Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 για λογους ανταγωνισμου? για να παρουνε μεριδιο και οι αλλες εταιριες?για ποιο λογο? profanws gia logous antagwnismou e toso whining akoun sthn EETT na mhn ta pairnoun?
Bougas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 profanws gia logous antagwnismou κοιτα.ενα παραδειγμα. ο φιλιππος νακας,ειναι υποχρεωμενος να πουλαει ποιο ακριβα τα προιοντα Yamaxa,γιατι ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της Yamaxa σε ολη την ελλαδα.και αυτο γινετε για λογους ανταγωνισμου.(για να ζησουνε και τα μικρομαγαζα). ο οτε για ποιο λογο ειναι υποχρεωμενος να πουλαει ποιο ακριβα απο τους υπολοιπους?επειδη ειναι κρατικη επιχειρηση? επειδη οι γραμμες ειναι δικες του και τις νοικιαζει? επειδη ειναι η πιο παλια εταιρια και ητανε τοσα χρονια μονοπολειο?
ferongr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ο οτε για ποιο λογο ειναι υποχρεωμενος να πουλαει ποιο ακριβα απο τους υπολοιπους?επειδη ειναι κρατικη επιχειρηση? επειδη οι γραμμες ειναι δικες του και τις νοικιαζει? επειδη ειναι η πιο παλια εταιρια και ητανε τοσα χρονια μονοπολειο? Επειδη, οπως και ο Νακας, παρεχει χονδρικη σε λιανεμπορους. Και τη λιανικη του δεν μπορει να την πουλησει σε τιμες κοστοστρεφεις.
Bougas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 thanks ferongr, να υποθεσω ομως,οτι αν περασουν δικα τους καλωδια οι ιδιωτικες,και γινουν ανεξαρτητες,ο οτε θα μπορει να βαζει οτι τιμες θελει ?
ferongr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ποτε δεν θα περασει η καθε εταιρια δικο της last mile (Καφαο -> κατανεμητης πολυκατοικιας) Αν τελικα ο ΟΤΕ χασει τα καλωδια (που ετσι μαλλον θα γινει) τοτε θα πληρωνει ΚΑΙ αυτος στο φορεα διαχειρησης για καθε βρογχο. Οποτε απλως θα ανταγωνιζεται τις υπολοιπες ιδιωτικες, χωρις ομως να εχει τη δυνατοτητα να ριξει τις τιμες πατο.
Stathiss19 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά επειδή εγώ έχω πρόβλημα με την ταχύτητα του ίντερνετ μου..πως μπορώ να βρώ λύση? Έχω forthnet 2play και μένω περιστέρι..τους έχω στείλει πολλά e-mails και δεν μου έχουν απαντήσει..Η ταχύτητα μου κλειδώνει στα 2.5mbps περίπου..και πληρώνω για 15mbps απότι λένε άλλοι..τι μπορώ να κάνω?
perp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Εντάξει οτι και να λέμε η αγορά ακομα ειναι ρευστη...πιστευω σε 1 χρόνο απο τώρα θα εχει ξεκαθαρισει το τοπίο και η μοιρασια της πίτας... ηδη κόσμος γυρίζει στον ΟΤΕ και στην ΟΤΕnet, αλλοι δοκιμάζουν τώρα την Vodafone, την Wind με το παρόμοιο πακέτο της, αλλοι ακόμα ουτε καν εχουν φυγει απο τον ΟΤΕ έτσι για αλλαγή και πάει λέγοντας... Τωρα αυτο που μας καίει ειναι μια αύξηση στο upload speed γιατι απο download καλα ειμαστε πάνω κάτω... Και βέβαια η ποιότητα των υπηρεσιών που εκει βλέπω να γινεται η μάχη και που ο ΟΤΕ λόγω εμπειρίας και θέσης καλώς ή κακώς εχει το πάνω χέρι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 thanks ferongr,να υποθεσω ομως,οτι αν περασουν δικα τους καλωδια οι ιδιωτικες,και γινουν ανεξαρτητες,ο οτε θα μπορει να βαζει οτι τιμες θελει ? na dieukrinhsoume oti ta kalwdia tou last mile (an oxi kai ta upoloipa) den einai tou OTE alla tou kratous...o OTE einai apla o twrinos diaxeirisths tous
Stathiss19 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μου είπε κάποιος γνωστός μου μέσα στη φορθνετ οτι έχει πρόβλημα η γραμμή μου και γι'αυτό κλειδώνει στα 2.5mbps..του έχει συμβεί κάποιου άλλου?Τι μπορώ να κάνω για αυτό?Να καλέσω τον ΟΤΕ??Ή την φορθνετ?
