Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η συνδεση που μου δινουν μπορει να ειναι στα 13900 και οχι στα 25mbps οπως λενε αλλα τουλαχιστον το 13900 το δινουν απολυτα (μεχρι καποια στιγμη να ερθει και το 25).

Το δια ταυτα ειναι οτι η γραμμη μου εστρωσε και ελπιζω να ερθει συντομα και το 25 mbps.

φιλε και 10 λαμπαδες ισα με το μπόι σου να αναψεις στον αγιο broadband, 24mbit δεν προκειται να δεις! ποσο μαλλον 25 :-D..

*Μην με παρεξηγείτε,απλώς είμαι ψιλοκολημένος ότι Sony και καλά πρέπει να πιάσω 15-16 Μbps....Γιατί τα 11 είναι πάρα πολύ λίγα! Q_Q *

κι εγω ετσι ειχα κολησει αλλα τελικα πες οτι τα πιανεις..τι θα καταλαβεις..ουσιαστικα δεν εχει καμια σπουδαια διαφορα..

α και η ωρα ειναι 15:15 οχι 16:15 :-)

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να σου πώ την αλήθεια,τσαντίζομαι γιατί,ΟΚ,ας είχα 15-16.Αλλά 12?Δεν είναι μ@λ@κι@?Ακριβώς το 50% της υποτιθέμενης ταχύτητας.Και μόλις σκέφτομαι ότι πήγα και αγόρασα το Linksys WAG200 (70 ? στον κόρακα) μόνο και μόνο γιατί νόμιζα ότι το ταπεινό SAGEM WG1500 μου,έκοβε ταχύτητα....και εγώ χάρηκα γιατί την πρώτη μέρα μου συγχρόνιζε στα 14 (13800)?##!2#$#%^#$@^

Δηλαδή,η μόνη περίπτωση να πιάσω παραπάνω είναι να βάλουν καινούργια καλώδια από το DSLAM στο σπίτι μου?Στο Ελλαδιστάν όλα είναι δυνατά!!#$@!

Δημοσ.

Eαν εχεις καλη ταχυτητα μπορεις να συνδεσεις περισσοτερα pc και να εχεις και καλλιτερη αποδοση,ειναι μεγαλη διαφορα διοτι σε μια απαντηση προηγουμενη, λεει και τι εγινε εαν εχεις και πιο πανω, πολλα φιλε μου μακαρι να βγαζεις πιο πανω.

Δημοσ.
Eαν εχεις καλη ταχυτητα μπορεις να συνδεσεις περισσοτερα pc και να εχεις και καλλιτερη αποδοση,ειναι μεγαλη διαφορα διοτι σε μια απαντηση προηγουμενη, λεει και τι εγινε εαν εχεις και πιο πανω, πολλα φιλε μου μακαρι να βγαζεις πιο πανω.

αν εχεις πανω απο 1 pc συμφωνω..δεν ξερω πολλους ομως που να εχουν..και δε νομιζω πως κ ο φιλος που ρωτησε το ειπε επειδη θελει να βαλει κι αλλο pc..με τα 15-16mbit θα κατεβαζε max με 1,9mbyte/s θεωρητικα και με 12 κατεβαζει με 1,5mbyte/s θεωρητικα παλι..νομιζω ακομη και το 1,5 ειναι πολυ γρηγορο, μιλαμε για 4giga σε 44 λεπτα αν το υπολογισεις..

Δημοσ.

Εχω την γνωμη οι περισσοτεροι που πανε σε μεγαλες ταχυτητες εχουν στον νου τους και πολλα αλλα εκτος και απο τα αλλα pc και τηλεφωνια και iptv,δεν μπαινουν σε αυτες μονο για να λενε εχω μεγαλη ταχυτητα,ραλλυ θα κανουμε,κοιτανε και τα υπολοιπα,π.χ. και δωρεαν τηλεφωνια κλπ.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια έχω 4 PC πάνω στο Router με wireless.Όπως καταλαβαίνετε γίνεται ο χαμός.Ο ένας κατεβάζει με 400 και ο άλλος με 50 max.Αφού δεν έχω τρόπο να τα χωρίσω καλύτερα να τρέχουν με 100 αλλά όλοι.Και μου χρειάζεται η ταχύτητα όπως καταλαβαίνετε.

