thodoras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 όχι δεν παίζει ρόλο το τηλ. καλώδιο, παίζει η απόσταση που έχει το σπίτι του από το DSLAM.και εγώ συγχρονίζω στα 12+ τελικά, αναμενόμενο αφού απέχω σχεδόν 2 χιλιόμετρα από το DSLAM μου... Κι ομως επαιζε ρολο το καλωδιο...Εκανε το αντιστροφο..εβαλε διπλα στην πριζα το router με αποτελεσμα μικρο τηλ καλωδιο και μεγαλωσε το utp ωστε να του φτανει στο pc..αποτελεσμα?? Απο τα 13 mbit στα 15mbit!!! Και μια σημειωση...Δεν παραπονεθηκε για τα 13mbit,αλλα για το οτι δεν κατεβαζε σα 13αρα...Τωρα πια ολα κομπλε!!!:-D:-D
azio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 kalo einai episis na dokimazete kai xoris kanena tilefono stin priza gia na deite an yparxei kapoio provlima stin kalodiosi..
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ενω δεν ειχα προβλημα εδω και 2 μερες κανει ολο disconnect τι γινεται?
LORD12345 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Re paidia exei ftasei se kanenan taxitita katevasmatos panw apo 1.2mb/sec? Kai an nai gia poso kai apo poy? Sas eyxaristw poly.
slipknot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Σήμερα ενεργοποιήθηκα κι εγώ,μόλις τώρα κατάφερα και μπήκα.Εξοπλισμό δεν μου έχουν στείλει,πήρα τηλέφωνο και μου είπανε πως είχανε πρόβλημα στην αποθήκη και είναι θέμα χρόνου να στείλουν(να το πιστέψω τώρα ??).Με το sagem είμαι προς το παρών,περιμένω το router.
PETERANOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Re paidia exei ftasei se kanenan taxitita katevasmatos panw apo 1.2mb/sec? Kai an nai gia poso kai apo poy? Sas eyxaristw poly. Εγώ!....
Schiller Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Re paidia exei ftasei se kanenan taxitita katevasmatos panw apo 1.2mb/sec? Kai an nai gia poso kai apo poy? Sas eyxaristw poly. Egw katevazw sinexeia (OLI MERA) apo Rapidshare me premium me panw apo 1.7MB.
klismamegiaourt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Εγώ παιδιά από τότε που σύνδεσα το router με ethernet κατεβάζω χωρίς premium απο rapidshare με 900 κb/sec και από άλλα site με 1,7 mb/sec
mythbuster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Re paidia egw edw kai 3 meres exw to idioktito diktio tis 4met kai parolo poy lene oti einai ews 24mbit katevazw sinithws mexri 500kb/s kai oxi me 1 - 1.5mb/sec poy tha itane logiko gia na min pw 2 - 2.5mb/sec poy einai to theoritika megisto evros katevasmatos gia 24mbit sindesi. Parakatw sas eswkliw mia eikona me to ti xaraktiristika sixrwnizetai to royter moy(Linksys wag200g) Kai opoios xerei as moy pei ti mporw na kanw gia na megalwsw tin taxitita katevasmatos se ola ta arxeia(Rapidshare, http, ftp, torrent k.t.l.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 na xrhsimopoieis download manager...gia torrents private trackers...gia rapidshare servers pou exeis testarei kai phgainoun grhgorotera apo allous...gia http den mporeis na kaneis kati...oti stelneis o server toso katevazeis...an einai pitarismenos kai katevazei "olos" o planhths apo auton den mporeis na alla3eis kati...
atropa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 χερεται. εχω double play εδω και 5 μηνες και ολα καλα δεν εχω παραπονα. μεχρι της τελευτεαις 4 μερες. παρολο που ειμαι συνδεδεμενος στα 8.5 (ειμαι 3.5 χιλιομετρα απο το κεντρο οποτε λογικο) το θεμα ειναι οτι μεχρι προτινος κατεβαζα με 800 και 900κ αυτες της μερες δεν πιανω με τπτ τα 300κ απο παντου (πχ. rapidshare me flashget manager se premium acount) edit: το έφτιαξα το πρόβλημα... ήταν απλά ένα ελαττωματικο καλώδιο.
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Συγγνώμη παιδιά,όταν έχεις adsl από άλλο παροχό(πχ otenet) και κάνεις αίτηση για 2play,απ' όσο ξέρω η forthnet αναλαμβάνει την διακοπή της ισχύουσας σύνδεσης και σε μεταβιβάζει στο ιδιόκτητο της με τηλέφωνο και internet...έτσι δεν είναι ? Έχει προκύψει κάποιο θέμα όμως επειδή ενώ έχω ενεργοποιηθεί ήδη από forthnet (εδώ και 2 μέρες) σήμερα μαθαίνω ότι δεν έχει διακοπεί η σύνδεση μου με otenet,είπαν στην forthnet ότι δεν αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο.Πείτε μου σας παρακαλώ τι γίνεται γιατί αρχίζουν να εμφανίζονται προβλήματα και δεν μ' αρέσει καθόλου..
azio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 nomizo pos den analamvanei i forthnet diakopi apo paroxo adsl...prepei na to kaneis monos s..
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 από την στιγμή που μπαίνεις στο δίκτυο της forthnet, αυτομάτως βγαίνεις από αυτό του οτέ.. δεν νομίζω να γίνεται να είσαι σε 2 δίκτυα συγχρόνως... η forthnet αναλαμβάνει να διακόψει την υπάρχουσα σύνδεσή σου στον οτέ, από την στιγμή που η αίτηση που της έχεις κάνει είναι και εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο..
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 από την στιγμή που μπαίνεις στο δίκτυο της forthnet, αυτομάτως βγαίνεις από αυτό του οτέ..δεν νομίζω να γίνεται να είσαι σε 2 δίκτυα συγχρόνως... η forthnet αναλαμβάνει να διακόψει την υπάρχουσα σύνδεσή σου στον οτέ, από την στιγμή που η αίτηση που της έχεις κάνει είναι και εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο.. Ακριβώς κι εγώ αυτά ήξερα.Σήμερα όμως ήρθε λογαριασμός από otenet στον οποίο αναγράφεται ότι η χρέωση είναι από 1/11 μέχρι 30/11 ενώ έχω ενεργοποιηθεί από 14/11.WTF ? Πήραμε στον οτε και λένε ότι δεν έχει διακοπεί η σύνδεση μας και όταν πήραμε να ρωτήσουμε την forthnet αν έκανε η ίδια την διακοπή είπανε ότι δεν αναλαμβάνουν αυτοί την διακοπή.Πρέπει δηλαδή να κατεβάσω εγώ την αίτηση,να την εκτυπώσω,να την συμπληρώσω και να την στείλω ο ίδιος.Πολύ περίεργο μου φαίνεται δεν ξέρω...καταρχάς έχω την απορία αφού πλέον είμαι στο ιδιόκτητο της forthnet πως γίνεται να έχω και σύνδεση otenet ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.