scullyist Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Η αδελφή μου συνδέθηκε χθες, μετά από 1.5 μήνα (ήταν ήδη στην forthnet και πριν). Επειδή αυτή την στιγμή την μισώ όπως της δήλωσα LMAO, κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ενώ μένει 1 δρόμο κάτω από μένα, συχρονίζεται στα 19300 και κατεβάζει από Azureus με 910 (το πρώτο τεστ ήταν αυτό-ftp δεν τσεκαρα ακόμη), ενώ εγώ μπαίνω με 14500 και αν φτάσω ποτέ στα 250 στο az κάνω πάρτυ, κι αυτό σπάνια. Υ.Γ. ότι οι πολυκατοικίες (οπότε οι εγκαταστάσεις-καλώδια κλπ) είναι με 3 χρόνια διαφορά οπότε λογικά πρέπει να είναι του ίδιου επιπέδου -λέω εγώ η αδαής τώρα. Ideas?!
PaPpaS_gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 @scullyist Einai polloi paragontes pou mporei na sygxronizeis se ligotera mbps . Apo thn eswterikh kalwdiwsh sto spiti sou, to Router/Modem sou kai polla alla . Einai poly pithano de na eisai se diaforetiko kafao (polyplektes grammwn) apo oti h aderfh sou kai gi auto h diafora. Akoma epeidh eixate diafora sthn hmeromhnia energopoihshs na "peftete" se diaforetiko hardware sto kentro . ALLA pera apo ola auta ta Torrents den einai kai h pleon kalh methodos metrhshs grammhs. Dioti h aderfh sou sygxronizei sta 19200 alla ean to ypologiseis exei effective bandwidth konta sta 7,7Mbps . Esy thewrhtika mporeis na pas mexri konta 12Mbps effective download , ara sigoura tha pianeis ta 7,7 pou les oti pianei h aderfh sou. Vres allous tropous na metrhseis tis grammes kai meta pes mas pali. To pio kalo einai na katevaseis apo ftp (ftp.ntua.gr p.x.) me multiple downloads gia na deis pou kargarei h grammh sou... Auta ta oliga...
ferongr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Νταξ, μας επεισες. Κατσε με Forthnet και πιταρισμενο DSLAΜ εσυ. Αμαν πια. Καθε απατηση σου και λασπη προς τον ΟΤΕ. Οχι, η 4net σε μενα και 10 πελατες μου ως τωρα δεν τους εχει κανει προβλημα. Και realtime εφαρμογες (videochat, remote desktop, VoIP) παιζουνε ολες μια χαρα. Γενικα, και γω που ειμαι σε μεσοαστικη περιοχη (εχει σημασια) δεν εχω προβληματα Και το να αντιστρεφεις αυτο που λεω δεν δειχνει μεγαλη σοφια και ωριμοτητα εκ μερους σου. Αν εχεις ξεμεινει απο επιχειρηματα και δεν μπορεις να trollαρεις αποτελεσματικα, μην το κουραζεις. To θεμα λεγεται Forthnet 2play, οχι Forthnet vs OTE. Οποτε η ως μεχρι τωρα συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη.
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 τι γινεται με τα disconnect ? εχει τρελλαθει εδω και μια βδομαδα υπαρχει καμια λυση?
parsifal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 ferongr, μάλλον έχεις μπερδέψει τα quote που κάνεις. Ο ThReSh είναι «σύμμαχος»...
slipknot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Προφανώς ήθελε να τονίσει ότι όχι μόνο συμφέρει από άποψη τιμής/ταχύτητας αλλά όντως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα,δηλαδή εξυπηρετείτε κανονικά όχι μόνο αυτός αλλά και άλλοι. Ε ????
