Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακριβώς κι εγώ αυτά ήξερα.Σήμερα όμως ήρθε λογαριασμός από otenet στον οποίο αναγράφεται ότι η χρέωση είναι από 1/11 μέχρι 30/11 ενώ έχω ενεργοποιηθεί από 14/11.WTF ? Πήραμε στον οτε και λένε ότι δεν έχει διακοπεί η σύνδεση μας και όταν πήραμε να ρωτήσουμε την forthnet αν έκανε η ίδια την διακοπή είπανε ότι δεν αναλαμβάνουν αυτοί την διακοπή.Πρέπει δηλαδή να κατεβάσω εγώ την αίτηση,να την εκτυπώσω,να την συμπληρώσω και να την στείλω ο ίδιος.Πολύ περίεργο μου φαίνεται δεν ξέρω...καταρχάς έχω την απορία αφού πλέον είμαι στο ιδιόκτητο της forthnet πως γίνεται να έχω και σύνδεση otenet ??

kala krasia file

kai ego se paromia fasi imai alla den exo logo na epektatho , akou ti epathe mia gitonisa

pleronei pagio OTE, exei 2play kai katalaveneis ti xreonete i kyria..

ELLADISTAN!!!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά αυτά είναι τραγελαφικές καταστάσεις τώρα τι να λέμε...αφού θυμάμαι κι όλας καιρό πριν κάνω την αίτηση τι γίνεται με την διακοπή αν μεταβείς σε ιδιόκτητο της forthnet και μου το είχανε πει ότι η forthnet αναλαμβάνει την διαδικασία(εφόσον δεν θέλω να μείνω χωρίς internet όλο τον καιρό που θα προχωράει η διαδικασία) αλλιώς θα έκανα εγώ μόνος την διακοπή.Φυσικά περίμενα να την κάνει η forthnet..άστα να πάνε..2η μέρα στη forthnet και ήδη έχουν γίνει 2 μαλακίες...τι να περιμένω στο μέλλον ?

Δημοσ.

ola okay, den ftanei pou exeis internet;)

ego apo augousto imai xoris tipota

mono logia

i grammi mou einai stin (idioktiti eteria) kai ksinei to poulaki tis

kane ypomoni tha stroseis FORTNET inai kali sto thema internet

Δημοσ.

H forthnet είναι υποχρεωμένη να κάνει τη διακοπή και κανείς άλλος. Τώρα όμως βέβαια που όλοι φεύγουν από τον ΟΤΕ, δεν ενδιαφέρεται πλέον για πελάτες. Παλιά μας έπαιρναν τηλεφώνο και μας παρακαλούσανε να συνεργαστούμε, τώρα ψάχνουμε να τους βρούμε. Αν δείτε στην ιστοσελίδα της Forthnet ο εξοπλισμός παύει να είναι δωρεάν μετά από 30/11. Να δούμε τι άλλο θα κάνουνε.

Δημοσ.
Αν δείτε στην ιστοσελίδα της Forthnet ο εξοπλισμός παύει να είναι δωρεάν μετά από 30/11. Να δούμε τι άλλο θα κάνουνε.

αυτο κανει καθε εταιρια στην ελλαδα,οταν αρχιζει να ''μεγαλωνει'' .

στην συνεχεια τα πραματα θα ειναι ακομη χειροτερα.μολις δουν το χρημα να κυλαει,θα γινουνε χειροτεροι απο τον οτε.

Δημοσ.
αυτο κανει καθε εταιρια στην ελλαδα,οταν αρχιζει να ''μεγαλωνει'' .

στην συνεχεια τα πραματα θα ειναι ακομη χειροτερα.μολις δουν το χρημα να κυλαει,θα γινουνε χειροτεροι απο τον οτε.

Νταξ, μας επεισες. Κατσε με ΟΤΕ και πιταρισμενο DSLAΜ εσυ. Αμαν πια. Καθε απατηση σου και λασπη προς τη Forthnet.

