nikos2027 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μόλις έβαλα forthnet 2play. Το τηλέφωνο είναι μια χαρά αλλά το internet.... Συνδέομαι στα 5 - 5,5 και σπάνια πιάνω download πάνω από 200kbps. Επίσης με πετά συχνά έξω.... Το moden speed touch μου φαίνεται πραγματικά πολύ πολύ κακό και μη σταθερό. Το Sagen 800 τις otenet ήταν μια χαρά. Επλίζω να μου αλλάξουν το άθλιο μου modem με ενα siemens μου έχει η forthnet που λένε ότι είναι τελειο.
mythbuster Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Diladi to linksys wag200g den einai kalo wireless/adsl/modem/router gia to 2play tis forthnet re paidia???
tolis_01 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Diladi to linksys wag200g den einai kalo wireless/adsl/modem/router gia to 2play tis forthnet re paidia??? Μια χαρά είναι.
azio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ξερει κανεις που πληρωνεις οταν ληξει η ημερομηνια πληρωμης του λογαρισμου σου? σε ταχυδρομιο γινεται?
ferongr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Με τραπεζικη καταθεση, με χρεωση πιστωτικης, σε ενα Forthnet Point η στα κεντρικα στη Συγγρου.
azio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Με τραπεζικη καταθεση, με χρεωση πιστωτικης, σε ενα Forthnet Point η στα κεντρικα στη Συγγρου. σε πλαισιο οχι ε?
azio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Χμμμ, δεν ξερω. Δεν τους χτυπας κανα φονι? nai ok..thanks file m!!
AlexDesign Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Υποτίθεται ότι χθες θα ενεργοποιούσαν την γραμμή μου, όσο την ειδατε εσείς άλλο τόσο την είδα και γω! Την Τρίτη μου εστειλαν μήνυμα οτι θα έχω ολιγόωρη διακοπή λόγο ενεργοποίησης αλλά απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εννοείται πως δεν γκρινιάζω απο τώρα αλλά έχω ακούσει τόσα και τους έχει φοβηθεί το μάτι μου!
adi32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 εμενα ηρθε 10 μερες μετα απο την ημερομηνια που μου ειχαν πει
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 εμένα λέει ότι θα ενεργοποιηθεί σε 3 μέρες... καλά ότι δεν θα ενεργοποιηθεί τότε το ξέρω, δεν είμαι αφελής, αλλά το εξοπλισμό δεν έπρεπε να μου τον έχουν φέρει?
giorkarapas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Η δική μου γραμμή πάντως ενεργοποιήθηκε σε 2-3 μέρες.Τώρα το ότι είναι γεμάτη προβλήματα...είναι αλλου παπά ευαγγέλιο
liopyr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ωραία.. πριν από λίγο μου ήρθε και το πολυπόθητο μυν. πως την Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί... αντε και ενεργοποιήθηκε.. ΠΩΣ ΔΙ@ΟΛΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ???
tolis_01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ωραία.. πριν από λίγο μου ήρθε και το πολυπόθητο μυν. πως την Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί...αντε και ενεργοποιήθηκε.. ΠΩΣ ΔΙ@ΟΛΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ??? Πάρ'τους τηλέφωνο να τους πεις να στον στείλουν ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να τον πάρεις απ'ευθείας εσύ απ'τα courier αν σου πουν τον κωδικό αποστολής. Εμένα μου το στείλανε 1,5 βδομάδα μετά, κι αυτό επειδή τους πήρα τηλ. και τους τό'πα (αλλά εμένα δεν με πείραζε είχα ήδη και χρησιμοποιώ ακόμα το wi-fi router )
titikos46 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ωραία.. πριν από λίγο μου ήρθε και το πολυπόθητο μυν. πως την Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί...αντε και ενεργοποιήθηκε.. ΠΩΣ ΔΙ@ΟΛΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ??? Δεν πας απο εκει να τον παραλαβης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.