Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to speedtest the forthnet einai teleiws ana3iopisto...

download manager+sites san ths Nvidia/AMD/Microsoft...

:lol::lol::lol: με το που διαβασα speedtest σκεφτηκα πως απο κατω θα υπηρχε απαντηση απο thresh! Καλα το χες πει αν σε πληρωναν 1e καθε φορα θα ειχες γινει πλουσιος mate!!:-D:-D

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγω με 2play στην αρχη κλείδωνα στα 2.5. Τσεκαρε τα καλώδια μέσα απο την μπρίζα του τηλ. και αν έχεις συνδεδεμένο και τηλ. και το router στην ίδια μπίζα(ακόμα και με splitter) δοκίμασε να το βγάλεις. Μόλις το έκανα αυτό ανέβηκα στα 17-19!

δηλαδη τι μπορουν να εχουν τα καλωδια και πως μπορουμε να το καταλαβουμε/φτιαξουμε?

Δημοσ.
δηλαδη τι μπορουν να εχουν τα καλωδια και πως μπορουμε να το καταλαβουμε/φτιαξουμε?

vgale ola ta tilefona apo tin priza kai me syndemeno to router apeytheias sti grammi des ti taxytita pianeis..exeis filtra se ola ta tilefona etsi?

episis an einai poly makri to kalodio poy syndeei to router me ti priza isos epireazei..

Δημοσ.

Εμένα για παράδειγμα το καλώδιο του τηλεφώνου ήταν συνδεδεμένο πάνω στα καλώδια της γραμμής, μέσα απο την μπρίζα και δημιουργούσε το πρόβλημα.

Δημοσ.
ωραια να το ανοιξω να το δω, αλλα πως καταλαβαινω ποιο ειναι το καλωδιο γραμμης και ποιο τηλεφωνου?

Μέσα είναι δύο καλώδια, ένα μπλέ κ ένα κόκκινο(κ τα 2 είναι της γραμμής). Δες μόνο μήπως είναι συνδεδεμένα πάνω τπτ άλλα απο τη συσκευή του τηλ. σου(αντι να είναι κανονικά με βύσμα μπροστά απ'τη μπρίζα).

Δημοσ.

αν ηταν ετσι θα φαινοταν, αφου θα εμπαινε ολοκληρο καλωδιο μεσα στην πριζα...

κατα ταλλα και απευθειας πριζα - ρουτερ που το συνεδεσα παλι στα ιδια επιπεδα... 4700kbs...απο τον αυγουστο..

και τηλεφωνα, και τεχνικοι, και ΕΕΤΤ...τπτ...μονο μια φορα κατι εγινε και συνδεθηκα στα 5800..αλλα μια μερα μονο..

Δημοσ.

16 του μηνός έστειλα την αίτηση με δικό τους κούριερ...

Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με το τμήμα 2play, και μου είπαν ότι την έλαβαν χθές...

Αθάνατη Ελλάδα!

• Super Moderators
Δημοσ.

einai les kai sou exoun katevasei profil wste na mhn exeis aposyndeseis (kai gia auto exeis toso snr)

hsoun apo thn arxh etsi h se katevazan stadiaka?

an hsoun apo thn arxh pare thlefwno thn forthnet...

Δημοσ.

Έστειλα με ΕΛΤΑ την αίτηση στις 6/11, εχτές (27/11) με ειδοποίησαν ότι ενεργοποιείται στις 29/11. Εξοπλισμό βέβαια ακόμα δεν έστειλαν...

Δημοσ.
einai les kai sou exoun katevasei profil wste na mhn exeis aposyndeseis (kai gia auto exeis toso snr)

hsoun apo thn arxh etsi h se katevazan stadiaka?

an hsoun apo thn arxh pare thlefwno thn forthnet...

Τον 1ο μήνα είχα D-Line Rate γύρω στα 19 mbps και κατέβαζα ακόμα και με 16,5 mbps, από download manager (τότε δεν είχα προσέξει τιμές noise margin κτλ). Τους τελευταίους 2 μήνες έχω το πρόβλημα αυτό και δεν έχω βγάλει άκρη, όσες φορές κι αν μίλησα με το τεχνικό τμήμα (το μόνο που μου λένε είναι ότι θα το κοιτάξουν)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...