Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ferongr: kala pos mantepses oti to exo se usb ??? :-):-):-):-)

thanx for the tip...tha to egkatastiso se ethernet otan paw spiti kai tha postaro ta apotelesmata....

Btw gia to thema me to noise margin pou einai polu ipsilotero apo to normal mporo na kano kati ego i prepei na enimeroso tin forthnet?

Oso gia ta provlimata...Emena ekanan 3 vdomades akrivos gia tin metafora apo OTE kai thn energopoiisi..Gia to adsl ta pragmata einai opos eipa sta proigoumena post..

Sto thema tis tilefonias einai mallon xeirotera....Katarxin meta apo mia vdomada leitourgias emeina 5 meres xoris thl. kai i de forthnet ta erixne ston OTE o de OTE sti forthnet....Apo ti stigmi pou epanilthe yparxoun provlimatakia ana takta xronika diastimata, kyrios me diakopi tis grammis, eytyxos omws gia ligi sxetika ora kai vevea kai i poiotita den einai oti kalitero...

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι τους κατόχους?

περιμένω να με ενεργοποιήσουν, ο εξοπλισμός πως έρχεται?

μου ήρθε ένα μυν. να παραλάβω δέμα από το ταχυδρομείο της περιοχής μου, αυτό είναι?

(βασικά μου στέλνει κάτι προγράμματα και μλκσ η παλιά ασφάλεια που είχα στο αυτοκίνητο μέσω ταχυδρομείου, και υποψιάζομαι πως είναι καμμιά τέτοια μλκ πάλι, να μην τρέχω τζάμπα)...

Δημοσ.

Αυτό είναι το status της ενεργοποίησης μου για forthnet 2play στις 16/10/07 συμπλήρωσα την αίτηση τα υπόλοιπα αναφέρονται στο site της forthnet.

24/10/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής.Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:07/11/2007

18/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

18/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Τον εξοπλισμό πότε περίπου να τον περιμένω;

Δημοσ.

Αυτό το διάστημα πρέπει να τα έχουν κάνει μαντάρα με τις αποστολές εξοπλισμού. Εγώ έχω συνδεθεί πάνω από 2 εβδομάδες τώρα και εξοπλισμός ακόμη άφαντος. Σε χθεσινή τηλεφωνική μου επικοινωνία, η υπάλληλος παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω μαζικών ενεργοποιήσεων, αλλά χαρακτήρισε και αδικαιολόγητη την καθυστέρηση στη δική μου περίπτωση, δεδομένου του πολύ μεγάλου διαστήματος που είμαι ενεργοποιημένος. Με διαβεβαίωσε στο τέλος ότι περί τα μέσα της νέας εβδομάδας θα έχω εξοπλισμό και ότι θα πιστωθώ για το το διάστημα που δεν είχα...

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα απο τις 19.09 εχει κολλησει στην αποστολη στον ΟΤΕ. Τι γινεται; Στα mail δεν απαντανε, να τους παρω τηλ και να χρεωθω την αναμονη δεν παιζει, αρα μαλλον θα παω στα κεντρικα να συννενοηθουμε λιγο :-p

Δημοσ.

Εσείς εκεί πάνω καλά είστε..εμείς εδώ Ηράκλειο που έχουμε πέσει "θύματα" του τμήματος μάρκετιν της Φορθνετ τι να πούμε που από τις 15-7-2007 περιμένουμε το 2-x-play (:P) κ όλο στην αναβολή μας έχουν..

Δημοσ.
Me vasi oti leei o filos ontws re paidia einai xalia sta tilefwna h' apla etoixei ston filo mas poio panw???

Η τηλεφωνια τους ειναι οπως ηταν ο ΟΤΕ πριν 15 χρονια,με τα πρωτα ψηφιακα κεντρα (και χειροτερα). Ανημερα του Αγ.Δημητριου, απο το μεσημερι και μετα δεν ειχα τηλεφωνο, μεχρι μετα τα μεσανυχτα. Η ποιοτητα της τηλεφωνικης γραμμης δεν ειναι καλη. Συχνα ακους ενα "τονικο" την ωρα που μιλας, σα να πατησε ενα πληκτρο ο συνομιλητης σου. Αλλες φορες σε καλουν και βγαζει κατειλημενο,η χτυπαει σε σενα αλλα ο καλων δεν ακουει ηχο κλησης. Στον προηγουμενο λογαριασμο μου ηρθε και μια χρεωση 0,25 €, η οποια αφορουσε κληση της γυναικας μου στο πατρικο της στο χωριο. Οταν ρωτησα γιατι, μου απαντησαν οτι εκανε κληση δεδομενων δηλ φαξ ή κατι τετοιο. Φυσικα τα πεθερικα μου (αγροτες) οχι φαξ δεν εχουν,με το ζορι εχουν ενα ασυρματο.

Συμπερασμα: Αν θελετε τη γραμμη για κατεβασμα, ολα μια χαρα πλεον και μη γκρινιαζετε για τις ταχυτητες. Αν βρειτε αλλου καλυτερα, πειτε μου.

Αν ομως θελετε και καλο τηλεφωνο, δυστυχως ατυχησατε.

Υ.Γ. Καλο θα ηταν να δουμε και καποιες εμπειριες απο τηλεφωνια εδω. Το 99,9% των posts αφορα σε ταχυτητες. Δε μιλατε στο τηλεφωνο βρε παιδια, ή μονο απο κινητο? :-)

Δημοσ.

Εμένα πάντως παιδιά ένας φίλος μου που έχει και αυτός 2play μου λέει ότι η τηλεφωνία δεν έχει πρόβλημα,είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Ή απλά δεν χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο ώστε να βρίσκω όλα τα προβλήματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...