punky Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Οκ, όλα καλά.Αναφέρετε πουθενά πόσο κοστίζουν οι κλήσεις προς κινήτα? Ναι και κατι αλλο.που μπορω να μαθω αν το τηλ μου μπορει να γυρισει σε 2play?δηλ,αν θα ειμαι πανω στο ιδιοκτητο της forthnet η στου ΟΤΕ? Εδώ γαμώ το character limit
dimis04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ANDRIP? : ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ... μετά τι λέει? thanks punky!!!!!!!!!
dimis04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 αυτό το 6.9 δεν μου αρέσει. Δηλαδή ποιος είναι ο μέσος χρήστης τηλεφώνου?
punky Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ^ αυτό μόνο η Forthnet το ξέρει. κάπου πήρε το μάτι μου πάντως ότι στην Αγγλία πχ, θεωρείτε μέση χρήση οι 150 ώρες τηλεφωνικής συνδιάλεξης ανά μήνα. όχι ότι απαντάει βέβαια εδώ.
asxetoula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ti modem dinei mazi me tin sindesi? Μόνο αυτό βρήκα: Η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν εξοπλισμό (ADSL Modem) ο οποίος και σας ανήκει. Αν αποφασίσετε να διακόψετε για οποιοδήποτε λόγο, ο εξοπλισμός θα είναι δικός σας. Η προσφορά ισχύει έως 15/02/2007.
punky Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 E, κάτα πάσα πιθανόητα θα ξεστοκάρουν ότι Crypto τους έχει μείνει.
asxetoula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Λέει ADSL Modem και όχι router, παίζει να είναι κάτι σα της OTENET? Είναι τελείως ψεύτικο! Δε λέω, τη δουλειά του την κάνει...αλλά είναι ένα απλό USB-Modem ούτε Ethernet ούτε τίποτα.... Βέβαια είναι καλό για όσους έχουν laptop, πέφτει το ρεύμα και όχι και το router μαζί!
realestate Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Plaka mas kaneis file esy diladi perisi ton Febrouario den sernosoun tou kerata gia 1 mina ? tote to eixe paradexti dimosia kai i forthnet tora prosfata ton Noembrio den uparixe problima pali gia 1 mina ? to teleuteo den bgike kamia anakoinise to thapsane mono ama pernes tilephono sou elegan pos nai exete dikio kseroume to problima perimenoume na mas energopisoun to kikloma. Egw tous pira tilephono kai tis 2 fores paraponethika mou apantisan pos gnorizoun to problima zitisan signomi kai mou dosan kai tis 2 fores 1 mina epipleon dorean ston logariasmo mou. Me alla logia ton teleuteuo 1 xrono 2 fores epi 1 mina kathe fora yparxe problima sthn forthnet logo kakou ipologismoy tous sto thema auksiseis tou internet traffic me to eksoteriko. :evil: Τέτοιου είδους προβλήματα υπήρχαν αλλά νομίζω οτι δεν είχε 100% υπαιτιότητα η forthnet.Και μην ξεχνάς οτι ολοι οι isp κουμπώνουν μέχρι και σήμερα που μιλάμε στο δίκτυο του Οτε. Στην Πετρούπολη το χοντρό πρόβλημα ηταν απο τον Οκτώβριο εως τις αρχές του Δεκεμβρίου 2006 που πράγματι σερνόμουν στο 33% της ονομαστικής σύνδεσης. Σήμερα που μιλάμε τρέχω στο 80 - 85% της συνδεσής μου. Και εν πάσει περιπτώσει σπο την εξυπηρετησή τους και στο adsl και στην τηλεφωνία οντως και δεν έχω παράπονα. Και να σου πώ και κάτι αλλο......γιατί να πληρώνω πάγιο 35 περίπου ευρώ το δίμηνο στον οτε , υπάρχει κανένας λόγος ?
