Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντα μα πάντα όταν μιλάτε με ένα άτομο από οποιαδήποτε εταιρεία και αν είναι αυτή νσ κρατάτε όνομα. Αυτό έχει σημασία γιατί μετά δεσμεύεται αν κάτι πάει στραβά. Δεν είναι το ίδιο να σου πει κάτι κάποιος ανώνυμα με κάποιον που σου δίνει τα στοιχεία του. Αν σας υποσχεθεί ή πει κάτι στραβά, αναφέρετε ή χρησιμοποιείστε το όνομα του. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, πιάνει.

Πάντως λογικά, πρέπει να σου στείλουν δωρεάν εξοπλισμό.

Δίκιο έχεις,αν το ήξερα το όνομα τώρα δεν θα έπρεπε να τρέχω αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν σου περνάει απ' το μυαλό να ρωτήσεις(δεν σκέφτεσαι ότι μπορεί να το χρειαστείς).Όσο αφορά τον εξοπλισμό κι εγώ αυτό πιστεύω,άλλωστε θα είχα πάρει ήδη αλλά έχουν κάποιο πρόβλημα (σύμφωνα πάντα με αυτά που λένε οι ίδιοι).Ακόμα δεν έχω παραλάβει,θα πάρω κάνα τηλέφωνο να δω τι γίνεται γιατί με το sagem είμαι ακόμα.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά εγώ τελικά πήρα σήμερα τηλέφωνο στην Forthnet και μου είπε η κοπέλα που το σήκωσε ότι δεν έχει δεσμευτεί γραμμή για να μου δώσουν ακόμη, 7 μήνες τώρα!!!! Το βρήκε και αυτή πολύ παράξενο και μου είπε ότι θα το σημειώσει για προώθηση για να δουν τι θα γίνει.

Την ρώτησα επίσης αν είναι ανάγκη να ξαναγίνει η αίτηση απ' την αρχή με ακύρωση της ήδη υπαρχούσης αλλά μου είπε ότι δεν είναι ανάγκη!! Οπότε την είπα εντάξει!

Πάντως ένα ακόμη καλό με την Forthnet είναι ότι έχουν άψογη εξυπηρέτηση!! :respect:

Φίλη Ereshkigal σε αυτό θα συμφωνήσω πάρα πολύ μαζί σου:

...Τέλος, αν και η forthnet είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο αυτό, κάποια στιγμή ίσως δημιουργηθούν προβλήματα όσο αυξάνουν οι πελάτες και να μην ανταποκριθεί σωστά στις υπηρεσίες της. Πρέπει να θυμάται όμως ότι σε μία εταίρεια, αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι να κρατήσει καλό όνομα, γιατί αν το χάσει αυτό, θα χάσει και τους πελάτες της, τους οποίους δεν πρέπει να τους θεωρεί δεδομένους.

Επίσης δεν ξέρω για τις άλλες εταιρείες, αλλά με την Forthnet κάθε φορά που σηκώνουν το τηλέφωνο το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να πουν το όνομά τους, για μελλοντική χρήση μάλλον!!

Δημοσ.
Παιδιά εγώ τελικά πήρα σήμερα τηλέφωνο στην Forthnet και μου είπε η κοπέλα που το σήκωσε ότι δεν έχει δεσμευτεί γραμμή για να μου δώσουν ακόμη, 7 μήνες τώρα!!!! Το βρήκε και αυτή πολύ παράξενο και μου είπε ότι θα το σημειώσει για προώθηση για να δουν τι θα γίνει.

Την ρώτησα επίσης αν είναι ανάγκη να ξαναγίνει η αίτηση απ' την αρχή με ακύρωση της ήδη υπαρχούσης αλλά μου είπε ότι δεν είναι ανάγκη!! Οπότε την είπα εντάξει!

Πάντως ένα ακόμη καλό με την Forthnet είναι ότι έχουν άψογη εξυπηρέτηση!! :respect:

PW pw pw pw

eleos.... kai tora perimente na valo ego forthnet i kapoia allh idioktiti eteria ?

ME TIPOTA!!!!

Δημοσ.

Κοίτα τέτοιες καθυστερήσεις δεν νομίζω να είναι συχνές.

Τελευταία ακούω ότι κάνουν τις αιτήσεις τους και μέσα σε 10 μέρες έρχεται ο εξοπλισμός και σε 1 μήνα το πολύ έχει ενεργοποιηθεί και η σύνδεση.

Αυτό όχι μονο για την Forthnet αλλά και σε άλλες εταιρείες; Παράδειγμα έχω από ένα φιλαράκι με την Hellas Online.

Αυτό που είπα για μένα για τους 7 μήνες, δεν νομίζω να έχει ξαναπαρατηρηθεί. Μέχρι και η κοπελιά στο τηλέφωνο έπαθε πλάκα!!

Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι είναι.

Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει σύνδεση στα 100Μbps? Δηλαδή με τέτοια σύνδεση θα κατεβάζεις γύρω στα 10MB/s έτσι δεν είναι;

Δεν μιλάω για εδώ Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Σλοβακία!

Δημοσ.
Εμένα με πήρε μία καλή κυρία τηλέφωνο και με ρώτησε εάν επιθυμώ αναβάθμιση στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet. Της είπα ναι και απο εκεί και πέρα κανονίστηκαν όλα μόνα τους. Εκτύπωσα την αίτηση, εβαλα μία φωτοτυπία του τελευταίου λογαριασμού από ΟΤΕ+ μία φωτοτυπία ταυτότητας& στείλαν ένα κούριερ και την πήρε.

