mythbuster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Kalispera 1. Loipon re paidia leei na valei kapoios to idioktito tis 4net h' einai akoma se prwimo stadio. 2. Epeidi ap' oti xerw exei toys perissoteroys egegramenoys xristes apo opoiadipote alli etairia mporei na antapelxerhei stoys tosoys poloys xristes? 3. Mexri ti taxitita download poianete re paides se torrent, http selides, ftp selides kai rapidshare... 4. Stin tilefwnia einai kali i poiotita tis fwnis h' kanei parasite, diakopes, klinei h grammi k.t.l. 5. An meta to peras toy xronoy poy einai kai to simvolaio toy 2play thelisw na girisw pali ston ote h' se opoiadipote alli etairia pairnw kai to noymero toy statheroy mazi moy h' to xanw? Ta rwtaw ola ayta gia na dw an axizei na valeis idioktito 4net h' oxi.
optostyle Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Kalispera 1. Loipon re paidia leei na valei kapoios to idioktito tis 4net h' einai akoma se prwimo stadio. 2. Epeidi ap' oti xerw exei toys perissoteroys egegramenoys xristes apo opoiadipote alli etairia mporei na antapelxerhei stoys tosoys poloys xristes? 3. Mexri ti taxitita download poianete re paides se torrent, http selides, ftp selides kai rapidshare... 4. Stin tilefwnia einai kali i poiotita tis fwnis h' kanei parasite, diakopes, klinei h grammi k.t.l. 5. An meta to peras toy xronoy poy einai kai to simvolaio toy 2play thelisw na girisw pali ston ote h' se opoiadipote alli etairia pairnw kai to noymero toy statheroy mazi moy h' to xanw? Ta rwtaw ola ayta gia na dw an axizei na valeis idioktito 4net h' oxi. 1.ειναι σε πρωιμο σταδιο,αλλα δε παυει να ειναι σχετικα απο τις πρωτες εταιριες2.δεν υπαρχει απαντηση,,αλλοι ειναι ευχαριστημενοι,κι αλλοι δυσαρεστημενοι,αναλογως που μενουν 3.θα βρεις πολλα παραδειγματα download απο τα παιδια εδω.εγω πχ κατεβαζω με 2mbp απο torrent πλεον.4.η τηλεφωνια ειναι ψιλοχαλια με αρκετες διακοπες και ηλιθιο ηχο 5.ναι το παιρνεις το νουμερο σου και πας σε οποιο παροχο θες εσυ
slipknot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Τελευταία ενημέρωση : 01/11/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:14/11/2007 29/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 29/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ Το ξέρω ότι σε κάποιες περιπτώσεις η εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης δεν ισχύει ακριβώς αλλά έκανα την αίτηση στις 23/10 και έχουν περάσει μόλις 9 μέρες και έχει προχωρήσει τόσο(δεν ξέρω σε άλλους πόσο έκανε αλλά άκουγα διάφορα).Άντε να δούμε,μακάρι να κάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται..
Silok Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Θεσσαλονίκη μόλις έφεραν εξοπλισμό.Ένας φίλος μου που ενεργοποιήθηκε 25/10 τους πήρε τηλ.και του είπαν να πάει κάπου στην Α. Δημητρίου να το πάρει γιατί μέχρι να του έρθει με courrier φέξε μου και γλύστρησα.
PETERANOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Η ενεργοποίηση μου έγινε 25/10/07 σήμερα το courier μου έφερε το modem!
mythbuster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 1.ειναι σε πρωιμο σταδιο,αλλα δε παυει να ειναι σχετικα απο τις πρωτες εταιριες2.δεν υπαρχει απαντηση,,αλλοι ειναι ευχαριστημενοι,κι αλλοι δυσαρεστημενοι,αναλογως που μενουν 3.θα βρεις πολλα παραδειγματα download απο τα παιδια εδω.εγω πχ κατεβαζω με 2mbp απο torrent πλεον.4.η τηλεφωνια ειναι ψιλοχαλια με αρκετες διακοπες και ηλιθιο ηχο 5.ναι το παιρνεις το νουμερο σου και πας σε οποιο παροχο θες εσυ Me vasi oti leei o filos ontws re paidia einai xalia sta tilefwna h' apla etoixei ston filo mas poio panw???
agalmata Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Στην Θεσσαλονίκη - Τούμπα (Άνω-Κάτω ) , πως πάμε από ταχύτητα παίδες ; Δηλαδή τα εως 24 που λένε είναι παραμύθι ή πιάνει τουλάχιστον 10 ; Μόλις τέλειωσε το otenet student kit που είχα και λέω να χτυπήσω το 129 ευρώ πακέτο της Forthnet .
ferongr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ολα ειναι αναλογα με την ποιοτητα του χαλκου και την αποσταση απο το κεντρο σου. Απο την εμπειρια μου, λιγο δυσκολο να δεις ταχυτητα κατω απο 12Μbps. Σε αυτην την περιπτωση, η εισαι πολυ μακρια απο το κεντρο σου η εχει προβλημα ειτε το πολυζευγο που διαχειριζεται ο ΟΤΕ, ειτε η δικια σου εγκατασταση.