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 slipknot: ας υποθέσουμε ότι δεν έχει γίνει διακοπή της otenet. και εσύ δεν την πληρώνεις. τι θα σου κάνουν? θα σου κόψουν την παροχή? εντάξει νομίζω πως δεν τίθεται θέμα μεταξύ forthnet και οτενετ... οι προσφορές του ΟΤΕ μπροστά σε αυτές της forthnet είναι αστείες... ήμουν ένα χρόνο στον ΟΤΕ και πλήρωνα 20ε για 1 MB/s όταν πέρασε ο χρόνος, έχασα αυτήν την ''καταπληκτική'' προνομιακή χρέωση που είχα και πλήρωνα 26ε ! νομίζω πως οι μανατζαραίοι του ΟΤΕ χρήζουν απόλυσης! είμαι στην forthnet μία εβδομάδα σχεδόν, και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ούτε στο τηλ. ούτε στο internet...
Tox0tis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Εχω μεινει ενα μηνα χωρις σταθερο τηλεφωνο.η αδιαφορια στο μεγαλειο της!!!Εχω δηλωσει ενα εκατομμυριο βλαβες και με εχουν γραψει στα @ρχιδι@ τους....Τι αλλο πρεπει να κανω?Ιντερνετ παντως εχω κανονικα και καλες ταχυτητες.Ολα για βραχυκυκλωμα μου λενε οταν τους παιρνω.Το προβλημα συγκεκριμενα ειναι οτι δειχνει συνεχεια κατελλειμενο.τουτουτου.... Σορρυ για την καθυστερηση,αλλα τωρα γυρισα απο ταξιδι και ειδα τι εχεις γραψει. Κατι κανεις λαθος. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα, μου πηρε 3 εργασιμες να βγαλω ακρη,τελικα ηταν θεμα ΟΤΕ, οντως ηταν βραχυχυκλωμα. Ηρθαν κι εσκαψαν κατω ακριβως απο το σπιτι μου (και ακομα τα μπαζα εχουν μεινει εκει,ασχετο). Στελε ενα e-mail, με προωθηση στην ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr), οπου θα αναφερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη διαρκεια και το ειδος του προβληματος και απαιτησε να σου αφαιρεσουν απο το παγιο τις ημερες χωρις τηλεφωνο. Κατοπιν παρτους παλι. Σε 2 ημερες θα εχεις τηλεφωνο
slipknot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 slipknot: ας υποθέσουμε ότι δεν έχει γίνει διακοπή της otenet.και εσύ δεν την πληρώνεις. τι θα σου κάνουν? θα σου κόψουν την παροχή? εντάξει νομίζω πως δεν τίθεται θέμα μεταξύ forthnet και οτενετ... οι προσφορές του ΟΤΕ μπροστά σε αυτές της forthnet είναι αστείες... ήμουν ένα χρόνο στον ΟΤΕ και πλήρωνα 20ε για 1 MB/s όταν πέρασε ο χρόνος, έχασα αυτήν την ''καταπληκτική'' προνομιακή χρέωση που είχα και πλήρωνα 26ε ! νομίζω πως οι μανατζαραίοι του ΟΤΕ χρήζουν απόλυσης! είμαι στην forthnet μία εβδομάδα σχεδόν, και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ούτε στο τηλ. ούτε στο internet... Έλα ντε τι θα κάνουν....πολύ αστεία φάση γενικά πάντως.Το παράλογο στο μεγαλείο του(εντάξει όχι και στο μεγαλείο,λίγο υπερβολικό...).Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι ότι μπορεί να προχωρήσουν δικαστικώς(κάπως)..απλά απ 'ότι φαίνεται οι κύριοι θέλουν να πάρουν τα τελευταία φράγκα έτσι μη τυχών και χάσουν τα 26 Ε...έλεος !