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Την πυροσβεστική! ok, αν είναι πρόβλημα της γραμμής νομίζω πως είναι ο OTE υπεύθυνος. Αλλά τσέκαρε και την καλωδίωση του σπιτιού σου, ένας φίλος μου κλειδώνει στα 3,5mp/s (με 2play 24), και μου λέει πως φταίει η καλωδίωση του σπιτιού του.
soiramk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά επειδή εγώ έχω πρόβλημα με την ταχύτητα του ίντερνετ μου..πως μπορώ να βρώ λύση? Έχω forthnet 2play και μένω περιστέρι..τους έχω στείλει πολλά e-mails και δεν μου έχουν απαντήσει..Η ταχύτητα μου κλειδώνει στα 2.5mbps περίπου..και πληρώνω για 15mbps απότι λένε άλλοι..τι μπορώ να κάνω? Αλλά τσέκαρε και την καλωδίωση του σπιτιού σου, ένας φίλος μου κλειδώνει στα 3,5mp/s (με 2play 24), και μου λέει πως φταίει η καλωδίωση του σπιτιού του. Και εγω με 2play στην αρχη κλείδωνα στα 2.5. Τσεκαρε τα καλώδια μέσα απο την μπρίζα του τηλ. και αν έχεις συνδεδεμένο και τηλ. και το router στην ίδια μπίζα(ακόμα και με splitter) δοκίμασε να το βγάλεις. Μόλις το έκανα αυτό ανέβηκα στα 17-19!
Andree Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μου θυμίζετε, από που μπορώ να κατεβάσω αρχεία για να δω τις δυνατότητες της σύνδεσής μου (εκτός από ftp ntua)? Συμβαίνουν περίεργα πράγματα...σήμερα είχα τελείως διαφορετικές ενδείξεις στο ρουτερ...τους ξαναπήρα τηλ. και μου είπαν ότι ανέβηκε η ταχύτητα επειδή έκαναν ''reset στην κάρτα'' και ''ξεμπούκωσε'' η γραμμή...όμως συνεχίζω να κατεβάζω με 8 mbps, μέγιστη, από download manager, αν και ανέβηκε το D-Line Rate από τα 9 mbps στα 16 mbps (19 mbps ήταν τον 1ο μήνα)...τί γίνεται.... Το πιο περίεργο απ' όλα είναι ότι το D-Line Rate έχει κολλήσει στα 16005 kbps, δεν έχει αυξομειωθεί ούτε καν 5 kbps...
Frantic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Stathiss19 δοκίμασε το speedtest.forthnet.gr (προτιμότερο με το μόντεμ/ρούτερ που σου έστειλε η Forthnet. Αν το πρόβλημα παραμείνει, μπορείς να επικοινωνήσεις με το βλαβοληπτικό της Forthnet και να κανονισείς ραντεβού με τεχνικό να περάσει να τσεκάρει την τάση από τις τηλεφωνικές πρίζες γιατί μερικές δεν είναι ιδανικές για το ιδιόκτητο. Νόμιζω είναι δωρέαν αυτός ο έλεγχος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 to speedtest the forthnet einai teleiws ana3iopisto... download manager+sites san ths Nvidia/AMD/Microsoft...
Tox0tis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μου θυμίζετε, από που μπορώ να κατεβάσω αρχεία για να δω τις δυνατότητες της σύνδεσής μου (εκτός από ftp ntua)? ftp://ftp.forthnet.gr/pub/www/apache/forrest/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.