Αυτό έγινε και με εμένα σχεδόν πριν 3 μήνες αλλά πλήρωσα το κούριερ που μου έστειλε την αίτηση. Με τον τρόπο που αναφέρω στον empire δεν θα πληρώσει απολύτως τίποτα. Πάντως πρέπει να έχουν αλλάξει πολιτική και να μην ισχύει πια αυτο που λες. Πριν λίγες ημέρες όταν μίλαγα μαζί τους μου ανέφεραν ότι αυτό δεν το κάνουν πια.

Δημοσ.

Πάντως γενικά δεν παίρνει τόσο πολύ για μια ενεργοποίηση.Το είδα στην δική μου περίπτωση αλλά και σε γνωστούς.Φυσικά παίζει και ανάλογα την περιοχή φυσικά αλλά και σαφώς και ο τρόπος που κάνεις την αίτηση.Ο πατέρας ενός φίλου μου έκανε την αίτηση πριν από κάνα μήνα και στον Κωτσόβολο και ακόμη να την πάρει η Forthnet.

Δημοσ.
Πάντως γενικά δεν παίρνει τόσο πολύ για μια ενεργοποίηση.Το είδα στην δική μου περίπτωση αλλά και σε γνωστούς.Φυσικά παίζει και ανάλογα την περιοχή φυσικά αλλά και σαφώς και ο τρόπος που κάνεις την αίτηση.Ο πατέρας ενός φίλου μου έκανε την αίτηση πριν από κάνα μήνα και στον Κωτσόβολο και ακόμη να την πάρει η Forthnet.

Γι' αυτό είναι καλύτερα να αποφεύγονται τρίτοι στη μεσολάβηση για συμπλήρωση αιτήσεων. Καλύτερα ο ίδιος στην εταιρεία, παρά οποιοδήποτε άλλος!

Δημοσ.
Preferred Mirror System #1

τι ειναι αυτο κατεβάζω με utorrent και καλα site TL, REVTT και άλλα και οπως ειπα τις τελευταιες 2 εμβομαδες εγινε αυτο στα καλα καθουμενα

ακυρο.νομιζα οτι κατεβαζες απο rapidshare ..(πως μου'ρθε και μενα,δεν ξερω :-) )

Δημοσ.

Φίλε Ereshkigal σε αυτό θα συμφωνήσω πάρα πολύ μαζί σου:

Ereshkigal (Eres.Ki.Gal-Η Μεγάλη Κυρά Κάτω από τη Γη) είναι η Βασίλισσα του Κάτω Κόσμου στη μυθολογία της Μεσοποταμίας. Επομένως δεν μπορεί να είμαι γένος αρσενικού. Αν ήμουνα τότε θα πρέπει να αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε.

Δημοσ.
Αυτό έγινε και με εμένα σχεδόν πριν 3 μήνες αλλά πλήρωσα το κούριερ που μου έστειλε την αίτηση. Με τον τρόπο που αναφέρω στον empire δεν θα πληρώσει απολύτως τίποτα. Πάντως πρέπει να έχουν αλλάξει πολιτική και να μην ισχύει πια αυτο που λες. Πριν λίγες ημέρες όταν μίλαγα μαζί τους μου ανέφεραν ότι αυτό δεν το κάνουν πια.

Την Παρασκευή ήρθε και πήρε την αίτηση! Ο_ο

Και δεν πλήρωσα τίποτα...

Δημοσ.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες μεσολάβησα για ένα παιδί που ήθελε να γίνει και αυτός πελάτης της Forthnet. Μάλιστα τους άφησα τα στοιχεία του για να επικοινωνήσουν μαζί του και να κάνουν αυτό που έκαναν και σε εμένα. Μετά από αυτό το διάστημα που αναφέρω παραπάνω τους παίρνω τηλέφωνο και μου είπαν ότι η κοπέλα που μίλησα δεν έχει δώσει τα στοιχεία του παιδιού πουθενά. Τους επίπληξα με πολύ αυστηρό τόνο και μου είπε ότι αυτό που έγινε σε εμένα δεν ισχύει πια. Μάλλον αυτό θα το είπε γιατί ήρθε σε δύσκολη θέση. Για αυτό αναφέρω σε προηγούμενο Post μου ότι παλιά μας κυνηγάγανε για να γίνουμε πελάτες, τώρα πλέον αυτό δεν γίνεται πια. Άσε που μου έλεγε και κάτι άσχετα ώστε να φτάσουμε στο ζουμί της υπόθεσης και να μου πει αυτό που αναφέρω πιο πάνω.

Ο_ο Και δεν πλήρωσα τίποτα...

Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.:devil:

Δημοσ.

:P :P :P :P

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπε μια απο αυτές εκει οτι δεν έχουν πάρει ακόμα την αίτηση...

Ήταν που την έστειλα με κουριερ για καλύτερα!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ ενω συνδεόμουνα κανονικά και σε πρωτόκολλο PPPoE τώρα μετά από παράπονα στο τμήμα service της 4νετ για την ταχύτητα κατεβάσματος(Κατέβαζα στην καλύτερη μέχρι 400kb/s) δεν μπορώ ποια να συνδεθώ στο πρωτόκολλο PPPoE παρά μόνο να συγχρονιστεί το χωρίς να παίρνει ip. Μπορώ όμως να συνδεθώ στο κλασικό πρωτόκολλο PPPoA(Εικόνα) που ήτανε οι παλιές ρυθμίσεις της 4νετ μέσω οτέ.

Και κάτι γενικά στατιστικά για την γραμμή και το ρυθμίσεις έχω είναι οι παρακάτω εικόνες.

pic1pj8.jpg

pic2cv5.jpg

Μετά απ' όλα αυτά τι έχετε να μου προτείνετε να κάνω για να δω ικανοποιητικές ταχύτητες κατεβάσματος.

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...