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Οχι, η 4net σε μενα και 10 πελατες μου ως τωρα δεν τους εχει κανει προβλημα. Και realtime εφαρμογες (videochat, remote desktop, VoIP) παιζουνε ολες μια χαρα. Γενικα, και γω που ειμαι σε μεσοαστικη περιοχη (εχει σημασια) δεν εχω προβληματα Και το να αντιστρεφεις αυτο που λεω δεν δειχνει μεγαλη σοφια και ωριμοτητα εκ μερους σου. Αν εχεις ξεμεινει απο επιχειρηματα και δεν μπορεις να trollαρεις αποτελεσματικα, μην το κουραζεις. To θεμα λεγεται Forthnet 2play, οχι Forthnet vs OTE. Οποτε η ως μεχρι τωρα συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη. hey hey...friendly fire, friendly fire! (for the record apo 1 Augoustou mexri twra pou exw Forthnet anhkw sthn idia kathgoria me ton Ferongr...kanena apolytws provlhma eite sthn thlefwnia eite sto internet, me e3airesh tis meres pou eixan oloi provlhma me thn thlefwnia )
Bougas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 den exei shmasia...esy xaneis perissotera lefta...oxi emeis... ThReSh,φιλε,και εγω Forthnet εχω,μην το ξεχνας. τα εχουμε ξαναπει αυτα. οπως ειχες εσυ προβληματα με την οτενετ,ετσι εχω και εγω προβληματα με την forthnet.πιστευω αυτο,να ειναι κατανοητο εκ μερους σου. αμα εχεις κανα γνωστο,περιοχη μοσχατο,ρωτα τον να δεις τι θα σου πει. πιθανος στην περιοχη σου,να ειναι ολα καλα,και να μην εχετε κανενα προβλημα.το ευχομαι. μπορεις αυριο το πρωι που θα ξυπνησεις,να κατεβαζεις με 15000 kbps? μακαρι. αλλα δεν μπορεις να βγαζεις τρελους,ενα ποσοστο 1,5,10,20 % (ποσοι ειναι τελος παντων),που εχουνε προβληματα με την συγκεκριμενη εταιρια. (και με την οτενετ δεν ειχαν κανενα προβλημα). μακαρι να ειχα και εγω την δυνατοτητα σαν εσενα,να κατεβασω την 3η σεζον του 24 σε 4 ωρες.αλλα την κατεβασα δυστηχως σε 17 ωρες. μακαρι,να ειχα σαν εσενα την δυνατοτητα,να κατεβασω το crysis σε 2 ωρες.δυστηχως,το κατεβασα με rapidshare σε 6 ωρες. μακαρι να ειχα την δυνατοτητα,να κατεβασω σαν εσενα, 1 rapidshare part,σε 2 λεπτα.δυστηχως ομως,το κατεβαζω σε 7-8 λεπτα. και ολα αυτα με 15.000 ....kbps (και καλα). μακαρι να ειχα και εγω τηλεφωνο το απογευμα οπως ειχες εσυ.γιατι δυστηχως εμενα,το τηλεφωνο μου κοπηκε για 4 ωρες το απογευμα,μετα τις καταιγιδες. και για να τελειωνουμε,επειδη η συζητηση μου φαινετε δεν ειναι ουσιας τελικα,αλλα για να μεγαλωνουμε το postcount μας,θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ο bandido. ''ειναι να σου κατσει''. ΤΕΛΟΣ.
KINGLUCAS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 παντων),που εχουνε προβληματα με την συγκεκριμενη εταιρια. (και με την οτενετ δεν ειχαν κανενα προβλημα). define kati edw man, otan les me ton OTENET se ti taxytita isoun omos?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 BOUGAS eisai sigouros oti den ftaiei to last mile tou ellhnikou diktuou kai ftaiei h Forthnet 100%?
Bougas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 οποτε,θες,οποτε εχεις χρονο ελευθερο,μπορεις να μου στειλεις ενα πμ,να σου δωσω διευθηνση,και να περασεις απο το σπιτι μου.να πιουμε καφε,και να το διαπιστωσεις και μονος σου. πες με κατσικοποδαρο.πες με γρουσουζη,αλλα οπως ειπα και πριν, ''ειναι να σου τυχει''.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 grousouzhs=kakotyxia gia allous gkantemhs=kakotyxia gia ton eauto sou fantazomai oti 8a epese faskelo apo kana Mhtsotakh... pantws dystyxws h eytyxws einai peripou opws to les...oti sou tyxei..alla me vevaiothta mporw na pw oti oi xalia periptwseis einai meiopshfia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.