Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα παντως ενα μονοφυλο χαρτι της Forthnet που εδινε οδηγιες για τη συνδεση ελεγε. Ψαξε και βρες το. Αλλοιως, δες τις οδηγιες για το μοντελο του router σου, εδω

Δημοσ.
Βασικα, το MSN ειναι GTP. σπανια περναει τα 20ΚΒ/s σε upload, ενω οταν στελνω στο Omnidrive μου, χτυπαω 45-55 σταθερα.

Έχεις κάνει Port Forwarding τις ports που χρειάζεται το MSN; Πρέπει τουλάχιστον ένα από τα δύο άκρα να το έχει κάνει, διαφορετικά πηγαίνει μέσω proxy και σέρνεται. Αν το λειτουργικό και ο router υποστηρίζουν UPNP πρέπει να γίνεται αυτόματα, όμως προσωπικά δε εμπιστεύομαι τέτοιες τεχνολογίες.

Δημοσ.
τι θα γινει με το τηλεφωνο????

πολλοι εχουν μεινει χωρις τηλεφωνο για μερες

εγω 5η μερα

το κλεισανε το κωλομαγαζο τους????

κανε λιγακι υπομονη ...εγω ειμαι στην 11η μερα.

ΥΓ. εχεις δει τις ταινιες:

1)28 μερες μετα.

2)28 εβδομαδες μετα?

Δημοσ.

τις εχω δει

σε λιγο θα τις δουνε κι αυτοι live

καλα δεν μπορουν να βγαλουν μια ανακοινωση οι γυφτοι?

θα μας χρεωσουν 40ε για το ανυπαρκτο τηλεφωνο

κατι πρεπει να κανουμε

να ζητησουμε διακοπη αν δεν δωσουν δωρεαν το μηνα τουλαχιστον

Δημοσ.

Παιδες, εχω απαντησει λιγο παραπανω στο τι πρεπει να κανετε για το τηλεφωνο. Σε πολλες περιπτωσεις φταιει ο ΟΤΕ,αλλα κι αυτοι απο τη φορθνετ τα γραφουν στ'@@ τους και δεν την κυνηγανε την υποθεση. Κοιταξτε λιγες σελιδες πριν,να δειτε τι εκανα εγω και πως λυθηκε το προβλημα (ΕΕΤΤ, ο μπαμπουλας των εταιρειων τηλεφωνιας).

Σορρυ για την καθυστερηση,αλλα τωρα γυρισα απο ταξιδι και ειδα τι εχεις γραψει.

Κατι κανεις λαθος. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα, μου πηρε 3 εργασιμες να βγαλω ακρη,τελικα ηταν θεμα ΟΤΕ, οντως ηταν βραχυχυκλωμα. Ηρθαν κι εσκαψαν κατω ακριβως απο το σπιτι μου (και ακομα τα μπαζα εχουν μεινει εκει,ασχετο).

Στελε ενα e-mail, με προωθηση στην ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr), οπου θα αναφερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη διαρκεια και το ειδος του προβληματος και απαιτησε να σου αφαιρεσουν απο το παγιο τις ημερες χωρις τηλεφωνο. Κατοπιν παρτους παλι. Σε 2 ημερες θα εχεις τηλεφωνο:-)

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα τον πολυπόθητο εξοπλισμό και μόλις πριν από λίγο τον εγκατέστησα και συνδέθηκα κανονικά.Μου δώσανε το siemens cl-110.Άντε γιατί με αυτό το sagem δεν υποφερόταν η κατάσταση.

Ορίστε και τα στατιστικά :

nd68ww0mxuyyf851exht.jpg

Δεν γνωρίζω πολλά πράματα αλλά καλά μου φαίνονται.

Δημοσ.
Έχεις κάνει Port Forwarding τις ports που χρειάζεται το MSN; Πρέπει τουλάχιστον ένα από τα δύο άκρα να το έχει κάνει, διαφορετικά πηγαίνει μέσω proxy και σέρνεται. Αν το λειτουργικό και ο router υποστηρίζουν UPNP πρέπει να γίνεται αυτόματα, όμως προσωπικά δε εμπιστεύομαι τέτοιες τεχνολογίες.

Χειροκινητο Port Forwarding φυσικα. Δεν ειμαστε και πρωταρες. Απλα, ωρες ωρες ο νεο "ζωντανος" messenger μλκιζεται.

Δημοσ.
Παιδες, εχω απαντησει λιγο παραπανω στο τι πρεπει να κανετε για το τηλεφωνο. Σε πολλες περιπτωσεις φταιει ο ΟΤΕ,αλλα κι αυτοι απο τη φορθνετ τα γραφουν στ'@@ τους και δεν την κυνηγανε την υποθεση. Κοιταξτε λιγες σελιδες πριν,να δειτε τι εκανα εγω και πως λυθηκε το προβλημα (ΕΕΤΤ, ο μπαμπουλας των εταιρειων τηλεφωνιας).

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Tox0tis viewpost.gif

Σορρυ για την καθυστερηση,αλλα τωρα γυρισα απο ταξιδι και ειδα τι εχεις γραψει.

Κατι κανεις λαθος. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα, μου πηρε 3 εργασιμες να βγαλω ακρη,τελικα ηταν θεμα ΟΤΕ, οντως ηταν βραχυχυκλωμα. Ηρθαν κι εσκαψαν κατω ακριβως απο το σπιτι μου (και ακομα τα μπαζα εχουν μεινει εκει,ασχετο).

Στελε ενα e-mail, με προωθηση στην ΕΕΤΤ (www.eett.gr), οπου θα αναφερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη διαρκεια και το ειδος του προβληματος και απαιτησε να σου αφαιρεσουν απο το παγιο τις ημερες χωρις τηλεφωνο. Κατοπιν παρτους παλι. Σε 2 ημερες θα εχεις τηλεφωνο:-)

τους εκανα καταγγελια σημερα

δεν παει αλλο τοσες μερες χωρις τηλεφωνο

κριμα για τη forthnet νομιζα οτι ειναι σοβαρη εταιρεια αλλα καραγκιοζηδες ειναι κι αυτοι

Δημοσ.
κριμα για τη forthnet νομιζα οτι ειναι σοβαρη εταιρεια αλλα καραγκιοζηδες ειναι κι αυτοι

για 40 ευρω το μηνα,σχετικα καλη εταιρια ειναι.αν ητανε και πιο αξιοπιστη,θα ζητουσανε τα διπλα.

ειπαμε,οτι πληρωσεις,παιρνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...