Ereshkigal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Τον τελευταίο καιρό δεν πάει καθόλου καλά η Forthnet. Μόλις πάω να συνδεθώ είτε μου βγάζει limited connectivity είτε μου βγάζει connected και με πετάει έξω. Σήμερα όμως ήταν το αποκορύφωμα αφόυ κράτησε αυτό περίπου δύο ώρες, μην πω παραπάνω. Πήρα τους τεχνικούς και μου είπαν ότι θα αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα και όταν τους ρώτησα δηλαδή σε πόση ώρα μου απάντησαν δεν ξέρουν. Πετάνε μία λέξη "άμεσα" και ούτε αυτοί αληθινά ξέρουν, το κάνουν μόνο και μόνο για να μην τους βρίζει ο κόσμος. Άραγε αυτοί που είναι στην hol με το ανάλογο πακέτο double play αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;
Bougas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Άραγε αυτοί που είναι στην hol με το ανάλογο πακέτο double play αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα; οχι.αυτοι ειναι χειροτερα. μην περιμενεις και πολλα απο ελληνικες ιδιωτικες εταιριες.ολες μεσα στην απατη ειναι. ακου εκει ''αμεσα'',και δεν ξερουν σε ποση ωρα.απιστευτοι.
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Παιδες, εχω απαντησει λιγο παραπανω στο τι πρεπει να κανετε για το τηλεφωνο. Σε πολλες περιπτωσεις φταιει ο ΟΤΕ,αλλα κι αυτοι απο τη φορθνετ τα γραφουν στ'@@ τους και δεν την κυνηγανε την υποθεση. Κοιταξτε λιγες σελιδες πριν,να δειτε τι εκανα εγω και πως λυθηκε το προβλημα (ΕΕΤΤ, ο μπαμπουλας των εταιρειων τηλεφωνιας). μολις πηρανε την καταγγελια φτιαχτηκε και με πηραν και 10 τηλεφωνα αν ειναι καλα η υγεια μου και θα μου κανουν και εκπτωση
slipknot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ίσως να θυμάστε το πρόβλημα που έχω εδώ και αρκετό καιρό.Το υπενθυμίζω για να μάθουν και όσοι άλλοι πρόκειται να κάνουν αίτηση για 2 play και γενικά για όλους ώστε να προφυλαχθούν και να μην τους σπάσουν τα νεύρα όπως εμένα. Καταρχάς να τα πάρω τα πράματα απ' την αρχή αρχή.Το περσινό καλοκαίρι(όχι αυτό με τις πυρκαγιές,το προηγούμενο)αποφάσισα να βάλω adsl.Αγόρασα λοιπόν το πακέτο otenet on dsl kit 512mbps.Έκανα σύμβαση για 1 χρόνο μιας και έτσι θα πλήρωνα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα βάση της προσφοράς(με όρο το να υπογράψω για 1 χρόνο).Κάποιους μήνες αργότερα η γραμμή αναβαθμίστηκε και είχα πλέον 1mbps(μου το είχανε πει αυτό όταν αγόρασα το πακέτο).Όλα ωραία και καλά..πριν το πέρας λοιπόν του 1 χρόνου,πήραμε τηλέφωνο την otenet να ενημερωθούμε σχετικά με το τι θα γινόταν αφού τέλειωνε η σύμβαση.Να διευκρινίσω ότι είχα ήδη κατασταλάξει στο 2play της forthnet οπότε απλά ρώτησα αν η διακοπή θα γινόταν αυτόματα ή θα έπρεπε εγώ να προβώ σε τυχών ενέργειες ώστε να διακοπεί.Ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα και ότι η διακοπή θα γινόταν αυτόματα.Αφού πέρασε λοιπόν ο 1 χρόνος,συνέχιζαν να έρχονται λογαριασμοί,με αυξημένο πάγιο μάλιστα(ήταν το τρέχων πάγιο για τους συγκεκριμένους μήνες).Φυσικά και πήραμε τηλέφωνο να ρωτήσουμε και μας είπαν ότι πρέπει να στείλουμε εμείς οι ίδιοι την αίτηση για διακοπή.Με λίγα λόγια ο 1ος υπάλληλος μας είπε βλακείες...τέλος πάντων επειδή χρειαζόμουν το internet εκείνη την περίοδο αποφάσισα να κάνω απλά την αίτηση για 2play και να περιμένω μέχρι την ενεργοποίηση και να απαλλαγώ πλέον μια και καλή από την otenet.