anthony_88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Επιτελους πηρα εκτιμωμενη ημερομηνια ενεργοποιησης. 22/11/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:06/12/2007 19/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 19/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ Γενικα παντως, νομιζω οτι ο μεσος ορος αναμονης πρεπει να ανεβει στους 2 μηνες. Διοτι, ολες οι περιπτωσεις που γνωριζω τοσο και παραπανω κανανε να ενεργοποιηθουν. Χαρακτηριστικοτερη περιπτωση ενος φιλου που περιμενε απο 30/7 για να ενεργοποιηθει γυρω στις 10/11
vintage's_lover Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 τις τελευταιες 3 μερες μου εχει ριξει την ταχυτητα απο 11Mbs σε 3MbS.Γιατι συμβαινει αυτο? τι μπορω να κανω?
Bougas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ποιο ρουτερ εχεις,το siemens? τι θορυβο εχεις? δοκιμασε να κανεις ενα reset,και ξανα ρυθμισεις απο την αρχη του ρουτερ.δοκιμασε να αλλαξεις και φιλτρο.παρε και ενα τηλεφωνο στην Forthnet (την εβαψες..),για να αναφερεις πιθανη βλαβη. αν υπαρχει η δυνατοτητα να δοκιμασεις και με καποιο αλλο ρουτερ,καποιου φιλου,ωστε να δεις με ποσα μπαινει,ακομα καλυτερα. edit:μηπως γινονται τιποτα εργασιες στο δικτιο της περιοχης σου και δεν το γνωριζεις?ποια περιοχη μενεις?
vintage's_lover Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 δεν κανει κανενα απολυτως θορυβο.εχω το modem της airties(rt-111).εκανα εγκατασταση τα drivers,αλλα τπτ..
Bougas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 κανε αυτα που σου ειπα πιο πανω.πρωτα ομως παρε και ενα τηλεφωνο την forthnet,να το κοιταξουνε και αυτοι.
Merdock Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Εγώ είχα στείλει την αίτηση γύρω στις 24/9.Στο site τους λέει παραλαβή και καταχώρηση στις 27/9.Οπότε σήμερα είπα να τους πάρω κανά τηλέφωνο να δω τι γίνεται.Είχα ακούσει τα χειρότερα για την εξυπηρέτηση και ότι οι χρόνοι αναμονής είναι 10+ λεπτά αλλά προς έκπληξή μου μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το σήκωσανΜέχρι εδώ καλά γιατί μετά την έφαγα την πίκρα.Λοιπόν δεν κατάλαβα απολύτως τι μου είπε αλλά απ'ότι κατάλαβα μου είπε ότι ο ΟΤΕ δεν δίνει πόρτα για adsl σύνδεση στην Forthnet στην περιοχή μου(κάτι τέτοιο τελοσπάντων) και όταν ρώτησα πόσο καιρό θα πάρει περίπου είπε ότι ο ΟΤΕ δεν τους έχει δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα και δεν ξέρει.Απ'ότι κατάλαβα ο ΟΤΕ φταίει για την καθυστέρηση.Οπότε οι ερωτήσεις μου 1)πόσο καιρό υπολογίζετε να μου πάρει ακόμα 2)μήπως καλύτερα να ακυρώσω την αίτηση και να πάω σε άλλη εταιρία ή να μείνω ΟΤΕ και 3)γίνεται να την ακυρώσω και αν ναι θα πρέπει να πληρώσω το τέλος απενεργοποίησης που λέει;
Bougas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 1)πόσο καιρό υπολογίζετε να μου πάρει ακόμα δεν μπορει κανεις να σου απαντησει σε αυτο με ακριβεια. 2)μήπως καλύτερα να ακυρώσω την αίτηση και να πάω σε άλλη εταιρία ή να μείνω ΟΤΕ αυτο το αποφασιζεις εσυ. 3)γίνεται να την ακυρώσω και αν ναι θα πρέπει να πληρώσω το τέλος απενεργοποίησης που λέει; επικοινωνησε μαζι τους να δεις τι θα σου πουνε.λογικα παντος δεν θα πληρωνεις τιποτα,απο την στιγμη που η αιτηση λεει για ενεργοποιηση μεσα σε 1 μηνα.
lepros13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ερωτησούλα!!!! Σε forthnet 2play έχετε πρόβλημα να μην μπορείτε να συνδεθήτε? ή δυσκολέυεστε πολύ??
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ερωτησούλα!!!!Σε forthnet 2play έχετε πρόβλημα να μην μπορείτε να συνδεθήτε? ή δυσκολέυεστε πολύ?? ti ennoeis pos to ennoeis?argei na sigxronisei den perneis ip katevazei arga?i erotisi sou ine para poli geniki.
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Επιτέλους!!!! 26/11/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας 29/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 26/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Το router ερχεται σε κανα 2 εβδομαδες αλλα ευτυχως ενας φίλος εχει ενα f200 crypto Επειδή δε κσέρω καλα πως σας φαινονται το margin και το attenuation margin up:31 down:38 attenuation: up:6.5 down:13.2
Merdock Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μια χαρά είσαι τι να πω και εγώ που περιμένω 2 μήνες και ακόμα ούτε την αίτηση στον ΟΤΕ δεν έχουν στείλει.
silentpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ολοι οσοι κανατε αιτηση 2play .exετε τηλ(οτε) και net? μπορει κανεις να απαντησει για ποσο διαστημα μενεις χωρις μεχρι να γινει η συνδεση?ρωταω επειδη μου ειχαν πει στη 4νετ οτι χωρις τηλ και νετ θα μεινω μονο μερικες ωρες.
Bougas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εχεις κανονικα και τηλεφωνο και ιντερνετ.απλα λιγο πριν ενεργοποιηθει το double play σου,θα σου κοπει ιντερνετ τηλεφωνο για καμοια ωρα το πολυ,και σε λιγακι θα εισαι ετοιμος.
silentpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 αυτο συμβαινει σε ολους σιγουρα?γιατι αν ειναι ετσι δεν σε καιει .απλα εχω ακουσει περιπτωσεις για 1 εβδομαδα χωρις τηλ.οποτε απλα δεν παιζει να βαλω κατι τετοιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.