radeon9700 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Τέτοιου είδους προβλήματα υπήρχαν αλλά νομίζω οτι δεν είχε 100% υπαιτιότητα η forthnet.Και μην ξεχνάς οτι ολοι οι isp κουμπώνουν μέχρι και σήμερα που μιλάμε στο δίκτυο του Οτε. Στην Πετρούπολη το χοντρό πρόβλημα ηταν απο τον Οκτώβριο εως τις αρχές του Δεκεμβρίου 2006 που πράγματι σερνόμουν στο 33% της ονομαστικής σύνδεσης. Σήμερα που μιλάμε τρέχω στο 80 - 85% της συνδεσής μου. Και εν πάσει περιπτώσει σπο την εξυπηρετησή τους και στο adsl και στην τηλεφωνία οντως και δεν έχω παράπονα. Και να σου πώ και κάτι αλλο......γιατί να πληρώνω πάγιο 35 περίπου ευρώ το δίμηνο στον οτε , υπάρχει κανένας λόγος ? File mou ta mperdeueis ta pragmata ..... einai 2 ksexorista problimata auta min ta sinxeeis. Opws auta pou egrapsa opou ekei einai upeuthini 100% i forthnet giati amelise na anabathmisi diko tis diktio me apotelesma oloi mas na exoume xamila downloads kai megala pings. Kai den leo mono oi DSL alla kai oi eterikoi pelates mexri kai to datacenter pou exoume server san omada to ping xtipouse fegkari me europh. Auto pou les esy einai to klasiko problima pou yparxei me ta pitarismena dslam tou OTE, opou ekei ftei mono o OTE gia auto kai pianoume tin imera to 70-80% tis pragmatikis taxititas kai to 100% to pianoume meta tis 3:00 to proi. Me alla logia einai 2 diaforetika themata/problimata
radeon9700 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 E, κάτα πάσα πιθανόητα θα ξεστοκάρουν ότι Crypto τους έχει μείνει. Εάν είναι να δώσουν adsl2+ όπως η τελλας με το zisto το crypto δεν είναι συμβατό οποτε θα δώσουν κάτι άλλο. :grin: Στην τελλας πάντως το δωρεαν που είναι ένα siemens 4200 είναι και modem και router έχει δηλαδή και usb και ethernet οποτε επιλεγεις. :grin: Εννοείτε έχει και NAT και Firewall
realestate Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 File mou ta mperdeueis ta pragmata ..... einai 2 ksexorista problimata auta min ta sinxeeis. Opws auta pou egrapsa opou ekei einai upeuthini 100% i forthnet giati amelise na anabathmisi diko tis diktio me apotelesma oloi mas na exoume xamila downloads kai megala pings. Kai den leo mono oi DSL alla kai oi eterikoi pelates mexri kai to datacenter pou exoume server san omada to ping xtipouse fegkari me europh. Auto pou les esy einai to klasiko problima pou yparxei me ta pitarismena dslam tou OTE, opou ekei ftei mono o OTE gia auto kai pianoume tin imera to 70-80% tis pragmatikis taxititas kai to 100% to pianoume meta tis 3:00 to proi. Me alla logia einai 2 diaforetika themata/problimata Στο θέμα που προανέφερες ,δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου ,γιατί δεν είμαι γνώστης της κατάστασης.Εγώ σχολίασα τις υπηρεσίες της σαν τελικός οικιακός χρήστης ( adsl και τηλεφωνία )
Tox0tis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Σημερα γυρισα απο ταξιδι και ειδα οτι η περιοχη καλυπτεται απο τη Forthnet. Ειμαι συνδρομητης απο το 1996-7, οταν ακομα επιναν τσικουδιες στα Ιλισσια :roll: Τους πηρα τηλ λοιπον και δεν ηξερε το τμημα τηλεφωνιας τι γινεται με το τμημα ιντερνετ (και το αντιθετο). Μου ειπαν τα κλασικα, ο ενας μου ελεγε οτι μπορω να παω την αιτηση σε οποιοδηποτε αντιπροσωπο τους, ο αλλος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με ταχυδρομειο, ωστε να ειναι σιγουρο οτι θα την παρουν. Δε θελουν φαξ λεει, γιατι ο ΠΟΤΕς θελει να δει υπογραφη με μελανι για να καταδεχτει να παραδωσει τη γραμμη. Στην ερωτηση αν στις 3 αυτες εβδομαδες θα εχω ιντερνετ, ο ενας ελεγε οχι,ο αλλος ναι, ο παραλλος οτι θα εχω dialup ( !!!!!! ) με το dsl usb modem μου !!!! Οσο για το χρονο αναμονης,την πρωτη φορα επεσε η γραμμη στα 5 λεπτα,τη δευτερη απαντησαν στα 4 και την τριτη στα 3 λεπτα (στο 1000 απαντουν γρηγοροτερα απο το 8000,αλλα πρεπει να παρεις και στα δυο για να δεις τι θα σου πει η τηλεφωνια και τι το ιντερνετ) Μπορω να γραψω κι αλλα, ως "παλιουρας" της εν λογω εταιρειας,αλλα θα περιμενω να διαβασω τις πρωτες εμπειριες σας. Παντως την αιτηση θα την κανω.
johnnieB Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 telika re paidia yparxei kapoios pou tou exei energopoihthei gia na mas pei an einai axiopisth?
asxetoula Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 telika re paidia yparxei kapoios pou tou exei energopoihthei gia na mas pei an einai axiopisth? Λογικά (αν οι 3 βδομάδες που λένε είναι όντως 3), από Παρασκευή(κι όχι Παρασκευή, σίγουρα Δευτέρα) αναμένονται οι πρώτες ενεργοποιήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.