Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις έβαλα forthnet

2play. Το τηλέφωνο είναι μια

χαρά αλλά το internet....

Συνδέομαι στα 5 - 5,5 και

σπάνια πιάνω download πάνω

από 200kbps. Επίσης με πετά συχνά

έξω.... Το moden speed touch μου

φαίνεται πραγματικά πολύ πολύ κακό

και μη σταθερό. Το Sagen 800 τις

otenet ήταν μια χαρά. Επλίζω να μου

αλλάξουν το άθλιο μου modem με

ενα siemens μου έχει η forthnet

που λένε ότι είναι τελειο.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξερει κανεις που πληρωνεις οταν ληξει η ημερομηνια πληρωμης του λογαρισμου σου? σε ταχυδρομιο γινεται?

Δημοσ.
Με τραπεζικη καταθεση, με χρεωση πιστωτικης, σε ενα Forthnet Point η στα κεντρικα στη Συγγρου.

σε πλαισιο οχι ε?

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι χθες θα ενεργοποιούσαν την γραμμή μου, όσο την ειδατε εσείς άλλο τόσο την είδα και γω! Την Τρίτη μου εστειλαν μήνυμα οτι θα έχω ολιγόωρη διακοπή λόγο ενεργοποίησης αλλά απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εννοείται πως δεν γκρινιάζω απο τώρα αλλά έχω ακούσει τόσα και τους έχει φοβηθεί το μάτι μου!

Δημοσ.

εμένα λέει ότι θα ενεργοποιηθεί σε 3 μέρες...

καλά ότι δεν θα ενεργοποιηθεί τότε το ξέρω, δεν είμαι αφελής, :P αλλά το εξοπλισμό δεν έπρεπε να μου τον έχουν φέρει?

Δημοσ.

ωραία.. πριν από λίγο μου ήρθε και το πολυπόθητο μυν. πως την Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί...

αντε και ενεργοποιήθηκε..

ΠΩΣ ΔΙ@ΟΛΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ???

Δημοσ.
ωραία.. πριν από λίγο μου ήρθε και το πολυπόθητο μυν. πως την Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί...

Πάρ'τους τηλέφωνο να τους πεις να στον στείλουν ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να τον πάρεις απ'ευθείας εσύ απ'τα courier αν σου πουν τον κωδικό αποστολής.

Εμένα μου το στείλανε 1,5 βδομάδα μετά, κι αυτό επειδή τους πήρα τηλ. και τους τό'πα (αλλά εμένα δεν με πείραζε είχα ήδη και χρησιμοποιώ ακόμα το wi-fi router :-D)

Δημοσ.

Δεν πας απο εκει να τον παραλαβης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...