agalmata Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μακάρι έτσι να είναι ρε φίλε . Κακά τα ψέμματα , άλλα σου υπόσχονται , αλλά και τουλάχιστον 12 να έχεις είναι καλά . Από κει και πέρα , εμπειρικά πάντα , αξίζει ; Η να πας σε ΗΟL ή Vivodi;
ferongr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον, σου λενε ΕΩΣ 24Mbps. Προσωπικα Αθηνα ειμαι στα 15,5 Mbps και ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα υπηρεσιων. Για 504χλμ βορεια της Αθηνας δεν ξερω τι παιζει, αλλα γενικα αν εξαιρεσεις τα trolls (χρηστες που ωρυονται κατα της 4net χωρις επιχειρηματα) μαλλον καλα θα εισαι. Vivodi? Χαχαχαχα, καλο. HOL? Χμμμ... καλουτσικα, αλλα και ακριβουτσικα.
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Opou yparxei idioktito diktyo yparxei dynatotita gia 24Mbps idanika.Twra to an atha piaseis 22,18,15 i 5Mbps den exei na kanei me tin poli i to astiko kentro sto opoio anikeis,alla apo tin apostasi sou apo afto kai tin poiotita twn grammwn(mesa kai exw apo to spiti sou). Genikws gia ti HOL den exw akousei kai pollous ikanopoiimenous me tis taxytites...
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Kalispera 1. Loipon re paidia leei na valei kapoios to idioktito tis 4net h' einai akoma se prwimo stadio. 2. Epeidi ap' oti xerw exei toys perissoteroys egegramenoys xristes apo opoiadipote alli etairia mporei na antapelxerhei stoys tosoys poloys xristes? 3. Mexri ti taxitita download poianete re paides se torrent, http selides, ftp selides kai rapidshare... 4. Stin tilefwnia einai kali i poiotita tis fwnis h' kanei parasite, diakopes, klinei h grammi k.t.l. 5. An meta to peras toy xronoy poy einai kai to simvolaio toy 2play thelisw na girisw pali ston ote h' se opoiadipote alli etairia pairnw kai to noymero toy statheroy mazi moy h' to xanw? 1.An einai mia fora i forthnet se prwimo stadio fantasou oi alloi isp pou briskontai... 2.Mexri stigmis den exoun anaferthei problimata apo overloading.Fantazomai i forthnet exei idi problepsei na anaptyxei diktyo analogo tou arithmou twn syndromitwn tis. 3.Afto tha pw gia alli mia fora oti den exei na kanei me ton isp apokleistika alla kyriws me tin apostasi sou apo to Astiko kentro,tin poiotita twn grammwn kai tis kalwdiwseis sou.Episis apo to server apo ton opoio katebazeis,tin wra klp klp.Diladi akoma kai full taxytita na sou dinei o isp,mporei na deis terasties diakymanseis sto download analoga me to server ap ton opoio katebazeis kai apo tin wra. 4.H tilefwnia se allous einai teleia,se allous exei mia mikri diafora ap o,ti me OTE kai se allous arketa parasita. 5.To noumero ine diko sou gia panta.
basilis5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 παντως η 4νετ προσφατα αναβαθμισε την συνδεση με την β.ελλαδα επισης εγω που εχω 24ρα στην αθηνα, πιανω μεχρι 7.5 το πολυ αλλα και παλι δεν εναι τοσο προβλημα με χρηση download manager πχ στο rapidshare και παραλληλο κατεβασμα 3 αρχειων και πανω πιανω παντα απο 650κβ μεχρι 750κβ που το θεωρω αξιοπρεπες!
Erunildo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μια ερωτηση(πιθανως εχει απαντηθει,αλλα ειναι πολλες οι σελιδες). Με τα 4ψηφια και 5ψηφια νουμερα υπαρχει καποια λυση; Γιατι σε οσα προσπαθω να καλεσω βγαζει κατειλημμενη γραμμη. Α,και κατι αλλο..Παρολο που κατεβαζω με 700kb/s(δεν εχει καποιο προβλημα δηλαδη η γραμμη μου),η ταχυτητα σερφαρισματος ειναι μικροτερη απο αυτη της προηγουμενης μου συνδεσης(768,Hol).Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και αν διορθωνεται; Οσο για τον φιλο που αναρωτιεται αν αξιζει να βαλει 4νετ,αποψη μου να βαλεις. Ακομη και το 1/4 της ταχυτητας να πιανεις,ειναι πολυ γρηγοροτερα απο οτι ηδη εχεις. Πιανω 700 σε downloads,το οποιο σε σχεση με αυτα που θα επρεπε θεωρητικα να πιανω ειναι πολυ λιγο,αλλα σε σχεση με τα 80 που επιανα με την προηγουμενη συνδεση ειναι πολυ καλυτερα
BLISS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Poia ews 24Mbit re paidia? Posoi exoun dei panw apo 2.300Kb/s taxuthta? Kai de milame gia kapoio stigmiaio peak ('h fake file). Proswpika den exw kapoio problhma. Kleidwnw konta sta 21 kai an piasw kamia fora panw apo 2200Kb/s to kanw screenshot na to 8umamai.... 2200Kb/s antistoixei se 17,6Mbit 'h kanw la8os?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.