Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
aaa malista...ta gnosta problimata pou thelo na apofigo , dioti eidi imai xoris net 3 mines....

opote mallon ston Pote tha paw kai ego kai as einai akrivos. PROS to paron den yparxei diadikasia oste o katanalotis na prostateute.

afto ithela na matho , telika einai thema tyxeis ean sou erthei i ADSL stin Ellada , orea pragmata. O enas rixnei to ftaiksimo ston allon.B)

Για να μη σε αποθαρυνω, αυτες οι περιπτωσεις ειναι μια πολυ μικρη μειονοτητα. Και φυσικα, ακομα και να καθυστερει η αιτηση σου, δεν μενεις χωρις τηλεφωνο. Εξαλλου, παντα σε ολα τα fora τα διαφορα προβληματα ειναι που χτυπανε ασχημα.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να μη σε αποθαρυνω, αυτες οι περιπτωσεις ειναι μια πολυ μικρη μειονοτητα. Και φυσικα, ακομα και να καθυστερει η αιτηση σου, δεν μενεις χωρις τηλεφωνο. Εξαλλου, παντα σε ολα τα fora τα διαφορα προβληματα ειναι που χτυπανε ασχημα.

euxaristo poly gia tis apantisiseis sou kai ton xrono sou.

EAN yparxei kapios pou ergazete sto forum afto se ena apo ta megala ISP as mou stilei ena minima prosopiko parakalo. PLEON epeidi tin patisa ASXIMA me tin ON telecom, 20-8 xoris tel thelo egkyiseis oti den tha meino xoris tel katarchas kai kata defteron oti den tha perimeno 2-6 mines gia to internet, einai gelio pleon na erxomai epi 3 mines sto netcafe.,

euxaristo paidia.

Δημοσ.
an yparxei provlhma me ton OTE kai o OTE den kanei kati ti na kanei h Forthnet? :-(

Τι να κάνει η Forthnet; Να πιέσει και να απαιτήσει να γίνουν όλα στην εντέλεια!! Όταν είχα πάει για να κάνω την αίτηση τους είχα ρωτήσει αν θα χρειαστεί να κάνω κάτι εγώ, όπως να παώ στον ΟΤΕ ή κάτι τέτοιο και μου είπαν όχι, θα τα αναλάβουμε όλα εμείς. Επομένως, περιμένω να τα κάνουν όλα αυτά, αλλά έτσι όπως φαίνεται θα περιμένω μέχρι το 2010, οπότε πρέπει να κάνω κάτι! Να ήταν η καθυστέρηση 2 μήνες ή άντε και 4, θα έλεγα εντάξει, αλλά πάμε για τον 8ο μήνα!! Και ακούω από άλλους ότι κάναν αίτηση και ενεργοποιήθηκε μέσα σε 30 ημέρες (είτε από φόρθνετ είτε από άλλη εταιρεία).

Δημοσ.
Τι να κάνει η Forthnet; Να πιέσει και να απαιτήσει να γίνουν όλα στην εντέλεια!! Όταν είχα πάει για να κάνω την αίτηση τους είχα ρωτήσει αν θα χρειαστεί να κάνω κάτι εγώ, όπως να παώ στον ΟΤΕ ή κάτι τέτοιο και μου είπαν όχι, θα τα αναλάβουμε όλα εμείς. Επομένως, περιμένω να τα κάνουν όλα αυτά, αλλά έτσι όπως φαίνεται θα περιμένω μέχρι το 2010, οπότε πρέπει να κάνω κάτι! Να ήταν η καθυστέρηση 2 μήνες ή άντε και 4, θα έλεγα εντάξει, αλλά πάμε για τον 8ο μήνα!! Και ακούω από άλλους ότι κάναν αίτηση και ενεργοποιήθηκε μέσα σε 30 ημέρες (είτε από φόρθνετ είτε από άλλη εταιρεία).

ego file imoun sto 3mhno mexri pou apofasisa na akyroso tin sindesi kai telos kala ola kala.

akyrose kalitera kai kane aitisi apo tin arxi

Δημοσ.
ego file imoun sto 3mhno mexri pou apofasisa na akyroso tin sindesi kai telos kala ola kala.

akyrose kalitera kai kane aitisi apo tin arxi

Κάτι τέτοιο έπρεπε να έκανα κι εγώ όταν γύρισα στη Θεσ/νικη μετά το καλοκαίρι και δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμη!

