Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
fantazomai oti 8a epese faskelo apo kana Mhtsotakh...

με τρομαζεις με αυτα που λες ....

pantws dystyxws h eytyxws einai peripou opws to les...oti sou tyxei

αυτο το λεω καιρο τωρα.

alla me vevaiothta mporw na pw oti oi xalia periptwseis einai meiopshfia...

μακαρι.αλλωστε επιζητουμε ολοι το φτηνο και γρηγορο ιντερνετ. αλλα θεωρω ''υπερβολη'' και τις αντιδρασεις ορισμενων χρηστων για τον οτε. βγηκε ο αλλος προχθες,και ειπε ''δεν με αφηνουν να παω στην φορθνετ,με σαμποταρει ο οτε ''. ελεος δηλαδη.

δεν υποστηριζω καμοια εταιρια.απλα πιστευω οτι ειναι λιγο υπερβολικο να θεωρουμε τοσο ''καλες'' τις ιδιωτικες εταιριες,και τοσο ''χαλια'' τον οτε.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποσος καιρος θα χρειαστει για να με ενεργοποιησουν στο double play?

Αυτη την στιγμη εχω ιντερνετ απο την otenet.

Δημοσ.

Sto site tis forthnet grafoun oti gia tin energopoihsh prepei na peraso apo kapoio grafeio tous allios taxydromika.

Den ginetai meso fax pou einai kai pio ameso?Giati an perimeno apo tin elta...

Δημοσ.

APORIA

Efoson exei kapios grammi apo ton OTE, kai 8elei na entaxthei me to kalo stin forthent logou xarh, YPARXEI periptosi na meini xoris TEL + internet gia pano apo 5 ergasimes meres?

kai ean nai gia poion logo?

ean OXI to gnorizete apo prosopiki empiria ?

Δημοσ.

Αν εισαι αυτυχος, ναι. Αλλα ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις, που αντιπρωσοπευουν ενα 5% των περιπτωσεων. Συνηθως αρχικα τις πρωτες μερες υπαρχουν μικροπροβληματακια με τις εισερχομενες (δειχνει νεκρο το τηλεφωνο και παει τηλεφωνητη) αλλα με τις εξερχομενες ολα καλα

Δημοσ.
Αν εισαι αυτυχος, ναι. Αλλα ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις, που αντιπρωσοπευουν ενα 5% των περιπτωσεων. Συνηθως αρχικα τις πρωτες μερες υπαρχουν μικροπροβληματακια με τις εισερχομενες (δειχνει νεκρο το τηλεφωνο και παει τηλεφωνητη) αλλα με τις εξερχομενες ολα καλα

Basika yparxei kapios pou exei kanei tin diadikasia pou perigrafo parapano na entaxthei se idioktito dyktio? na mas pei pws pige?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ που έχω κάνει αίτηση απ' τον Απρίλιο (16 Απριλίου) για το 2Play SoHo και ακόμη περιμένω τι να κάνω; Όταν τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε ότι η αίτηση είναι στα αρχικά στάδια και υπάρχει ένα πρόβλημα με τον ΟΤΕ και πάει λέγοντας. Μονο φυσιολογικά δεν νομίζω πως είναι αυτό, έτσι;

Και όλο την παίνευα την Forthnet και να που μου την έχουν φέρει για τα καλά!! Πάλι καλά μου έχουν ενεργοποιημένη την σύνδεση από πέρυσι στο 1MB, αλλιώς....

Δημοσ.
Basika yparxei kapios pou exei kanei tin diadikasia pou perigrafo parapano na entaxthei se idioktito dyktio? na mas pei pws pige?

Καμμια 100νταρια χιλιαδες χρηστες. Και γω ενας απο αυτους, και για δεκα πελατες μου.

@Brazdas

Εισαι απο τις περιπτωσεις που μαλλον ο ΟΤΕ εχασε την εντολη απο το CRM του. Παρε και στον ΟΤΕ να ρωτησεις. Να εχεις ετοιμο λογαριασμο μπροστα σου.

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ που έχω κάνει αίτηση απ' τον Απρίλιο (16 Απριλίου) για το 2Play SoHo και ακόμη περιμένω τι να κάνω; Όταν τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε ότι η αίτηση είναι στα αρχικά στάδια και υπάρχει ένα πρόβλημα με τον ΟΤΕ και πάει λέγοντας. Μονο φυσιολογικά δεν νομίζω πως είναι αυτό, έτσι;

Και όλο την παίνευα την Forthnet και να που μου την έχουν φέρει για τα καλά!! Πάλι καλά μου έχουν ενεργοποιημένη την σύνδεση από πέρυσι στο 1MB, αλλιώς....

aaa malista...ta gnosta problimata pou thelo na apofigo , dioti eidi imai xoris net 3 mines....

opote mallon ston Pote tha paw kai ego kai as einai akrivos. PROS to paron den yparxei diadikasia oste o katanalotis na prostateute.

afto ithela na matho , telika einai thema tyxeis ean sou erthei i ADSL stin Ellada , orea pragmata. O enas rixnei to ftaiksimo ston allon.B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...