Δημοσ.

Διαβάζοντας (όσο μπορεσα) τις απαντήσεις που έχετε στείλει στο συγκεκειμένο θέμα, κατάλαβα ότι οι περισσότεροι έχετε προβλήματα με το 2play (η είχατε).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.

Αξίζει να μεταβώ απο το δίκτυο του ΟΤΕ που είμαι τώρα (εχω adsl συνδεση forthnet) στο δίκτυο της Φορθνετ; Μένω Συκιές στην Θεσσαλονίκη .

Έχω ISDN σύνδεση στον ΟΤΕ (2 τηλεφωνικους αριθμούς), θα έχω τους 2 αυτους αριθμούς και στην Φορθνετ;

Υπάρχει αναγνώριση κλήσης και αν ναι χρειάζεται επιπλέον κόστος;

Οι αστικές και υπεραστικές κλήσεις είναι δωρεάν;

Οι κλησεις προς κινητά τι χρεώσεις έχουν σε σχέση με τον ΟΤΕ;

Θα έχω το ίδιο Email ;

Θα φέρουν καινούργιο καλώδιο για την γραμμή της Φορθνετ;

Ο εξοπλισμος (router κτλ) ειναι δωρεάν; Μήπως ειναι τίποτα "μπαχαντέλες" και ειναι προτιμότερο να αγοράσεις κάτι καλύτερο και πιο αξιόπιστο;

Και τέλος υπάρχουν προβλήματα στις τηλεφωνικές κλησεις (κατειλημένη γραμμή, κτλ).

"Να την κάνω απο τον ΟΤΕ" η να περιμένω (μέχρι να γίνει αξιόπιστη η Φορθνετ);

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο το τραγικα μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι να συνδεθειτε αφορα ολες τις περιοχες ή μονο εκτος αθηνων?Εγω για παραδειγμα που μενω στη Ν.Φιλαδελφεια και εχω otenet ποσο θα μου παρει να περασω στο 2play?

Δημοσ.
Νταξ, μας επεισες. Κατσε με ΟΤΕ και πιταρισμενο DSLAΜ εσυ. Αμαν πια. Καθε απατηση σου και λασπη προς τη Forthnet.

Νταξ, μας επεισες. Κατσε με Forthnet και πιταρισμενο DSLAΜ εσυ. Αμαν πια. Καθε απατηση σου και λασπη προς τον ΟΤΕ.

Δημοσ.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.

Αξίζει να μεταβώ απο το δίκτυο του ΟΤΕ που είμαι τώρα (εχω adsl συνδεση forthnet) στο δίκτυο της Φορθνετ; Μένω Συκιές στην Θεσσαλονίκη .

Για Θεσσαλονίκη έχω ακούσει αρκετά προβλήματα, αλλά δεν έχω ιδέα για λεπτομέριες. Ας μας πει κάποιο παιδί που μένει Θεσσαλονική.

Έχω ISDN σύνδεση στον ΟΤΕ (2 τηλεφωνικους αριθμούς), θα έχω τους 2 αυτους αριθμούς και στην Φορθνετ;

Το 2 play είναι μόνο PSTN.

Υπάρχει αναγνώριση κλήσης και αν ναι χρειάζεται επιπλέον κόστος;

Δωρεάν είναι, αλλά δεν υποστηρίζονται όλες οι συσκευές.

Οι αστικές και υπεραστικές κλήσεις είναι δωρεάν;

Ναι.

Οι κλησεις προς κινητά τι χρεώσεις έχουν σε σχέση με τον ΟΤΕ;

Νομίζω λίγο πιο ακριβά, αλλά δεν ξέρω και σίγουρα.

Θα έχω το ίδιο Email ;

Έχεις e-mail από forthnet? Δεν ξέρω, πες τους το, για να είσαι σίγουρος.

