slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή,όταν είχε πρωτοβάλει ο φίλος 2play υπήρχαν κάποια προβλήματα πχ έδειχνε κατειλημμένο,έπαιρνα και δεν άκουγα τίποτα και νόμιζα πώς ήταν νεκρή η γραμμή αλλά χτύπαγε κανονικά.Αλλά τώρα παρατηρώ ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα,μου το λέει άλλωστε και ο ίδιος.
optostyle Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Σε χθεσινή τηλεφωνική μου επικοινωνία, η υπάλληλος παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω μαζικών ενεργοποιήσεων, αλλά χαρακτήρισε και αδικαιολόγητη την καθυστέρηση στη δική μου περίπτωση, δεδομένου του πολύ μεγάλου διαστήματος που είμαι ενεργοποιημένος. Με διαβεβαίωσε στο τέλος ότι περί τα μέσα της νέας εβδομάδας θα έχω εξοπλισμό και ότι θα πιστωθώ για το το διάστημα που δεν είχα...χεχε το μαθανε καλα το ιδιο ποιημα..κι εμενα ετσι μου ειπαν....ετσι μου ερχεται να τους τον χαρισω αλλα οχι...θα περιμενω τον εξοπλισμο μου χεχε
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο για να ενημερωθώ σχετικά με τον εξοπλισμό και μου είπανε πως τον έχουνε στείλει αλλά δεν έχει βγει αριθμός φορτωτικής από την acs ώστε να μάθω ακριβώς την πρόοδο.Προς το παρών περιμένουμε και βλέπουμε.
stav13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 και εμενα ετσι μου λεγανε τηλεφωνικα, και πηγα την ιδια μερα στη καλλιθεα και το πηρα μονος μου. για να ξεμπερδευω....
parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εδώ μόλις ήρθε ο εξοπλισμός. Περίμενα το Siemens CL-110, αλλά τελικά ήρθε ένα Thomson SpeedTouch 530v6 PSTN. Not bad! Το μόνο κακό είναι ότι στο κουτί του δεν υπάρχει splitter, αλλά απλό φίλτρο 1σε1 για τηλεφωνική συσκευή...
ferongr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Το συγκεκριμενο Alcatel/Thomson δεν ειναι τοσο καλο οσο το Siemens, ειδικα οσον αφορα περιεργες γραμμες με θορυβο κλπ.
parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Γνωρίζω τα παρακάτω δύο γεγονότα σχετικά με το θέμα: 1. Οι τεχνικοί του Ο.Τ.Ε. όταν τους καλούσαν γι' αυτόν το λόγο, SpeedTouch έπαιρναν παραμάσχαλα μαζί με το λαπτόπι για να τεστάρουν επιτόπου τη γραμμή. Κι αυτό γιατί ίσα-ίσα συγχρόνιζαν ακόμη και σε βρόχους αισχρής ποιότητας. Αφού έφευγαν μάλιστα, ο πελάτης με την προβληματική γραμμή μπορεί να συνέδεε το δικό του router και να αντίκρυζε πάλι λαμπάκια ν' αναβοσβήνουν. Δε γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια ακόμη, τώρα που οι εναλλακτικοί αλλά και ο Ο.Τ.Ε. χρησιμοποιουν ADSL2+ κέντρα με αντίστοιχο modulation στο άκρο του πελάτη 2. Μόλις το έβαλα πάνω, συνδέθηκε με line attenuation 17.5 dB, από 21+ dB που είχα με Fritz!Box Fon και Microcom AD2636
Berserk Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Epitelous sindethika kai ego me to forthnet 2play. Para ta arxika problimata( emina apo tilefono kai internet gia 4 oloklires imeres kai tin kathisterisi tou exoplismou) ola einai ok!! To tilefono exei arketa kali piotita kai den eiparxei kanena problima!! Malista pira ena tilefono stin kozani se enan filo m kai milisame gia 15 lepta xoris kanena apolitos problima!! Oso gia to internet einai poli grigoro kai klidonei stis 22000kbs! Ayta....
saplahidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Προσφατα απεκτησα 2play συμφωνα με το οποιο θα έπρεπε η ταχυτητα μου να ειναι απο 10 εως 24. Δεν το βλεπω. Αν καποιος μπορει να βοηθήσει ρίχνοντας μια ματια στο συννημενο με το status του modem. Ευχαριστωωω
parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έχεις το modulation σε G.dmt --> ADSL. Πρέπει να το γυρίσεις σε G.992.5 --> ADSL2+...
basilis5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 επισης ppoe συμφωνα με 4νετ τελος δοκιμασε να ανεβασεις το MTU απο auto σε 1492 η οσο πιο πανω παει
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 PPPoE παντα 1492 PPPoA 1500. Κανονας, διαφορετικα τα αποτελεσματα ειναι random.
mythbuster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 PPPoE παντα 1492PPPoA 1500. Κανονας, διαφορετικα τα αποτελεσματα ειναι random. Re paidia ti akrivws einai to mtu kai giati prepei na valoyme ayta ta noymera(opws leei o ferongr) kai na min to afisoyme sto "auto"?
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Το μεγιστο μεγεθος πακετου που περναει απο ενα δικτυο. Στο ADSL, χρησιμοποιοντας μεγαλυτερο μεγεθος εχεις μειωση ταχυτητας λογω μπουκωματος του DSLAM, ενω με μικροτερο μεγεθος εχεις απωλειες ταχυτητας λογω μικροτερου ποσοστου πληροφοριας που μεταφερεται με καθε πακετο (τo header που ειναι μη ωφελιμα δεδομενα μενει σταθερο σε μεγεθος)
optostyle Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εδώ μόλις ήρθε ο εξοπλισμός. Περίμενα το Siemens CL-110, αλλά τελικά ήρθε ένα Thomson SpeedTouch 530v6 PSTN. Not bad! Το μόνο κακό είναι ότι στο κουτί του δεν υπάρχει splitter, αλλά απλό φίλτρο 1σε1 για τηλεφωνική συσκευή... Ετσι ακριβως....αλλα το θεμα ειναι οτι εδω στο μαγαζι ,με το USR κλειδωνα στα 10000,και τωρα με το speedtouch στα 14000 και χωρις disconnects...για να δουμε....Α και κατεβαζω με 1,3 απο Torrents Link Information Uptime: 0 days, 1:22:32 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 509 / 14.914 Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 21,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 29,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 16 / 0 FEC Errors (Up/Down): 916 / 2.965.781 CRC Errors (Up/Down): 29 / 373 HEC Errors (Up/Down): 1.259 / 18 ..AYTA προς το παρων EDIT:δεν ειναι παραξενο το Modulation: G.992.5???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.