Δυστυχώς όμως προέκυψαν κάποια προβλήματα και το συγκεκριμένο θέμα παραμελήθηκε,έτσι συνέχισα να έχω adsl από την otenet. (Όσα γράφω μέχρι εδώ,τα αναφέρω 1η φορά.Όσα πρόκειται να γράψω από εδώ και πέρα τα έχω αναφέρει ξανά εδώ στο topic.Ο λόγος που δεν τα είχα γράψει όλα μαζί είναι ότι δεν πίστευα από που μπορεί να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα...θα το διαπιστώσετε στην πορεία.) Κάνουμε λοιπόν στις 23/10 την αίτηση για 2play στα γραφεία της forthnet στην Καλλιθέα.Ο υπάλληλος μάλιστα διαβεβαίωσε την μάνα μου ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα ότι είναι να γίνει θα το κάνει η forthnet(ρωτήσαμε και για την διακοπή internet από otenet και η απάντηση ήταν αυτή ακριβώς,ότι τα πάντα θα τα κάνει η forthnet).Στις 14/11 ενεργοποιείται η υπηρεσία και συνδέομαι με το modem από την otenet(δεν είχε έρθει ο εξοπλισμός ακόμα).Έκπληκτος βλέπω να έχει έρθει λογαριασμός από την otenet με χρέωση από 1/11 μέχρι 30/11(ενώ από τις 14/11 ήμουν ήδη στο 2play).Ακολουθεί τηλέφωνο στην otenet και μαθαίνω ότι δεν έχει γίνει διακοπή και έχω ακόμα internet από την otenet.Στη συνέχεια παίρνω και την forthnet και μου λένε ότι δεν αναλαμβάνουν διακοπές αυτοί.Όταν τους λέω για τον υπάλληλο που μας διαβεβαίωσε λένε ότι έκανε λάθος...τόσο απλά...λάθος !!Τέλος πάντων βρίσκω την αίτηση διακοπής για otenet προχθές(ο λόγος που άργησα ήταν ότι προσπαθούσα να βρω άκρη με την forthnet,αφού αυτή ουσιαστικά έπρεπε να το κάνει αλλά τζίφος) και παίρνω τηλέφωνο για να μάθω κάποια στοιχεία απαραίτητα για την αίτηση.Η αίτηση αναφέρει ότι όσες αιτήσεις έχουν παραληφθεί μέχρι τις 20 του μήνα,μέσα στον οποίο έγιναν τότε η διακοπή θα γίνει την τελευταία μέρα του συγκεκριμένου μήνα.Εγώ αφού την συμπλήρωσα στις 27 δηλαδή θα περίμενα άλλον έναν μήνα.Μιλάει με τον υπάλληλο και η μάνα μου(αφού τέλειωσα εγώ)να ρωτήσει τι θα γίνει στην περίπτωση μας(δεν ήθελει να πληρώσουμε τζάμπα και για τον επόμενο μήνα) και τις λέει κάτι βλακείες και όταν η μάνα μου άρχισε να διαμαρτύρεται ξέρετε τι έκανε ο κύριος ? Έκλεισε το τηλέφωνο ! Τώρα δεν φταίω εγώ που συμπλήρωσα σχεδόν όλα τα κουτάκια εκεί που έπρεπε να συμπληρώσεις λόγους διακοπής(κακή εξυπηρέτηση κλπ). Την επόμενη μέρα πήγε η μάνα μου στα γραφεία εκεί να καταθέσει την αίτηση η ίδια και να συνεννοηθεί να δούμε τι θα γίνει και ευτυχώς της είπε μια κοπέλα εκεί ότι αφού φαίνεται ότι από τις 14/11 είμαστε στη forthnet(αυτό μας έλειπε) θα μας στείλουν και νέο λογαριασμό,να πληρώσουμε τα μισά,αυτά που πρέπει δηλαδή. Τα συμπεράσματα είναι ότι και οι 2 εταιρίες ευθύνονται με τη σειρά τους:μας έδωσαν λάθος πληροφορίες και οι 2,συνεπώς τόσο καιρό ταλαιπωρούμαστε άδικα και δίνουμε και τσάμπα λεφτά.Επίσης μάλλον κάποιοι υπάλληλοι(δεν θα μιλήσω για όλους μιας και θα υπάρχουν και σωστοί) τόσο της forthnet όσο και της otenet έχουν βγάλει μόνο...προνήπιο γιατί δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω τέτοια παραπληροφόρηση. Προσέξτε όσοι σκοπεύετε να κάνετε αιτήσεις αλλά και όσοι έχετε κάνει ήδη...πάρτε τα μέτρα σας για να μην χρειαστεί μετά να τρέχετε και να χάνετε τα λεφτά σας και την ψυχραιμία σας.
