Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Statistics Downstream Upstream

Line Rate 15521 Kbps 509 Kbps

Attainable Line Rate 15216 Kbps 1058 Kbps

Noise Margin 5.9 dB 22.4 dB

Line Attenuation 40.0 dB 19.0 dB

Output Power 12.4 dBm 19.1 dBm

Τα παραπανω ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου.Το προβλημα ειναι οτι σχεδον σε καθημερινη βαση αποσυνδεομαι απο το νετ.(σταματαει να ειναι αναμενο το ppp στο siemens cl110) Μηπως εχει κανεις ιδεα που μπορει να οφειλεται αυτο?ειναι κατι το οποιο πρεπει να συμβιβαστω(συμβαινει σε πολλους) η παιρνει διορθωση?

ετσι μου εκανε κι εμενα και παρατηρησα οτι το εκανε οταν με επαιρνε καποιος τηλ

(εχω φιλτρα) μετα απο 2-3 μερες κοπηκε εντελως το τηλ και μετα απο μια βδομαδα επανηλθαν ολα οκ

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλτρα εχω σε ολες τις συσκευες!!!επισης δεν εχω παρατηρησει οτι συμβαινει οταν με καλει καποιος.μπορει να γινει και σε ασχετες στιγμες.

Μέσα απο εντολή telnet αλλά πρέπει να το υποστυρίζει και το mode σου.

info plz...αν μπορεις εξηγησε μου πως...

Δημοσ.

telnet? mode? an mporeseis na moy doseis leptomeriakes odigies ....

Ayta einai ta stoixeia tis syndesis moy

/****************************************/

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 7520 kbps

Upstream Rate: 512 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 24 db

Downstream Line Attenuation: 34 db

Upstream Line Attenuation: 9.5 db

Downstream Transmit Power: 11 db

Upstream Transmit Power: 19 db

To modulation G.dmt ksero oti ypostirizei mexri 7-8 all opote bazo ADSL2+ syndeetai to poli gia 2 lepta ,kobetai kai ksanasyndeetai.Ayto ginetai synexeia kai i taxitita maximum sta 10.To router einai to WAG200 tis linksys me firmware 1.01.03 (02) .Exei bgei kai 1.05 alla den nomizo na ftaiei ayto.Oles oi syndeseis sto spiti einai sostes kai den ksero ti allo prepei (kai an mporo) na kano gia na anebaso tin taxytita.

Se genikes grammes i syndesi den exei problima alla exo apogoiteytei apo to gegonos oti diafimizoyn 24Mbps kai to megalytero pososto to pelaton tis den pianei oyte to 50%.

Krima....

• Super Moderators
Δημοσ.
telnet? mode? an mporeseis na moy doseis leptomeriakes odigies ....

Ayta einai ta stoixeia tis syndesis moy

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 7520 kbps

Upstream Rate: 512 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 24 db

Downstream Line Attenuation: 34 db

Upstream Line Attenuation: 9.5 db

Downstream Transmit Power: 11 db

Upstream Transmit Power: 19 db

To modulation G.dmt ksero oti ypostirizei mexri 7-8 all opote bazo ADSL2+ syndeetai to poli gia 2 lepta ,kobetai kai ksanasyndeetai.Ayto ginetai synexeia kai i taxitita maximum sta 10.To router einai to WAG200 tis linksys me firmware 1.01.03 (02) .Exei bgei kai 1.05 alla den nomizo na ftaiei ayto.Oles oi syndeseis sto spiti einai sostes kai den ksero ti allo prepei (kai an mporo) na kano gia na anebaso tin taxytita.

Se genikes grammes i syndesi den exei problima alla exo apogoiteytei apo to gegonos oti diafimizoyn 24Mbps kai to megalytero pososto to pelaton tis den pianei oyte to 50%.

Krima....

diafhmizoun EWS 24mbit...kai otan oloi oi isp apofasisoun na afhsoun 3ekleidwto to downstream tou adsl2+ oloi ma oloi 8a lene EWS 24mbit...dld osa piaseis analoga me thn apostash apo to dslam kai me thn poiothta xalkou kai kalwdiwn pou exeis sto spiti sou...etsi douleuei h texnologia tou adsl2+...oxi mono sthn Ellada alla pantou...

Δημοσ.

εγω ειχα προβλημα με το ασυρματο . Πηρα το laptop την κρεβατοκαμαρα και ενω παντα εχει σημα στα 4/5 επεφτε η γραμμη μου συνεχεια . Δεν ξερω αν οφειλετε στο ασυρματο ομως ή στην forthnet αφου το router ηταν στ αλλο δωματιο και βαριομουν να σικωθω να κοιταξω . Απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 12:30 εφαγα καμμια 50 d/c μεχρι που το εκλεισα για να μην κλαιω το laptop

Δημοσ.

Σήμερα τυχαία διάβασα για τις δωρεάν διεθνείς κλήσεις

προς σταθερά της fothnet 2play.Πολύ καλή κίνηση.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.Έχω δει 736 kb/s σε torrent 650 kb/s download σε απλό site.Ήμουν συνδρομητής otenet 1024/256 και έκανα αίτηση για fothnet 2play αφού ήρθε το ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου (Ανατολική Θεσσαλονίκη)στις 16/8/07 στο πλαίσιο.Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας έγινε στις 25/10/07 αφότου μου είχαν στείλει εξοπλισμό και ενημερωτικά φυλλάδια ταχυδρομικώς και μηνύματα στο κινητό μου.Χωρίς τηλέφωνο και internet έμεινα περίπου δύο ώρες.Αν αυξήσουν και το upload που το βλέπω στα torrent περίπου στα 40-50 kb/s τότε θα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Σημερα ηταν να ενεργοποιηθω. Απο το πρωι στις 9 εχει συγχρονισει το router και ειναι κομμενο το τηλ. Ακομα να ερθει, και βεβαια ουτε λογος για κωδικους. Θα μου πειτε ενταξει ρε αδερφε, μια μερα υπομονη. Ελα ομως που δε μου εχουν στειλει καν εξοπλισμο... Ευτυχως εγω εχω ενα Microcom απο τη Vivodi, που αμφιβαλλω αν ειναι ADSL2+ αλλα πες οτι θα κανω τη δουλεια μου. Αν δεν ειχα εξοπλισμο πώς θα εμπαινα ρε παιδια.... Επρεπε να σταλει νωριτερα.

Δημοσ.

Κι εμένα μου τον στείλανε καμιά βδομάδα+ αφού ενεργοποιήθηκα.Εντάξει αν έχεις κάνα router την κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Update για αυτο και ξανακανω post.

Λεει οτι επειδη το τηλεφωνο που εχω παιρνει γραμμη απο μπριζακι που λεει ΟΤΕ πανω, δεν αφηνει τη Forthnet δηλαδη. Εχει μεσα πυκνωτη και κατι μπλοκαρει. Μπορω μονος μου να το αλλαξω, ποια ειναι η διαδικασια ξερει κανεις; Ή μου λενε παπατζες; (Εβαλα αλλον να παρει, εγω no telephone)

Δημοσ.

Τελικα παπατζες ηταν...

Μετα απο μια ωρα και ενω ελειπα για καφε, ηρθε μηνυμα με τους κωδικους και τωρα που γυρισα ειναι ολα οκ. Internet ακομα δεν εχω μπει ειμαι με του γειτονα. Αργοτερα, θα κανω τις ρυθμισεις και βλεπουμε...

Επιτελους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...