Θα το σκεφτώ πάντως αυτό που μου λες, ίσως όντως να είναι η μόνη λύση να προχωρήσουν τα πράγματα! Thanx!

Δημοσ.

e koita,epidi varethika xoris tel kai internet paw gia OTENET kai apo tou xronou blepoume. meta epilegeis me tin isixia sou ti tha kaneis.kali epitixia pantos man se niotho.

kai etsi na fero ena paradigma.

2004-2006 zousa stin Elevtia , Genevi gia tin akrivia. eixa tote thimame 2mpbs , kai metakomisa se mia fasi, perno tin Swiss com tous lew metakomizo poso kairo tha mino xoris internet? mou leei on the fly switch no problem. (lew kala kala). paw sto neo spiti, mpeno mesa (eixe kopei to tel tin proigoumeni mera sto palio spiti). mpaino kanonika TEL+internet , perno tel meta apo kanenan mina dioti eida nees taxytites 6mpbs, lew okay thelo tin nea sindesi me 6mpbs , mou leei okay mister....ready lol lool lol lol lol

se 2 lepta eginan ola astrapi:)

kapoia stigmi sto makrino mellon tha ginei kai stin Ellada.

Δημοσ.

Να 'σαι καλά ρε φίλε!

Θα ενημερώσω, όταν με το καλό κάνω κάτι, για το τί τελικά έγινε, για να ξέρουν και οι νέοι με τις αιτήσεις!

Δημοσ.

paidia mipws xerei kaneis na me voithisei me tis rithmiseis gia tis portes sto emule giati molis mou irthe to 2play k exw xasei ligo ti mpala...

exw to modem speedtouch 530 v6(thelw kai gnwmes anginetai gia to sigekrimeno giati den to thewrw kai poli kalo kai pio proteinete)

thanks prokatavolika!!!!)

Δημοσ.
Eseis me poio tropo steilate tin aitisi energopoihshs?Pantos gia fax den anaferoun tipota sto site.

Είναι πολύ απλό θα πάρεις ένα παλίο λογαριασμό σου από τον ΟΤΕ ή μία φωτοτυπία από αυτόν καθώς και μία φωτοτυπία της ταυτότητας (μπρος-πίσω) του ατόμου που είναι στο όνομα του ο λογαριασμός του ΟΤΕ και θα πας σε ένα κατάστημα της Forthnet ή στο Πλαίσιο για να συμπληρώσεις μία αίτηση. Αυτό είναι όλο, δεν πληρώνεις τίποτα. Στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρονται με ποιους συνεργάζονται ανά περιοχή. Κοίτα όμως, αν πας στο Πλαίσιο της περιοχής σου, παρτους ένα τηλέφωνο πρώτα και ρώτα τους αν πραγματικά συνεργάζονται. Εξαρτάται, αν δεν κάνω λάθος, για ποιο κατάστημα ανα περιοχή, από το Πλαίσιο, ισχύει αυτό.

Επίσης μην κουραστείς να βγάλεις φωτοτυπίες, ζήτα τους να σου βγάλουν αυτοί.

Τέλος βιάσου για να προλάβεις τη προσφορά για τον δωρεάν εξοπλισμό που ισχύει μέχρι 30/11. Πριν κάνεις τη αίτηση ζήτας τους να σου επικυρώσουν ότι τη δικαιούσαι.

Δημοσ.
Δεν έχω καθόλου όρεξη να μπλέκω με αιτήσεις άλλες κλπ να σας πω την αλήθεια...μου φαίνεται όμως ότι κάποιο πρόβλημα έχουν μερικοί υπάλληλοι της forthnet επειδή χθες που μίλησε αρχικά η μάνα μου όταν τους είπε ότι υπάλληλος τους τη διαβεβαίωσε ότι θα γίνει η διακοπή από την forthnet και δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα της είπανε πως θα έκανε λάθος ο υπάλληλος(άκουσον άκουσον !!! :confused:).Επίσης δεν έχω παραλάβει ακόμα εξοπλισμό(τώρα δεν ξέρω,ίσως όντως έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να μου στείλουν ακόμα) δεν νομίζω όμως να γίνει τίποτα κι εκεί..γιατί αυτό για τις 30/11 και τον εξοπλισμό δεν μ' άρεσε και πολύ.

