tsadler Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 mono pou 3exases tsadler oti synh8ws se tetoia polls pshfizoun oi dysaresthmenoi kai oxi oi euxaristhmenoi h oi adiaforoi...whine>allase pou o ellhnas den ikanopoieitai me tpt...panta yparxei parapono... plus auto pou eipe o slipknot... αυτο δεν ειναι απολυτο. και εν παση περιπτωση το παραπονο πρεπει να εκδηλωνεται για να εχει ο καθενας μια σχετικη εικονα πχ. ενας νεος χρηστης χρειαζεται μια τετοια αποψη οταν ακομη δεν γνωριζει απο τεχνικες λεπτομερειες η ορους ιντερνετ και ταχυτητας και δικτυου κτλ. εξαλου μονο καλο θα κανει. δεν χανουμε και τιποτα
tsadler Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 για σκεφτειτε ενας πιτσιρικας που θελει να βαλει 4νετ, βλεπει την διαφημιση και τσιμπαει. ερχεται εδω μεσα να ελεγξει την επιλογη του και βλεπει 329 σελιδες με απαντησεις που χρονολογικα ξεκινουν πριν απο ποσο καιρο και μιλουν ολοι για χιλιαδυο. μπερδεμα. μια δημοσκοπηση του δινει την πρωτη εντυπωση τουλαχιστον, ειναι δειγμα προς αξιολογηση. τεσπα δεν θελω να πιεσω κανενα, ουτε να ξεφυγω απο το θεμα οποτε γαι να επανελθω θελω να ρωτησω: εκτος απο το χαμηλωμα του προφιλ που κανει η 4νετ για να μειωνει τις αποσυνδεσεις, ποιος αλλος τροπος υπαρχει να καλυτερεψει η συνδεση μου χωρις να πεφτει η ταχυτητα?
Ereshkigal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Οποιοδήποτε poll και να πάρουμε για οποιοδήποτε θέμα θέλουμε, αν το εξετάσουμε λίγο βαθύτερα κανένα δεν είναι άκρως αντικειμενικό. Υπεισέρχονται πολλοί παράμετροι για την αντικειμενικότητα ενός Poll. αυτο δεν ειναι απολυτο. και εν παση περιπτωση το παραπονο πρεπει να εκδηλωνεται για να εχει ο καθενας μια σχετικη εικονα πχ. ενας νεος χρηστης χρειαζεται μια τετοια αποψη οταν ακομη δεν γνωριζει απο τεχνικες λεπτομερειες η ορους ιντερνετ και ταχυτητας και δικτυου κτλ. εξαλου μονο καλο θα κανει. δεν χανουμε και τιποτα Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Να πω την εμπειρία μου και εγώ. Ταχυδρόμησα την αίτηση στις 6/11, 27/11 έλαβα το SMS για ενεργοποίηση στις 29/11. Πήρα τηλέφωνο για να μάθω για εξοπλισμό στις 27/11, μου απάντησαν σε 20 δευτερόλεπτα και μου είπαν ότι δεν έχει σταλεί (άντε!) και ότι δεν ήταν σίγουροι, αποστέλεται από 3-4 μέρες πριν την ενεργοποίηση μέχρι και 3-4 μέρες μετά. Εχτές 29/11 ενεργοποιήθηκα μετά από μια διακοπή 3 ωρών. Σήμερα παρέλαβα από το Πλαίσιο ένα USR 9107A το οποίο και έβαλα πάνω. Πήρα τηλέφωνο στην Forthnet και μετά από μια περίπου δεκάλεπτη αναμονή μου έδωσε τις πληροφορίες ο τεχνικός για VCI κτλ και μπήκα. Κλειδώνει στα 8500 περίπου ενώ η γραμμή μου είναι για 14500. Θα τσεκάρω slitters και filters γιατί υποψιάζομαι ότι παίζει και κάτι σε αυτά. Κατεβάζω από rapidshare με 900Κ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 eipame synh8ws prin thn energopoihsh...alla exoun anafer8ei kai periptwseis pou exei er8ei meta...
Merdock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 καλο θα ηταν να παρεις ενα τηλ αλλα καποια μερα που θα μπορεισ να διαθεσεις κανα 3ωρο μεχρι να το σηκωσουν. Εμένα το σήκωσαν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 kala kai mena gia kapoio logo den argoun panw apo 3 lepta...
kallair Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 epitelous proxorise k i diki mou energopoiisi... 28/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ20/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet poso peripou tha parei tora mexri na me sindesoun?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 fetos pisteuw
VasKag Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 19/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet19/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ εγω την εστειλα στις 13/11... μου κανει εντυπωση βεβαια που οι παραπανω ημερομηνιες ειναι ιδιες... ελπιζω και εγω μεσα στο χρονο...
slipknot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 εγω την εστειλα στις 13/11... μου κανει εντυπωση βεβαια που οι παραπανω ημερομηνιες ειναι ιδιες... ελπιζω και εγω μεσα στο χρονο... Κι εμένα οι ημερομηνίες αυτές ίδιες ήταν,δεν είναι τίποτα το περίεργο. Ρίξε μία ματία στη σελίδα 317, στο πρώτο post, για να μην τα ξαναγράφω από την αρχή. Πάντως το Siemens είναι πολύ καλή επιλογή και εγώ το ίδιο έχω. Sorry,λάθος μου. Ναι έχω ακούσει ότι το siemens είναι μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 to siemens parolo pou merikoi lene oti ine blakia epidi exoun tin nootropia oti epidi to stelnei o isp dorean ine blakia.kamia sxesi kai to siemens kaito speedtouch pou exei stilei forthnet kai otenet(speedtouch) einai kai ta 2 para poli kala routerakia kai isos apo ta pio simbata idika se periptoseis oxi toso kalon grammon/ine tixaio oti o ote pigene panta rantevou me ena speedtouch sta xeria?
vasiliosa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 to siemens parolo pou merikoi lene oti ine blakia epidi exoun tin nootropia oti epidi to stelnei o isp dorean ine blakia.kamia sxesi kai to siemens kaito speedtouch pou exei stilei forthnet kai otenet(speedtouch) einai kai ta 2 para poli kala routerakia kai isos apo ta pio simbata idika se periptoseis oxi toso kalon grammon/ine tixaio oti o ote pigene panta rantevou me ena speedtouch sta xeria? A. Pouline, exw to WAG54GS wireless ths linksys (ADSL2+), borw na xwsw panw to Siemens mias kai to Linksys einai AnnexB (isdn) ? (anti gia ppoa to gyrnaw se bridged? ) B. 2me 3 evdomades mou eipan oti pernei. Den viazomai... To kalo pragma argei na ginei. P.S. sorry gia ta greeklish variemai na to gyrnaw sta ellhnika :X:X
afentiko7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα μου γράφει αυτό Αναμενόμενη κάλυψη μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: 14/12/2007 Οπότε ας πούμε ότι κάνω αίτηση κοντά Χριστούγεννα πότε περίπου θα ρθει?Και επίσης τη σύνδεση που έχω τώρα πότε θα την κόψω ?εγώ ή αυτοί? Και πείτε μου έναν καλό λόγο να προτιμήσω αυτή και όχι τη hol που δίνει με 35ε αλλά από Μάρτιο.Επίσης τότε θα χω οπωσδήποτε static ip?Και τι κερδίζω με αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.