Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχεση με τα χαλια της Vivodi, με την οποια Moderator του Insomnia ειχε τραγελαφικες καταστασεις παλιοτερα, ειναι υποδειγμα.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

adi32,ειπαμε.

28 days later ...

εμενα παντος εφτιαξε σημερα,αν και μετα απο 3 λεπτα κληση,με κοβει,λες και μιλαω στο κινητο και δεν εχω μοναδες.

Δημοσ.

Για ποια περιοχη μιλάμε adi32? Δεν ξέρω απο Μαιου που ειμαι στην4νετ 2 play... κανένα μα κανένα πρόβλημα... περιοχη Μοσχάτο

Δημοσ.

17-19Mbps / 509.... απο rapidshare με 1,7-1,9ΜΒ/sec κατεβάζω.... υπόψην οι καλωδιώσεις ειναι παλιες, δεν μιλαμε για νέα κατασκευη πχ

Δημοσ.

Παιδιά εγώ να σας πω την αλήθεια,έβαλα forthnet ίντερνετ στα 24 Μbps και κράτησα την γραμμή στον οτε και είμαι πολύ ευχαριστήμενος. Πάει βολίδα το ίντερνετ και δεν έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο και μου το συνδέσανε μέσα σε 15 μέρες. Η απομάκρυνση από το πάγιο οτε θεωρώ οτι είναι μάλλον ψυχολογικό φαινόμενο και θα σας εξηγήσω γιατί.

Σκέτο ίντερνετ στην forthnet έχει 21,5 το μήνα.Ωραία; Το πάγιο ΟΤΕ είναι 15 ευρώ το μήνα.Ωραία; 21,5+15=36,5 το μήνα. Ωραία; Μας μένουν 3,5 ευρώ ακόμη μέχρι το 40 ευρώ που είναι το μήνα η forthnet στο double play. Αν πάρουμε και κάνουμε τις αναγωγές με βάση την αστική μονάδα του οτε μας βγαίνουν 116 λεπτά αστικών κλήσεων,δηλαδή κάτι λιγότερο από 2 ώρες το μήνα. Σας ρωτώ,την σύγχρονη εποχή τους πού δικούς μας ανθρώπους (συζύγους,γκόμενους/ες) τους παίρνουμε στο κινητό με τα πακέτα 1 λεπτό/λεπτό ομιλίας κτλ,πίτσαρίες,γιατρούς,νοσοκομεία,έκτακτες καταστάσεις κτλ συμπεριλαμβάνονται στα 116 λεπτά που λέγαμε πριν και ερωτώ προς τι όλη η ταλαιπωρία για να φύγω από ΟΤΕ και να μου σπάσουν τα νεύρα; Και αν κάποιος είναι τόσο φλύαρος που δεν μπορεί να κρατηθεί βάζεις ενα Voip τηλέφωνο στο modem σου και καθάρισες,άσε που πλέον μέσω MSN μπορείς με μια webcam να τον βλέπεις κιόλας,τουλάχιστον οι νέοι άνθρωποι που επικοινωνούν μέσω ίντερνετ πλέον δεν θα έπρεπε να μπαίνουν καθόλου στην διαδικασία να αλλάξουν την γραμμή τους,αλλά νομίζω πως είναι ψυχολογικό φαινόμενο να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό κτλ,είναι θέμα καλού μάρκετινγκ νομίζω.

Δημοσ.

Καλα το ότι ο καθένας μας μπηκε σε έναν άλλο πάροχο πέρα απο τον ΟΤΕ δεν σημαίνει και ισόβιο συμβόλαιο... αν βάλει μυαλο και ο ΟΤΕ (που διαφαίνεται οτι βάζει) προσωπικά δεν εχω πρόβλημα να φυγω απο την Forthnet αν εκει με συμφέρει καλύτερα... ειτε στον ΟΤΕ είτε σε άλλο πάροχο... Το θέμα ειναι να μην σε έχουν σίγουρο...Και δυστυχώς ο ΟΤΕ τόσα χρόνια λόγω μονοπωλείο ειχε εφυσηχασθει... Τωρα κάτι πάει να γίνει... Τα εχουν κάνει και μαντάρα οι υπόλοιποι... ΔΕν θέλει και πολυ... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

o OTE logo EETT einai upoxrewmenos na exei ypshloteres times apo tous enallaktikous paroxous...den provlepw na allazei auto syntoma mhn pw kai pote...

Δημοσ.

ελληνικο ειμαι

δεν ξερω τι εχουν κανει αλλα απο τοτε που αρχισαν τα προβληματα με το τηλ

εκει που εμπαινα με 17-18 επεσα στα 12

Δημοσ.
o OTE logo EETT einai upoxrewmenos na exei ypshloteres times apo tous enallaktikous paroxous..

για λογους ανταγωνισμου? για να παρουνε μεριδιο και οι αλλες εταιριες?

για ποιο λογο?

Δημοσ.

για λογους ανταγωνισμου και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μεγαλων οικονομικων συμφεροντων.Η ΕΕΤΤ,προσωπικη μου γνωμη,μονο ανεξαρτητη δεν ειναι.Τα αρπαζουν πολυ χοντρα

Δημοσ.
ελληνικο ειμαι

δεν ξερω τι εχουν κανει αλλα απο τοτε που αρχισαν τα προβληματα με το τηλ

εκει που εμπαινα με 17-18 επεσα στα 12

Βρε μπας και κάνουν εργα και δεν το εχεις πάρει πρέφα... Γιατι και εμένα εδω πριν 2 χρονια το είχαν κάνει γιαπι αλλα ευτυχως ήταν για καλό... Λεω δηλαδη μήπως ειναι κάτι προσωρινο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...