Θα φέρουν καινούργιο καλώδιο για την γραμμή της Φορθνετ;

Όχι, κλασικό αρχαίο χαλκό ΟΤΕ εξακολουθείς να έχεις.

Ο εξοπλισμος (router κτλ) ειναι δωρεάν; Μήπως ειναι τίποτα "μπαχαντέλες" και ειναι προτιμότερο να αγοράσεις κάτι καλύτερο και πιο αξιόπιστο;

Καλό είναι, αλλά έχει μόνο μια ethernet.

Και τέλος υπάρχουν προβλήματα στις τηλεφωνικές κλησεις (κατειλημένη γραμμή, κτλ).

Καμιά φορά (σπάνια) ναι.

"Να την κάνω απο τον ΟΤΕ" η να περιμένω (μέχρι να γίνει αξιόπιστη η Φορθνετ);

Δίλλημα. Μόνο εσύ μπορείς να το αποφασίσεις αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Νταξ, μας επεισες. Κατσε με Forthnet και πιταρισμενο DSLAΜ εσυ. Αμαν πια. Καθε απατηση σου και λασπη προς τον ΟΤΕ.

toulaxiston plhrwnei ligotera kai katevazei me megalyterh taxythta apo oti esy...owned...

Δημοσ.
H forthnet είναι υποχρεωμένη να κάνει τη διακοπή και κανείς άλλος. Τώρα όμως βέβαια που όλοι φεύγουν από τον ΟΤΕ, δεν ενδιαφέρεται πλέον για πελάτες. Παλιά μας έπαιρναν τηλεφώνο και μας παρακαλούσανε να συνεργαστούμε, τώρα ψάχνουμε να τους βρούμε. Αν δείτε στην ιστοσελίδα της Forthnet ο εξοπλισμός παύει να είναι δωρεάν μετά από 30/11. Να δούμε τι άλλο θα κάνουνε.

Δηλαδή καλά το νόμιζα,έπρεπε να είχε κάνει η ίδια την διακοπή και να μην μου λένε βλακείες.Δε ξέρω τι έχει γίνει,η μάνα μου πρέπει να τους πήρε τηλέφωνο σήμερα(ξανά) για να συνεννοηθεί αλλά έλειπα και μόλις τώρα γύρισα.Θα ξέρω το βράδυ που θα έχει γυρίσει.Δεν έχω καθόλου όρεξη να μπλέκω με αιτήσεις άλλες κλπ να σας πω την αλήθεια...μου φαίνεται όμως ότι κάποιο πρόβλημα έχουν μερικοί υπάλληλοι της forthnet επειδή χθες που μίλησε αρχικά η μάνα μου όταν τους είπε ότι υπάλληλος τους τη διαβεβαίωσε ότι θα γίνει η διακοπή από την forthnet και δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα της είπανε πως θα έκανε λάθος ο υπάλληλος(άκουσον άκουσον !!! :confused:).Επίσης δεν έχω παραλάβει ακόμα εξοπλισμό(τώρα δεν ξέρω,ίσως όντως έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να μου στείλουν ακόμα) δεν νομίζω όμως να γίνει τίποτα κι εκεί..γιατί αυτό για τις 30/11 και τον εξοπλισμό δεν μ' άρεσε και πολύ.

Δημοσ.
toulaxiston plhrwnei ligotera kai katevazei me megalyterh taxythta apo oti esy...owned...

ναι σωστα.κατεβαζω 3000 TB το μηνα,και χρειαζωμαι μεγαλυτερη ταχυτητα στο download....

και ειπαμε.οτι πληρωσεις,παιρνεις.

το ιδιο εισητηριο πληρωνεις για να δεις ολυμπιακο,και το ιδιο καλαμαρια?

Edit : δοκιμαστε τωρα με τις καταιγιδες,να παρετε τηλεφωνο με double play.περιοχη .... μοσχατο! μπραβο στην F. για την αξιοπιστια της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...