ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Εγω και 10 πελατες μου σε διαφορα σημεια της Αθηνας δεν εχουμε προβλημα.
nionios14 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΤΑ DNS ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ USERNAME PASSWORD KAI WEP KEY ΕΒΑΛΑ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ DNS STATIC 1,2,3????
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μην γραφεις με κεφαλαια. Ακολουθησες κατα γραμμα το quick start guide? Ολα τα βηματα που σου λεει.
nionios14 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ναι!! δν μ ελεγε τπτ για dns....αν γραφω με μικρα δν βαζω τονους καταλαβες???
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Εμενα παντως ενα μονοφυλο χαρτι της Forthnet που εδινε οδηγιες για τη συνδεση ελεγε. Ψαξε και βρες το. Αλλοιως, δες τις οδηγιες για το μοντελο του router σου, εδω
nske Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Βασικα, το MSN ειναι GTP. σπανια περναει τα 20ΚΒ/s σε upload, ενω οταν στελνω στο Omnidrive μου, χτυπαω 45-55 σταθερα. Έχεις κάνει Port Forwarding τις ports που χρειάζεται το MSN; Πρέπει τουλάχιστον ένα από τα δύο άκρα να το έχει κάνει, διαφορετικά πηγαίνει μέσω proxy και σέρνεται. Αν το λειτουργικό και ο router υποστηρίζουν UPNP πρέπει να γίνεται αυτόματα, όμως προσωπικά δε εμπιστεύομαι τέτοιες τεχνολογίες.
Bougas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 τι θα γινει με το τηλεφωνο????πολλοι εχουν μεινει χωρις τηλεφωνο για μερες εγω 5η μερα το κλεισανε το κωλομαγαζο τους???? κανε λιγακι υπομονη ...εγω ειμαι στην 11η μερα. ΥΓ. εχεις δει τις ταινιες: 1)28 μερες μετα. 2)28 εβδομαδες μετα?
adi32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 τις εχω δει σε λιγο θα τις δουνε κι αυτοι live καλα δεν μπορουν να βγαλουν μια ανακοινωση οι γυφτοι? θα μας χρεωσουν 40ε για το ανυπαρκτο τηλεφωνο κατι πρεπει να κανουμε να ζητησουμε διακοπη αν δεν δωσουν δωρεαν το μηνα τουλαχιστον
Tox0tis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παιδες, εχω απαντησει λιγο παραπανω στο τι πρεπει να κανετε για το τηλεφωνο. Σε πολλες περιπτωσεις φταιει ο ΟΤΕ,αλλα κι αυτοι απο τη φορθνετ τα γραφουν στ'@@ τους και δεν την κυνηγανε την υποθεση. Κοιταξτε λιγες σελιδες πριν,να δειτε τι εκανα εγω και πως λυθηκε το προβλημα (ΕΕΤΤ, ο μπαμπουλας των εταιρειων τηλεφωνιας). Σορρυ για την καθυστερηση,αλλα τωρα γυρισα απο ταξιδι και ειδα τι εχεις γραψει.Κατι κανεις λαθος. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα, μου πηρε 3 εργασιμες να βγαλω ακρη,τελικα ηταν θεμα ΟΤΕ, οντως ηταν βραχυχυκλωμα. Ηρθαν κι εσκαψαν κατω ακριβως απο το σπιτι μου (και ακομα τα μπαζα εχουν μεινει εκει,ασχετο). Στελε ενα e-mail, με προωθηση στην ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr), οπου θα αναφερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη διαρκεια και το ειδος του προβληματος και απαιτησε να σου αφαιρεσουν απο το παγιο τις ημερες χωρις τηλεφωνο. Κατοπιν παρτους παλι. Σε 2 ημερες θα εχεις τηλεφωνο
slipknot Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παρέλαβα σήμερα τον πολυπόθητο εξοπλισμό και μόλις πριν από λίγο τον εγκατέστησα και συνδέθηκα κανονικά.Μου δώσανε το siemens cl-110.Άντε γιατί με αυτό το sagem δεν υποφερόταν η κατάσταση. Ορίστε και τα στατιστικά : Δεν γνωρίζω πολλά πράματα αλλά καλά μου φαίνονται.
tolis_01 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δεν γνωρίζω πολλά πράματα αλλά καλά μου φαίνονται. Άψογος είσαι
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Έχεις κάνει Port Forwarding τις ports που χρειάζεται το MSN; Πρέπει τουλάχιστον ένα από τα δύο άκρα να το έχει κάνει, διαφορετικά πηγαίνει μέσω proxy και σέρνεται. Αν το λειτουργικό και ο router υποστηρίζουν UPNP πρέπει να γίνεται αυτόματα, όμως προσωπικά δε εμπιστεύομαι τέτοιες τεχνολογίες. Χειροκινητο Port Forwarding φυσικα. Δεν ειμαστε και πρωταρες. Απλα, ωρες ωρες ο νεο "ζωντανος" messenger μλκιζεται.
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Παιδες, εχω απαντησει λιγο παραπανω στο τι πρεπει να κανετε για το τηλεφωνο. Σε πολλες περιπτωσεις φταιει ο ΟΤΕ,αλλα κι αυτοι απο τη φορθνετ τα γραφουν στ'@@ τους και δεν την κυνηγανε την υποθεση. Κοιταξτε λιγες σελιδες πριν,να δειτε τι εκανα εγω και πως λυθηκε το προβλημα (ΕΕΤΤ, ο μπαμπουλας των εταιρειων τηλεφωνιας). Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Tox0tis Σορρυ για την καθυστερηση,αλλα τωρα γυρισα απο ταξιδι και ειδα τι εχεις γραψει. Κατι κανεις λαθος. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα, μου πηρε 3 εργασιμες να βγαλω ακρη,τελικα ηταν θεμα ΟΤΕ, οντως ηταν βραχυχυκλωμα. Ηρθαν κι εσκαψαν κατω ακριβως απο το σπιτι μου (και ακομα τα μπαζα εχουν μεινει εκει,ασχετο). Στελε ενα e-mail, με προωθηση στην ΕΕΤΤ (www.eett.gr), οπου θα αναφερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη διαρκεια και το ειδος του προβληματος και απαιτησε να σου αφαιρεσουν απο το παγιο τις ημερες χωρις τηλεφωνο. Κατοπιν παρτους παλι. Σε 2 ημερες θα εχεις τηλεφωνο τους εκανα καταγγελια σημερα δεν παει αλλο τοσες μερες χωρις τηλεφωνο κριμα για τη forthnet νομιζα οτι ειναι σοβαρη εταιρεια αλλα καραγκιοζηδες ειναι κι αυτοι
Bougas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 κριμα για τη forthnet νομιζα οτι ειναι σοβαρη εταιρεια αλλα καραγκιοζηδες ειναι κι αυτοι για 40 ευρω το μηνα,σχετικα καλη εταιρια ειναι.αν ητανε και πιο αξιοπιστη,θα ζητουσανε τα διπλα. ειπαμε,οτι πληρωσεις,παιρνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.