Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, μου συμβαίνει το εξής:

Έχω Forthnet - 2play από τα τέλη Αυγούστου (24-26/8). Στην αρχή, η ταχύτητα κυμαινόταν γύρω στα 19 Μbps (D-Line Attenuation -> 16.5, D-Noise Margin -> 6.5, τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι), και είχα φτάσει να κατεβάζω με 16500 kbps μέσω download manager. Όμως, εδώ και 2 μήνες περίπου (μπορεί και λιγότερο) έχει σταθεροποιηθεί το D-Line Rate γύρω στα 8000-9000 kbps, το δε D-Attainable Line Rate γύρω στα 10000 kbps. Μετά από τηλεφωνήματα, ανα διαστήματα, στο τεχνικό τμήμα, έχω παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές στο D-Attainable Line Rate και στο Noise Margin (μάλλον εξαιτίας διαφόρων δοκιμών που κάνουν στη γραμμή μου)...και αναρωτιέμαι, μήπως έκανα καμια ρύθμιση στο ρουτερ την οποια δεν μπορώ να θυμηθώ? Έχετε καμια ιδέα του τί μπορει να φταίει....

ΥΓ1. Εδώ και λίγο καιρό έχω συνδέσει 2 pc με ένα patch αλλά νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο καθώς έχω δοκιμάσει και μόνο του το ένα pc με το ρουτερ (siemens cl-110)

ΥΓ2. Δε μου έχει έρθει ακόμα κανένας λογαριασμός, μήπως θα 'πρεπε?

Οι τωρινές ενδείξεις του ρουτερ...

jrfjfjjgn8.th.jpg

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδω και 3 μερες δεν εχω τηλεφωνο, ειναι νεκρο τελειως

και η συνδεση κοβεται οποτε με καλει καποιος (δοκιμασα να καλεσω εγω απο το κινητο χωρις να χτυπαει το τηλ και χωρις να το σηκωσω)

τα τηλεφωνα εχουν φιλτρα

τους πηρα τηλ το πρωι και ειπαν θα το κοιταξουν

τι γινεται ?

Δημοσ.
τους πηρα τηλ το πρωι και ειπαν θα το κοιταξουν

περιμενε να κοιταξουν πρωτα το δικο μου ....εγω εχω σειρα :-)

περιμενω 10 μερες τωρα. forthnet ειναι αυτη!

Δημοσ.
περιμενε να κοιταξουν πρωτα το δικο μου ....εγω εχω σειρα :-)

περιμενω 10 μερες τωρα. forthnet ειναι αυτη!

το καλο πραγμα αργη να γινει.:lol:

Δημοσ.

Entelei xalase kai h 4net??? Toso kairo itane kapws axiologi twra diladi nai men leei ews 24mbits alla ap' oti vlepw kaneis den katevazei me panw apo 1mb/sec ara einai san na exeis 10mbit sindesi.

Ti na pw re pedes mporoyme me kapoio tropo na diorthosoyme to provlima tis download speed kai an nai pws? Sas euxaristw poly.

Δημοσ.

οχι,δεν χαλασε,απλα δεν ειναι και τοοοοοοσο καλη,οπως καποιοι προσπαθουν να μας πεισουνε.εχει αρκετα προβληματακια για την ωρα,κυριως το service της,αλλα με το περασμα του χρονου,ελπιζω πως θα τα λυσουν.

το καλο πραγμα αργη να γινει.

μεχρι τοτε ομως,θα εχω χρεωθει 500 ευρω στο κινητο....

Δημοσ.
Entelei xalase kai h 4net??? Toso kairo itane kapws axiologi twra diladi nai men leei ews 24mbits alla ap' oti vlepw kaneis den katevazei me panw apo 1mb/sec ara einai san na exeis 10mbit sindesi.

Πόσοι servers μπορούν να δώσουν με περισσότερο από 1MB/s σε κάθε χρήστη?

Αν κατεβάσεις από πολλαπλούς προορισμούς, ακόμη και εκτός ευρώπης, θα δεις ότι η ταχύτητα είναι πολύ κοντά σε αυτήν που κλειδώνει ο router (η οποία βέβαια δεν είναι 24mbps, καθώς αυτό είναι απλά το μέγιστο της τεχνολογίας ADSL2+, το οποίο θα ίσχυε αν τα 2 modems είχαν ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους και ιδανικής ποιότητας γραμμή). Θα μπορούσαν βέβαια να το διευκρινίζουν πιο ξεκάθαρα ότι είναι έτσι, όμως δεν το θεωρώ κάτι διαφορετικό από το να διαφημίσει κάποιος μια τιμή χωρίς ΦΠΑ και να το διευκρινήσει με μικρά γραμματάκια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πόσοι servers μπορούν να δώσουν με περισσότερο από 1MB/s σε κάθε χρήστη?

yparxoun POLLA atoma pou pisteuoun oti OLOI mporoun na dwsoun toso kai perissotera...opws epishs oti akoma kai otan autos pou sou stelnei kapoio arxeio mesw msn gia paradeigma exei upload 128kbps epeidh esy h egw gia paradeigma exeis 10mbit prepei na katevazeis me 10mbit kai otan auto den symvainei ftaiei o ekastote ISP...

den mporeis na fantasteis ti parapona exw diavasei/akousei... :P

Δημοσ.

Ρε παιδία εγώ εβάλα το πακέτο πριν δύο μέρες αλλα όταν είμαι στο ίντερνετ μου βγαίνει ξέρετε τπτ να τό0 φτιαξω?? το κάνει και σε εσάς???

Δημοσ.

Χμμ, εβαλες σωστα τους DNS μεσα στο router? Κατα τ'αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι.

Αλλαξε την υπογραφη σου. Περιεχει lδιευθυνση σελιδας με πειρατικη μουσικη.

Δημοσ.

τι θα γινει με το τηλεφωνο????

πολλοι εχουν μεινει χωρις τηλεφωνο για μερες

εγω 5η μερα

το κλεισανε το κωλομαγαζο τους????

το ιντερνετ δουλεει αλλα οταν με παιρνει καποιος τηλ (χωρις να χτυπαει) κοβεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...