panosvlass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μπορειτε να μου πειτε που ακριβως πρεπει να παω για να δω σε ποιο σταδιο βρισκεται η ενεργοποιηση? http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803 Βαλε το τηλ σου και δες πως παει!!!
empire21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ακομα ειναι νωρις για εμενα αφου εκανα την αιτηση πριν 9 μερες.Οταν βαζω το τηλ. μου λεει οτι δεν υπαρχει πληροφορια για τον αριθμο. Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει το μαρτυριο μου...
Ereshkigal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ακομα ειναι νωρις για εμενα αφου εκανα την αιτηση πριν 9 μερες.Οταν βαζω το τηλ. μου λεει οτι δεν υπαρχει πληροφορια για τον αριθμο.Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει το μαρτυριο μου... Όταν παραλάβουν και καταχωρήσουν την αίτηση σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό (αν φυσικά το έχεις δώσει). Το ίδιο συμβαίνει όταν γίνει και η ενεργοποίηση της.
Ereshkigal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με το τι λαμβάνω τώρα.Πέρα από το προβληματάκι που υπήρξε χθες και ήταν μαζικό μια χαρά ταχύτητα έχω και κατεβάζω μια χαρά και με το τηλέφωνο δεν έχω κανένα πρόβλημα.Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρω για το οποίο έχω την εντύπωση ευθύνονται και οι 2 εταιρίες...ο εξοπλισμός επίσης ήρθε αργοπορημένος αλλά μπορώ να το δικαιολογήσω μιας και απ' ότι έμαθα είχαν πρόβλημα και δεν είχαν εξοπλισμό να στείλουν. Θα συμφωνήσω σε αυτό απόλυτα μαζί σου. Σήμερα δεν είχα ούτε και εγώ κανένα πρόβλημα με το Internet. Πότέ δεν μου έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με το τηλέφωνο ούτε με την ταχύτητα όσο είμαι πελάτης της Forthnet. To μόνο που μου έχει συμβεί είναι ότι κάποιες φορές έχω πρόβλημα σύνδεσης με το internet, το οποίο λύνεται συνήθως γρήγορα, αν εξαιρέσουμε το χτεσινό περιστατικό. Τώρα το μέλλον θα δείξει. Επί την ευκαιρία, τι μάρκα εξοπλισμό σου στείλανε;
overclocker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω άλλο thread. Τώρα έχω OTE τηλεφωνία & γραμμή DSL και σύνδεση Forthnet 2Mbps. Επειδή θα μετακομίσω τον άλλον μήνα σε σπίτι που αυτήν την στιγμή δεν έχει καθόλου τηλέφωνο (είναι κομένο από τον προηγούμενο) αναλαμβάνει η Forthnet εξ' ολοκλήρου την ενεργοποίηση της γραμμής από το μηδέν ή θα πρέπει να βάλω πρώτα ΟΤΕ και μετά να κάνω αίτηση για 2play;
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Επί την ευκαιρία, τι μάρκα εξοπλισμό σου στείλανε; Φίλε,μου στείλανε το siemens cl-110.
tsadler Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Φίλε,μου στείλανε το siemens cl-110. einai kalo routeraki file to siemens. to mono meionektima pou antimetopisa mexri tora einai oson afora to port forward alla kai ayto telika den einai kai tipota diskolo.
tsadler Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω άλλο thread.Τώρα έχω OTE τηλεφωνία & γραμμή DSL και σύνδεση Forthnet 2Mbps. Επειδή θα μετακομίσω τον άλλον μήνα σε σπίτι που αυτήν την στιγμή δεν έχει καθόλου τηλέφωνο (είναι κομένο από τον προηγούμενο) αναλαμβάνει η Forthnet εξ' ολοκλήρου την ενεργοποίηση της γραμμής από το μηδέν ή θα πρέπει να βάλω πρώτα ΟΤΕ και μετά να κάνω αίτηση για 2play; υποθετω πως εφοσον η γραμμη ειναι απενεργοποιημενη και παντα με την προυποθεση οτι η περιοχη διαθετει δικτυο 4νετ με την αιτηση σου θα γινουν ολες οι απαραιτητεσ ενεργειες. η γραμμη ανηκει στον οτε αλλα αν κανεις αιτηση τοτε ξεκιναν οι διαδικασιες για το περασμ στην 4νετ. καλο θα ηταν να παρεις ενα τηλ αλλα καποια μερα που θα μπορεισ να διαθεσεις κανα 3ωρο μεχρι να το σηκωσουν.
tsadler Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 εχω δει 100 ατομα να εχουν ποσταρει συνολικα στο τοπικ του double play,και οι 40 ειχανε παραπονα.αποδειξε μου οτι λεω ψεματα. γιατι δεν κανουμε μια ψηφοφορια? ρε moderator κανε τα μαγικα σου και ανοιξε μια ψηφοφορια να δουμε και την συνολικη εικονα με ποσοστα. και οχι μονο για 4νετ αλλα και για τις αλλες εταιριες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 kai poios o logos ypar3hs ths? les kai 8a apodei3ei kati...
tsadler Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 kai poios o logos ypar3hs ths? les kai 8a apodei3ei kati... θα αποδυκνειει φιλε μου και στατιστικα πλεον την δυσφορια των πελατων της εκαστοτε εταιριας. επιπλεον θα αποτελει ενα πρωτο δειγμα για αυτους που θελουν να κανουν μια νεα συνδεση. κατα συνεπεια εγω το κρινω αν οχι απαραιτητο τουλαχιστον αρκετα σωστο βοηθημα. ασε που μπορει να περασει και ενα καπως πιο ξεκαθαρο μηνυμα προς τις εταιριες για την ποιοτητα των υπηρεσιων τους
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εντάξει και πάλι όμως αν υπάρχουν άτομα που ότι και να γίνει θα θέλουν να παρουσιάσουν πως η τάδε εταιρία έχει κακή εξυπηρέτηση κλπ τότε θα ψηφίσουν ακόμη κι αν δεν έχουν κάποιο επιχείρημα.Συνεπώς δεν θα είναι ότι πιο αντικειμενικό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 mono pou 3exases tsadler oti synh8ws se tetoia polls pshfizoun oi dysaresthmenoi kai oxi oi euxaristhmenoi h oi adiaforoi...whine>all ase pou o ellhnas den ikanopoieitai me tpt...panta yparxei parapono... plus auto pou eipe o slipknot...
Ereshkigal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Φίλε,μου στείλανε το siemens cl-110. Ρίξε μία ματία στη σελίδα 317, στο πρώτο post, για να μην τα ξαναγράφω από την αρχή. Πάντως το Siemens είναι πολύ καλή επιλογή και εγώ το ίδιο έχω.
Ereshkigal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Τώρα σχετικά με τα προηγούμενα post διαβάστε όλα τα άλλα thread που έχουν ανοιχτεί για teledome, on telecoms κτλ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Σε αυτές τις εταιρείες η κατάσταση είναι άκρως απελπιστική. Μέχρι τώρα η Forthnet πάει καλά και μιλάω πάντα συγκριτικά με την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό χώρο. Για αυτό σε σχέση με όλους αυτούς η Forthnet είναι ή καλύτερη αυτή τη στιγμή σε αυτόν τον τομέα. Αλλά αυτό επίσης δεν αναιρεί ότι ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ. Μην περιμένετε να βρείτε την τελειότητα σε ελληνική τηλεφωνία στην Ελλάδα γιατί απλούστατα αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.