Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kamposoi.se test kapoios exei petixei konta sta 9 kati.i grammi bebea den simenei oti tha klidosei sta 10 .exartate to margin sou kai to attenuation.,

Kathiste re pedes giati mallon h' exw meinei arketa pisw h' ti na pw. Dinei h forthnet se kapoio paketo tis 10mbps sindesi adsl?????????? an nai se poio paketo kai poy mporw na vrw analitikoteres plirofories gia to thema??? Kai telos tin exei valei kaneis? An nai as mas pei entypwseis.

i forthnet edine 4 mbps kai ta ekane 10 mbps .ta ipoloiipa se 2-3 posts pio pano

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σήμερα το πρωί επικοινώνησα με forthnet για το 2play. Αναμενόμενη διαθεσιμότητα στην περιοχή μου (Νέο Φάληρο) είναι για 30/03/2007. Λογικά αύριο θα κάνω την αίτηση και όσο και να καθυστερήσει μέχρι να ενεργοποιηθεί (1 1/2 μήνα) θα είναι έτοιμο και το δίκτυο. Για να δούμε πόσο καιρό θα μείνω χωρίς internet.

Δημοσ.
σήμερα το πρωί επικοινώνησα με forthnet για το 2play. Αναμενόμενη διαθεσιμότητα στην περιοχή μου (Νέο Φάληρο) είναι για 30/03/2007. Λογικά αύριο θα κάνω την αίτηση και όσο και να καθυστερήσει μέχρι να ενεργοποιηθεί (1 1/2 μήνα) θα είναι έτοιμο και το δίκτυο. Για να δούμε πόσο καιρό θα μείνω χωρίς internet.

Tha sou elega kalytera na perimeneis na deis an apo Deftera tha exei mpei i perioxi sou entos kalypsis giati syxna pernoun paratasi aftes oi imerominies

Δημοσ.

Φιλε βυζαντινε αν μπεις σημερα θα δεις οτι για το ν.φαληρο η αναμενομενη καλυψη ειναι 24/04!!!! (τελευταια ενημερωση 13/03) ναι καλα βλεπεις. εχω αρχισει να απογοητευομαι, μας κοροειδευουν και μαλλον θα παω πισω στην ΗΟΛ.

Δημοσ.

Αφού το Forthnet 2play SoHo είναι μόνο για επιχειρήσεις, γιατί αναφέρει εδώ αυτο : ''H επιλογή Forthnet 2play SoHo αφορά επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες.''?:confused:

Μ*****α είπα, δεν είδα οτι είναι με χρονοχρέωση...

Δημοσ.
Φιλε βυζαντινε αν μπεις σημερα θα δεις οτι για το ν.φαληρο η αναμενομενη καλυψη ειναι 24/04!!!! (τελευταια ενημερωση 13/03) ναι καλα βλεπεις. εχω αρχισει να απογοητευομαι, μας κοροειδευουν και μαλλον θα παω πισω στην ΗΟΛ.

έχεις δίκιο, το είχα ελέγσει εχθές το βράδυ και είχε ως ημερομηνία 30/03/2007. με βλέπω να περιμένω.

Δημοσ.

entaxei ola einai sxetika panta.se kapoies perioxes miothikan alou auxithikan.ipomoni xriazetai.kai stin on pou ta egrapsan kai genikos se oles posos kairos pernaei mexri na energopoiithei ine alli istoria.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι ήδη πελάτης στη Forthnet ( 2mbit ) σε adsl και το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω 2play, δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω (καθώς το να μιλήσεις με κάποιον απο τη forthnet ειναί λίγο δύσκολο it seems):

1.Αξίζει? ο ΟΤΕ atm μου έρχεται κανά 45αρι το μήνα + forhtnet για την adsl

2.Πόσο καιρό λέτε οτι θα κάνει να ενεργοποιηθεί? Θα έχω adsl μέχρι να γίνει η ενεργοποιήση? (στο site λέει οτι υπάρχει διαθεσιμότητα στο Βύρωνα που μένω)

thx in advance :)

edit: Κατάφερα τελικά να μιλήσω και μου είπαν ότι δε θα έχω internet για 3-4 εβδομάδες wtf? πάντα έτσι είναι με την ενεργοποιήση του 2play?

Δημοσ.
Παιδιά είμαι ήδη πελάτης στη Forthnet ( 2mbit ) σε adsl και το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω 2play, δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω (καθώς το να μιλήσεις με κάποιον απο τη forthnet ειναί λίγο δύσκολο it seems):

2.Πόσο καιρό λέτε οτι θα κάνει να ενεργοποιηθεί? Θα έχω adsl μέχρι να γίνει η ενεργοποιήση? (στο site λέει οτι υπάρχει διαθεσιμότητα στο Βύρωνα που μένω)

Αν ειναι μεσω οτε θα ενεργοποιηθει μεσα σε 2-3 βδομαδες, αν ειναι μεσω ιδιοκτητου δεν ξερω :)

Δημοσ.

edit: Κατάφερα τελικά να μιλήσω και μου είπαν ότι δε θα έχω internet για 3-4 εβδομάδες wtf? πάντα έτσι είναι με την ενεργοποιήση του 2play?

1)me to 2play tha plirwneis 40 to mina kai tipota allo(mono an kaneis kliseis pros kinita kai deithni noumera tha plirwneis kati parapanw).Ara apo oikonomikis plevras leei!

2)To ligotero 1 mina tha sou parei stin praksi.Lene 3-4 ebdomades alla olo kai kapoia kathysterisi yparxei.Adsl de tha exeis gia 15-20 meres,to diastima pou tha ginetai dilladi i metatropi tis grammis sou.Se olous etsi ginetai,den eisai eksairesi!

Δημοσ.

Έχω φτάσει αισίως στον 1+1/2 μήνα και ακόμη noPlay...τουλάχιστον ζητάνε και συγνώμη που θα παέι για μετά το Πάσχα!!!!

Και που ξέρεις, ξεκινήσαμε από τα 4Μ και μπορεί να φτάσω και καμιά 20αριά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...