Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΥΓΝΩΜΗ Για το διπλό ποστ ρε παιδιά αλλά όπως ξαναέχω πει φταίει το σάϊτ που σέρνεται από τη στιγμή που άλλαξε εμφάνιση και δεν ξέρεις πότε δέχτηκε ή όχι το ποστ σου. Εσάς δεν σας κολλάει το σάϊτ πάμπολες φορές??

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά κάτι άλλο εμένα μετά από 20 - 24 ώρες το ρουτερ μου ενώ δεν αποσυνδέεται κολλάει και αυτό συμβαίνει γιατί κάτι παίζει με τη σύνδεση καθότι απ' τη στιγμή που κολλάει και μετά μου δείχνει τα εξής νούμερα.

Προσέξτε ιδιαίτερα το πεδίο downstream margin καθότι αυτό είναι το πρόβλημα γιατί πολύ απλά σε νορμάλ πλαίσια αυτό το πεδίο έχει νούμερο 6db μόνο.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται αυτό το πρόβλημα?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Κι εγω προκειτε να βαλω 2play μιας και τελειωνει το πακετο της Οτενετ.

Εχω ομως καποιες αποριες..:rolleyes:

1)Ποια ειναι η πραγματικη ταχυτητα?24mbs παντως δεν ειναι.Πιστευω 8 με 11 mbs πρεπει να ειναι.

2)Μπορω να ξεκινησω την διαδικασια ενεργοποιησης πριν ακομα λυξει η συμβαση της Οτενετ?Ετσι ωστε να μην μεινω χωρις ιντερνετ για 1 μηνα.

Αυτες τις αποριες εχω και πιστευω οτι η Forthnet ειναι καλη και αξιοπιστη εταιρια(σε σχεση με τις αλλες) καθως ειναι πολλα χρονια στον τομεα της τηλεφωνιας και του ιντερνετ.:-)

Δημοσ.

κουνελακι τα mbit που θα πιασεις εξαρταται

1:ποσο μακρια ειναι το dslam απο το σπιτι σου.

2:την ποιοτητα του καλωδιου που φτανει μεχρι το σπιτι σου.

3:την εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου+πριζες κλπ.

τωρα αν θα μεινεις χωρις νετ ειναι αγνωστο.γιατι μεχρι να σε ενεργοποιησουν και δεν καθυστερηση η 4νετ εχει καλως.αλλιως αν καθυστερησει εσενα σου κοβεται η οτενετ και περιμενεις ποτε θα μπει το 2play.

Δημοσ.

2)Μπορω να ξεκινησω την διαδικασια ενεργοποιησης πριν ακομα λυξει η συμβαση της Οτενετ?Ετσι ωστε να μην μεινω χωρις ιντερνετ για 1 μηνα.

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Εκανα το ιδιο με Hol,ξεκινησα τις διαδικασιες περιπου 1,5 μηνα πριν ληξει η συνδεση. Βεβαια επειδη ημουν πολυ τυχερος,ενεργοποιηθηκα στη Forthnet πολυ γρηγοροτερα απ'οτι υπολογιζα,οποτε απλως διακοπηκε η Hol και μπηκε στη θεση της η 4net.

Δημοσ.

Παιδια γενικα η Forthnet ενεργοποιει τη μερα που βγαζει στο site ως ημερομηνια ενεργοποιησης ή καθυστερει λιγο ακομα?

Εγω παντως, και 10Mbιτ να πιανω θα ειμαι υπερευχαριστημενος!

Δημοσ.
Παιδια γενικα η Forthnet ενεργοποιει τη μερα που βγαζει στο site ως ημερομηνια ενεργοποιησης ή καθυστερει λιγο ακομα?

Η δικιά μου ήταν για 6/11 και σήμερα είμαι online ακόμη από TrELLAS.Τα συμπεράσματα δικά σου.

• Members
Δημοσ.

Κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση αλλά και από άλλων, η ημέρα που αναγράφεται είναι συνήθως η πραγματική.

Δημοσ.

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 15521 Kbps 509 Kbps

Attainable Line Rate 15216 Kbps 1058 Kbps

Noise Margin 5.9 dB 22.4 dB

Line Attenuation 40.0 dB 19.0 dB

Output Power 12.4 dBm 19.1 dBm

Τα παραπανω ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου.Το προβλημα ειναι οτι σχεδον σε καθημερινη βαση αποσυνδεομαι απο το νετ.(σταματαει να ειναι αναμενο το ppp στο siemens cl110) Μηπως εχει κανεις ιδεα που μπορει να οφειλεται αυτο?ειναι κατι το οποιο πρεπει να συμβιβαστω(συμβαινει σε πολλους) η παιρνει διορθωση?

Δημοσ.

επιτέλους η φορθνετ έφτιαξε την εξυπηρέτηση πελατών της!!

λέω άντε ας πάρω να δω πως πάει η αίτηση μου

ποτε δεν το χαν σηκώσει σε λιγοτερο απο 10 λεπτα τα τελευταια χρονια που χω φορθνετ....και σημερα το σηκωσαν αμεσως!!

ελπιζω να μην ηταν θαυμα...

Δημοσ.

¨οντως τον τελευταιο μηνα ουτε εγω περιμενω ιδιαιτερα και σε απογευματινες ωρες μαλιστα.

Επισης σημερα μου ηρθε και το SMS που μου λεει οτι την Πεμπτη θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια και θα κοπει το τηλ κλπ κλπ

Αντε να δουμε...

Δημοσ.
03/12/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:17/12/2007

28/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

20/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

ante gia na doume... theoritika kleidwnw sta 22-23 mbit...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...