Demis_v Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Mia apo ta idia simvenoun kai se emena..Apo ti triti pou itan na ginei i foritotita eimai xwris neT kai tilefono...Provlima tou Ote kai 8a dwthei lisi apo Deuytera...Kala Krasia.. Telika isxiei o kanonas tou ...oti plirwneis pairneis.... Sorry 4 grEEkLish
Bougas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Telika isxiei o kanonas tou ...oti plirwneis pairneis.... οταν τα ελεγα εγω πριν 2 μηνες,με ειχανε γ@μhσει στα quote και στα πμ. (το τι παναγια ειχα φαει στα πμ,δεν λεγετε). απ'οτι φαινετε,αρχησαν τα προβληματα να βγαινουν στη φορα,αν διαβασετε τις τελευταιες 5 σελιδες του τοπικ,και φοβαμαι οτι θα εχουμε και συνεχεια με παραπονα για την αξιοπιστια της συγκεκριμενης εταιριας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 well do3a to 8eo pou oi euxaristhmenoi einai oi pleiopshfia
Bougas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 δεν θα το'λεγα οσο παμε γινομαστε και περισσοτεροι.
slipknot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με το τι λαμβάνω τώρα.Πέρα από το προβληματάκι που υπήρξε χθες και ήταν μαζικό μια χαρά ταχύτητα έχω και κατεβάζω μια χαρά και με το τηλέφωνο δεν έχω κανένα πρόβλημα.Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρω για το οποίο έχω την εντύπωση ευθύνονται και οι 2 εταιρίες...ο εξοπλισμός επίσης ήρθε αργοπορημένος αλλά μπορώ να το δικαιολογήσω μιας και απ' ότι έμαθα είχαν πρόβλημα και δεν είχαν εξοπλισμό να στείλουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 dystyxws h eytyxws ta parapona pou ginontai mesw net einai elaxista se sxesh me to synoliko ari8mo syndromhtwn ths Forthnet... exeis dei panw apo 1000 atoma (kai polla lew etsi) na paraponiountai gia SOVARA provlhmata? oxi...ara einai meiopshfia...
vasiliosa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 27/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 27/11/2007 Εκκρεμότητα Δέσμευσης Πόρτας Καλωσήρθα στο club της αναμονής!
Bougas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 exeis dei panw apo 1000 atoma (kai polla lew etsi) na paraponiountai gia SOVARA provlhmata? oxi...ara einai meiopshfia... εχω δει 100 ατομα να εχουν ποσταρει συνολικα στο τοπικ του double play,και οι 40 ειχανε παραπονα.αποδειξε μου οτι λεω ψεματα.
empire21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μπορειτε να μου πειτε που ακριβως πρεπει να παω για να δω σε ποιο σταδιο βρισκεται η ενεργοποιηση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εχω δει 100 ατομα να εχουν ποσταρει συνολικα στο τοπικ του double play,και οι 40 ειχανε παραπονα.αποδειξε μου οτι λεω ψεματα. yay...mono pou oi pelates ths Forthnet einai kamia 200aria xiliades... (kai mhn mou peis oti to pame statistika giati autoi pou mpainoun gia na grapsoun to kanoun gia whining...elaxistoi einai autoi pou epainoun enan ISP...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.