AlexDesign Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Από χθες το Sagem modem 800 λέει 8,2Mpbs τηλέφωνο δεν έχω ακομη, και οι πραγματικές ταχύτητες παίζουν απο 800Kbps έως 1,2Mbps. Είχα και προηγουμένως forthnet γι'αυτό και δεν μου έχουν στείλει ακόμα στοιχεία στο κινητό. Άρα να φανταστώ ότι είμαι με demo account ? Συσκευή έχω μια ασύρματη Panasonic Dect λέτε να έχω πρόβλημα ?
spacenet Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 prin teseris meres mou irthe h sindesi forthnet meta apo pola kimata xthes mpika kanonika sto net kai ti na dw litourgi san eftara kai kapies fore pai sta 6-5 eksoplismo den exw di akoma kai kathe fora pou pigena sto katastima ti forthnet eblepa dekades anthropous na paraponiounte kai se polous elegan ena karo psemata diladi enw egw milousa me texnikous stin athina se mia kiria ipan pws h texniki tis athinas den doulevan ekini tin imera(aganaktismeni akirose tin etisi) episis o ipalilos o idios elege min paris til to mono pou tha kanis ine na xasis tin wra sou....ti na pi kanis!!!!
AlexDesign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Χθες 11/11 μου εστάλει μήνυμα στο κινητό μου ότι ενεργοποιήθηκε η 2play υπηρεσία! Δεν είχα τηλέφωνο για 2 μέρες αλλα απο χθες βραδυ όλα οκ! Ακόμα ο εξοπλισμός δεν μου έχει έρθει αλλά μου είπαν σε 1 με 2 μέρες θα μου έρθει! Αναγνώριση κλήσεων δεν έχω αλλά μου είπαν πως είναι δικό τους πρόβλημα και θα το ρυθμίσουν αυτοί(φταίει το κέντρο της siemens). Συνδέομαι με 8,2Mbps με το Sagem800 και το speedtest της forthnet μου δείχνει: Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 498.16Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 6.82Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Όταν συνδέσω το adsl2+ modem θα σας αναφέρω τα αποτελέσματα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 einai pleon sigouro oti kaneis den diavazei ta prohgoumena posts... exoume pei xilies fores oti ta speedtests einai ana3iopista gia grammes panw twn 2mbit alla kaneis den akouei...
irina Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 τελικα πειτε μου κατα μεσο ορο περιπου σε ποσο καιρο ενεργοποιηθηκε η 2πλει??αξιζει τον κοπο ρε παιδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 peripou 30 meres to poly efoson ola pane kala kai den kollhsei kapou...
ferongr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ναι, αξιζει τον κοπο. Ακομα και σαν απλο internet με 20 ευρω το μηνα. Ειναι καλες οι ταχυτητες, και προσωπικα απο την εμπειρια μου η υπηρεσια ειναι πολυ σταθερη, με μεγαλο ποσοστο διαθεσιμοτητας.
slipknot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Σήμερα ήρθε κι εμένα το μήνυμα από forthnet.Απλά ήθελα να ρωτήσω..παίζει να αργήσουν παραπάνω απ' όσο λένε ή θα ενεργοποιηθεί στην ώρα του ? Γιατί φίλος που έχει 2play μου είπε ότι ενώ του είχαν στείλει μήνυμα άργησαν αρκετά να ενεργοποιήσουν τελικά το 2play.
klismamegiaourt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Paidia me tin periptosi mou exoun sikosei oloi oi texnikoi tis forthnet ta xeria psila.mipos exei kapoios kapoia idea gia to ti ftaei? Exo valei forthnet sta 24 mb kai mou steilan to sigkekrimeno router.mexri na mou to steiloun xrisimopoiousa to crypto f200 pou pianei megisti taxitita 8mb.to download mou se kalous servers opos tis microsoft me to crypto itan giro sta 570kb/sec molis evala to speedtouch eno deixnei stis rithmiseis oti exei piasei 15mb sindesi katevazo apo microsoft me 300 kb eno to upload einai to idio toso gia to crypto oso kai gia to speedtouch.kai ta 2 ta sindo me usb.den mporoun na katalavoun ti simvainei oi texnikoi.mipos mporei kapoios na mou pei kamia idea?
ferongr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δοκιμασε συνδεση του Speedtouch μεσω Ethernet. Edit: Η ιδανικη εγκατασταση.
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ενεργοποιήθηκα! δουλεύει το τηλ., δανείστηκα ένα router από ένα φίλο, (αφου δεν μου το έχουν στείλει ακόμα), και δεν μου έχουν στείλει username/password!
crach13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Εχω μεινει ενα μηνα χωρις σταθερο τηλεφωνο.η αδιαφορια στο μεγαλειο της!!!Εχω δηλωσει ενα εκατομμυριο βλαβες και με εχουν γραψει στα @ρχιδι@ τους....Τι αλλο πρεπει να κανω?Ιντερνετ παντως εχω κανονικα και καλες ταχυτητες.Ολα για βραχυκυκλωμα μου λενε οταν τους παιρνω.Το προβλημα συγκεκριμενα ειναι οτι δειχνει συνεχεια κατελλειμενο.τουτουτου....
Eskes Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 καλημέρα παιδιά εχω μια εβδομάδα τωρα το 2play οταν συνδέθηκα μετα απο 3 μηνες αναμονη βεβαια, ημουν αρκετα ευχαριστημένος αφου οι ταχητητες στο download απο torrents άγγιζαν τα 9Μβιτ και απο ιντερνετ αρκετα παραπανω..Απο χθες ολα σερνονται, ουτε οι σελιδες δεν μου ανοιγουν γρηγορα...Τα στοιχεια απο το router μαυ ειναι αυτα(επειδη δεν ξερω και πολλα μπορει καποιος να μου πει τι γινεται?) Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 508 / 22.971 Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,0 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 2,5 / 6,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 28,5 / 4,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 5.010 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 44.263.477 CRC Errors (Up/Down): 0 / 116.391 HEC Errors (Up/Down): 0 / 10.992 Ευχαριστω πολυ !!!
thodoras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα... Ενα ξαδερφακι μου μολις ενεργοποιηθηκε σε forthnet adsl 24mbit.. Συγχρονιζει στα 13mbit...Και προχωρω αμεσως στο προβλημα που αντιμετοπιζει.. Παροτι χρησιμοποιει download accelerator δεν του κατεβαζει πανω απο 200-250(οχι απο torrents),μιλαμε για κανονικα site που ειναι και γρηγορα..π.χ nvidia.com που δινει καλες ταχυτητες.Σημειωνω εδω οτι δυστυχως δεν εχει κοντα στο pc τηλεφωνικη πριζα,με αποτελεσμα η αποσταση του τηλεφωνικου καλωδιου απο το router εως την πριζα να ειναι 8 μετρα!!! Παιζει ρολο αυτο μηπως ή οχι??? Τι αλλο μπορει να φταιει????
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 όχι δεν παίζει ρόλο το τηλ. καλώδιο, παίζει η απόσταση που έχει το σπίτι του από το DSLAM. και εγώ συγχρονίζω στα 12+ τελικά, αναμενόμενο αφού απέχω σχεδόν 2 χιλιόμετρα από το DSLAM μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.