slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 αυτό θα το βλέπεις για καιρό ακόμα... edit: τους κακοχαρακτήρισα... με σημερινό update που μόλις τσέκαρα, μου έβγαλαν Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:12/11/2007... Τι να σου πω δεν ξέρω.Απλά είχα προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να περιμένω πολύ καιρό και τώρα χάρηκα κάπως.. Θα δούμε στη πορεία....
mythbuster Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Hi. Exei kaneis 2play stin petroypoli? An nai pws paei kai telos mipws xerei kapoios ti rithmiseis prepei na kanw se ena router linksys wag200g gia na exw to kalitero dinato apotelesma me to 2play. Sas eyxaristw poly.
jakegate7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 29/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 26/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 24/10/2007 Έκανα αίτηση στο μαγαζί της Forthnet Τι λέτε έχω δρόμο ακόμη...
PETERANOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα παρακάτω? Είναι καλά ή …………………!? TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 30/10/2007 01:21:10 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 423.31Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.11Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem
hydrogen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 ΞΞ±ΞΉ ΞΎΞ±ΟΞ½ΞΉΞΊΞ± ΞΏ Ξ΅ΟΞΉΞ±Ξ»ΟΞ·Ο Ξ΅ΟΞ΅ΟΟΟΞ΅ΟΞ΅. ΞΟΟΞ΅ΟΞ± Ξ±ΟΞΏ ΟΞ·Ξ½ καλοκαιΟΞΉΞ½Ξ· ΞΏΞ΄ΟΟΡια ΟΟνδΡθηκα ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ forthnet ΟΟΞΉΞ½ ΞΊΞ±Ξ½Ξ± ΞΌΞ·Ξ½Ξ± ΞΌΞ΅ΟΟ ΞΏΟΞ΅ βΡβαια. Ξ?ΟΞ·ΟΞ±ΟΞ±Ξ½ ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ΅Ο ΞΌΞΉΞΊΟοδιακοΟΞ΅Ο ΟΟΞ·Ξ½ Ξ±ΟΟΞ· αλλα ολα καλα ΞΌΞ΅ΟΞ±. ΞΞΞΞ Ξ΅Ξ΄Ο ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΞ΅ΞΉΟ ΞΌΞ΅ΟΞ΅Ο Ξ΄Ξ΅Ξ½ Ξ΅ΟΟ dsl. Ξ?ΟΡθΡΟΞ± ΟΟΟ ΟΟαιΡι ΟΞΏ Ξ³Ξ΅Ξ³ΞΏΞ½ΞΏΟ ΞΏΟΞΉ Ξ±Ξ½Ξ±ΞΌΞ΅Ξ½Ο Ξ½Ξ± ΞΌΟΟ ΟΟΞΏ ιδιοκΟΞ·ΟΞΏ δικΟΟΞΏ ΟΞΏΟΟ, ΟΟΟΞ΅ΟΞ± Ξ±ΟΞΏ Ξ΅ΟΞΉΞΊΞΏΞΉΞ½ΟΞ½ΞΉΞ± ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ''ΟΞ΅ΟΞ½ΞΉΞΊΞ· ΟΟΞΏΟΟΞ·ΟΞΉΞΎΞ·'' Ξ±ΟΞΏΟ ΞΌΞ΅ ΡδΟΟΞ±Ξ½ ΟΞ·Ξ½ ΟΞΏΞ»ΟΟΞΉΞΌΞ· ΟΟΞΌΞ²ΞΏΟλη Ξ½Ξ± Ξ΅ΟανΡκινηΟΟ ΟΞΏ ΞΌΞΏΞ½ΟΡμ ΞΌΞΏΟ Ξ΅ΞΉΟΞ±Ξ½ ΟΟΟ ΞΌΞ±Ξ»Ξ»ΞΏΞ½ Ριναι βλαβη ΞΊΞ±ΞΉ ΞΈΞ± Ξ΅ΟΞΉΞΊΞΏΞΉΞ½ΟΞ½ΞΏΟΟΞ±Ξ½ ΞΌΞ±ΞΆΞΉ ΞΌΞΏΟ Ξ³ΞΉΞ± Ξ΅ΟΞΉΞ²Ξ±ΞΉΞ²Ξ΅ΟΟΞ· ΟΞ·Ο Ξ²Ξ»Ξ±Ξ²Ξ·Ο ΞΊΞ±ΞΉ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ΞΌΞ΅ καθοδηγηΟΞΏΟΞ½ ΟΞ΅ ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ΅Ο ΟΟΞΈΞΌΞΉΟΞ΅ΞΉΟ . ΞΞΊΞΏΞΌΞ± ΟΞ΅ΟιμΡνΟ, ΟΞΏ λΡγομΡνο after sale Ριναι Ξ±Ξ½ΟΟΞ±ΟΞΊΟΞΏ. ΞΞΞΞ?ΠΣιγοΟΟΞ± ΟΞ΅ΟΞΏΞΉΞ΅Ο ΞΉΟΟΞΏΟΞΉΞ΅Ο ΟΞ±Ξ½ ΟΞ·Ξ½ ΟΞ±ΟΞ±ΟΞ±Ξ½Ο Ξ΅ΟΞ΅ΟΞ΅ Ξ±ΟΡιΟΞ΅Ο Ξ½Ξ± διηγηθΡιΟΞ΅ αλλα ηθΡλα Ξ½Ξ± ΡκΟΟΞ±ΟΟ ΟΞΏΞ½ ΟΞΏΞ½ΞΏ ΞΌΞΏΟ.