Πάντα μα πάντα όταν μιλάτε με ένα άτομο από οποιαδήποτε εταιρεία και αν είναι αυτή νσ κρατάτε όνομα. Αυτό έχει σημασία γιατί μετά δεσμεύεται αν κάτι πάει στραβά. Δεν είναι το ίδιο να σου πει κάτι κάποιος ανώνυμα με κάποιον που σου δίνει τα στοιχεία του. Αν σας υποσχεθεί ή πει κάτι στραβά, αναφέρετε ή χρησιμοποιείστε το όνομα του. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, πιάνει.

Πάντως λογικά, πρέπει να σου στείλουν δωρεάν εξοπλισμό.

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα post των τελευταίων σελίδων, πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα ούτε στο ελάχιστο σύγκρισης του ΟΤΕ με την Forthnet, η οποία υπερέχει συγκριτικά με αυτόν σε απίστευτο βαθμό. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Υπάρχει ένας αριθμός ατόμων βέβαια που είναι δυσαρεστημένοι, αλλά αυτός είναι μία πολύ μικρή μειοψηφία, που με καμία δύναμη δεν πρεπει να αγνοηθούν, ακόμα και αν είναι λίγοι. Θέλω να πιστεύω όμως ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, βάζει το χεράκι του και ο ΟΤΕ.

Η αλήθεια είναι ότι καμία τηλεφωνία δεν είναι τέλεια. Σε οποιαδήποτε και αν ψάξουμε θα βρούμε παράπονα και προβλήματα.

Πριν κάποιο καιρό είχα κάνει ένα post για τη συγκεκριμένη εταιρεία, στο θέμα σταθερή τηλεφωνία. Δεν θα το αναφέρω όλο, απλά θα πω ότι την ίδια ημέρα που πήρα τηλέφωνο, μου έστειλαν τον δωρεάν εξοπλισμό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτήν την εταιρεία, τους τελευταίους 3 μήνες που συνεργάζομαι μαζί τους.

Διάβασα σε ορισμένα post ότι κάποιοι σε κάποιες περιοχές έχουν πρόβλημα με το τηλέφωνο, αυτό προσωπικά εμένα δεν μου έχει τύχει.

Τέλος, αν και η forthnet είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο αυτό, κάποια στιγμή ίσως δημιουργηθούν προβλήματα όσο αυξάνουν οι πελάτες και να μην ανταποκριθεί σωστά στις υπηρεσίες της. Πρέπει να θυμάται όμως ότι σε μία εταίρεια, αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι να κρατήσει καλό όνομα, γιατί αν το χάσει αυτό, θα χάσει και τους πελάτες της, τους οποίους δεν πρέπει να τους θεωρεί δεδομένους.

Δημοσ.

παιδια μηπως εχει κανεις το ίδιο πρόβλημα. τις τελευταιες 2 εβδομαδες στην περιοχη του Π. Φαλήρου ενω συγχρονίζομαι κανονικά με 14Mbs δεν κατεβάζω πάνω από 450Κ/ς από όπου και να κατεβάσω. μηπως έχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

ποσα αρχεια κατεβαζεις ταυτοχρονα? και εμενα δεν μου κατεβαζει πανω απο 500-600 ανα αρχειο.κατεβαζω 3 ταυτοχρονα με rapget και ειμαι κομπλε.

δοκιμασε να αλλαξεις Preferred Mirror System #1:

αν το εχεις σε random,βαλτο καπου σταθερα.δοκιμασε ολες τις διαθεσιμες επιλογες.

Δημοσ.
Eseis me poio tropo steilate tin aitisi energopoihshs?Pantos gia fax den anaferoun tipota sto site.

Εμένα με πήρε μία καλή κυρία τηλέφωνο και με ρώτησε εάν επιθυμώ αναβάθμιση στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet. Της είπα ναι και απο εκεί και πέρα κανονίστηκαν όλα μόνα τους. Εκτύπωσα την αίτηση, εβαλα μία φωτοτυπία του τελευταίου λογαριασμού από ΟΤΕ+ μία φωτοτυπία ταυτότητας& στείλαν ένα κούριερ και την πήρε.

Δημοσ.

Preferred Mirror System #1

τι ειναι αυτο κατεβάζω με utorrent και καλα site TL, REVTT και άλλα και οπως ειπα τις τελευταιες 2 εμβομαδες εγινε αυτο στα καλα καθουμενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...