Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω φτάσει αισίως στον 1+1/2 μήνα και ακόμη noPlay...τουλάχιστον ζητάνε και συγνώμη που θα παέι για μετά το Πάσχα!!!!

Και που ξέρεις, ξεκινήσαμε από τα 4Μ και μπορεί να φτάσω και καμιά 20αριά!

20 mono an ise kana1 km apo dslam.kata ta alla ipomoni...

na rotiso kati giati me petaei ekso sxedon kathe 10 lepta???? ti ftaiei???

double play exeis ti exeis?mipos den exeis filtra kapou?

Δημοσ.

ΤΕΛΕΙΑ

Εχω ξενερώσει άγρια!!!Στείλαν την αίτηση στον ΟΤΕ στις 09/03 και λόγω τεχνικού προβλήματος την ξαναστείλαν στις 20/03 οπότε έχω πάει πίσω 11 ημέρες!!!!!!!!!Τι να πώ τώρα.....

Δημοσ.

Το τεχνικό πρόβλημα σου το εξήγησαν; Οφειλόταν στον ΟΤΕ ή τη Forthnet;

Από τη στιγμή που θα πάει στον ΟΤΕ θέλει 2 εβδομάδες ο ΟΤΕ + 1 η Forthnet, οπότε σε 10 μερούλες περίπου να περιμένεις την ενεργοποίηση κι έυχομαι όχι άλλα απρόοπτα!!

Δημοσ.
Το πρόβλημα το είχε η Forthnet και πρέπει να τα ξαναστείλει στον ΟΤΕ!!!Μου είπαν για τέλη Απριλίου.....

Ε ναι, μεσολαβεί και Πάσχα, να μην κάνουν διακοπές τα παιδιά; Αντί να τσακίζονται να εξυπηρετούν τους πελάτες τους......

Δημοσ.
ΤΕΛΕΙΑ

Εχω ξενερώσει άγρια!!!Στείλαν την αίτηση στον ΟΤΕ στις 09/03 και λόγω τεχνικού προβλήματος την ξαναστείλαν στις 20/03 οπότε έχω πάει πίσω 11 ημέρες!!!!!!!!!Τι να πώ τώρα.....

opos egrapses to 11 imeres piso kai me ta bold grammata nomiza oti tha eleges oti pige kana trimino piso.apla thimithika autous pou lene exoun perasei 10 meres kai den exei energopoithei i sindesi mou otan alloi perimenoun porta stin perioxi tous kai perimenoun 2 mines.xixi.

Δημοσ.
ΤΕΛΕΙΑ

Kai tyxeros eisai!Alloi perimenoun apo Dekembrio-Ianouario kai akoma tipota!Den exei paei oute ston OTE se merikous!

Δημοσ.
20 mono an ise kana1 km apo dslam.kata ta alla ipomoni...

Εγω που μενω 600 μετρα περιπου μακρια απο το Dslam θα πιασω τα 10Mbit ?

Δημοσ.
Pws mporeis na deis se poio dslam eisai kai poso makria soy einai???? Yparxei kanena programma poy na kanei afti ti doyleia?? An nai poio einai kai poymporw na to vrw?

to posi apostasi eisai to ipologizeis (kata proseggisi) apo ta DB thorivou pou anagrafontai sta STATS tou modem i tou router to opio exis.

Kathe 15db thorivou isodinamoum me ena xiliometro apostasis apo to DSLAM (panta kata proseggisi)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...