mythbuster Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 hydrohen oti kai na egrapses den fenete katholoy. Anti aytoy fenontai kati allampoyrnezika p.x. "Ξ΅Ο�ΞΉΞΊΞΏΞΉΞ½Ο�Ξ½ΞΏΟ�Ο�Ξ±Ξ½ " poy den katalavaineis ti lene. Ara an mporeis antikatestise ayta poy eixes grapsei me kati poy na mporei na diavastei . Se eyxaristw poly
optostyle Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 off topic αλλα δε ξερω αν γνωριζετε οτι ξεμεινε απο εξοπλισμο η forthnet και δε μοιραζει προς το παρων modems-routers....ερε γλεντια μ'αυτη την εταιρια....κι αντε εγω εχω να μπω,καποιος αλλος που καιγετε να μπει τι κανει?
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 off topic αλλα δε ξερω αν γνωριζετε οτι ξεμεινε απο εξοπλισμο η forthnet και δε μοιραζει προς το παρων modems-routers....ερε γλεντια μ'αυτη την εταιρια....κι αντε εγω εχω να μπω,καποιος αλλος που καιγετε να μπει τι κανει? Σοβαρά ?? Έλεος πώς είναι δυνατόν ? Να μην έχει εξοπλισμό να δώσει ? Έλεος !! Βιάστηκα να μιλήσω μου φαίνεται.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα παρακάτω?Είναι καλά ή …………………!? TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 30/10/2007 01:21:10 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 423.31Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.11Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem afineis to test tis forthnet kai pas ftp.ntua.gr kai afou baleis ena getright kai anixeis mirrors kai xoriseis to arxeio se 2-3 komatia dokimazeis na katevaseis.
optostyle Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Να και η συνδεση απο το σπιτι : Upstream 1084 (Kbps.) Downstream 19364 (Kbps.) Operation Data Noise Margin Upstream 10 dB Downstream 6 dB Attenuation Operation Data Noise Margin Upstream 15dB Downstream 20 dB
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Έχεις με Forthnet 1084 Kbps upstream; Είσαι σίγουρος... ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 pragmati auto einai ligaki dyskolo...
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μόλις επισκέφτηκα το Forthnet section στο ADSLgr. Υπάρχει ένα thread όπου αναφέρεται μάλλον δοκιμαστική απελευθέρωση του upload στο 1Mbps. Αν είναι αλήθεια, good news!
optostyle Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 παιδια σας εβαλα ακριβως οτι μου δινει το μενου του USR....Εν αντιθεσει με το μαγαζι που εχω 500up και 10000 down....για το σπιτι που σας εβαλα πριν ειμαι καταευχαριστημενος....ελπιζω να συνεχισιε ετσι,κι οχι μετα απο λιγες μερες να αποσυνδεεται και να αναγκαστω να ριξω τις ρυθμισεις οπως στο μαγαζι που εβαλα παλαιοτερα==========>>>και με επανασυνδεση για να μου φυγει η περιεργεια Upstream 1084 (Kbps.) Downstream 19738 (Kbps.) κατεβαζω πλεον απο private trackers μεχρι και 1,4Mbp προς το παρων....
cbr600RR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 off topic αλλα δε ξερω αν γνωριζετε οτι ξεμεινε απο εξοπλισμο η forthnet και δε μοιραζει προς το παρων modems-routers....ερε γλεντια μ'αυτη την εταιρια....κι αντε εγω εχω να μπω,καποιος αλλος που καιγετε να μπει τι κανει? ξεμεινε απο εξοπλισμο η forthnet?? :lol: ω ρε φιλε γιαυτο και περιμενω 1 εβδομαδα το modem ενω εχει ενεργοποιηθει η γραμμη 24μbιt? παντως εγω μεχρι να ερθει συνδεομαι με το sagem 800 της οτενετ που ειχα πριν update: μολις μιλησα με forthnet (το κεντρο εξυπηρετησης εχει βελτιωθει ωφειλω να πω! ) και μου ειπαν οτι τελευταια ενημερωση στην ACS εγινε σημερα οποτε μεχρι παρασκευη θα το εχω παραλαβει.. αν δεν το εχω παραλαβει μεχρι τοτε να τους παρω να μου δωσουν κωδικο παραγγελιας γιατι ακομα δεν τον ξερουν μιας και η ενημερωση εγινε σημερα.. καταλαβατε? poulinos ετοiμασου για καταιγισμο ερωτησεων μολις το παρω στα χερια xeaexaexa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.