Α και για του λόγου το αληθές,σε τορρεντ με 400 seeders και 1 leacher (εμένα) δεν έφτασε πάνω απο 600....και κανείς άλλος δεν κατέβαζε....

Άλλο τουτο....την μια κλειδώνει στα 11 και μετά απο ρεσταρτ στα 8...το margin ανεβοκατεβαίνει από το 6 στο 4....τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου....Οτενετ δεν είχα δεί ποτέ τέτοια πράγματα....με 2048 μια χαρά ήμουν....

Δημοσ.
Για την ακρίβεια έχω 4 PC πάνω στο Router με wireless.Όπως καταλαβαίνετε γίνεται ο χαμός.

αν εχεις 4 pc οκ τοτε..αλλα τι τα θες 4 pc..:rolleyes:για επαγγελματικους λογους? απλη περιεργια...

Δημοσ.

εχει απο το προηγουμενο σαββατο που κανα την αιτηση στα κεντρικα της φορθνετ και δεν μου εμφανιζει τπτ στην εξελιξη της αιτησης

να αρχισω να ανησυχώ?

Δημοσ.
αν εχεις 4 pc οκ τοτε..αλλα τι τα θες 4 pc..:rolleyes:για επαγγελματικους λογους? απλη περιεργια...

Και για επαγγελματικούς και για λόγους ψυχαγώγησης.1 Εγώ,1 η αδερφή μου,1 η μητέρα μου,1 ο πατέρας μου+Το λάπτοπ της οικογενείας... :-D= 5 PC.Φαντάσου τι γινόταν όταν πριν 4 χρόνια είχαμε έναν....:-D ("Έχω να δουλέψω"...."ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ SEGA RALLYE!")

εχει απο το προηγουμενο σαββατο που κανα την αιτηση στα κεντρικα της φορθνετ και δεν μου εμφανιζει τπτ στην εξελιξη της αιτησης

να αρχισω να ανησυχώ?

Δεν ξέρω σίγουρα,αλλά εμένα έκανε 2 βδομάδες για να το εμφανίσει στο site.Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο.

29/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Αρχίζει και επίσημα πλέον η οδύσσεια....:P

Join the club!Τα μαστίγια είναι πρώτη πόρτα δεξιά!:-D

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ρωτας και εγω εχω 3 pc,εφορια εισαι?:lol:

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ρωτας και εγω εχω 3 pc,εφορια εισαι?:lol:

συγνωμη δεν ηξερα οτι ειναι τοσο συνηθισμενο να υπαρχουν τοσα pc σε ενα σπιτι..πριν μερικα χρονια ηταν ζητημα αν υπηρχε ενας υπολογιστης..χαιρομαι που εχουμε κανει τετοια προοδο στη χρηση της τεχνολογιας..οχι δεν εχω καμια σχεση με εφορια, απλη περιεργεια..

Δημοσ.

να αρχισω να ανησυχώ?

don't worry, εμένα έκανε ένα μήνα σχεδόν..!

τα έστειλα 27 Σεπτέμβρη για να προλάβω και την προσφορά που είχε, (τρομάρα μου), και καταχωρήθηκαν 25 Οκτώμβρη...:fear:

είχα πάρει βέβαια τηλ., και μου είχαν πει πως αναβαθμίζουν το κέντρο που ανήκει το τηλ. ακόμα, γι'αυτό αργεί...

όταν είχα κάνει την αίτηση βέβαια, μια χαρά ήταν το κέντρο, και καλυπτόμουν απόλυτα από το δίκτυό τους, μετά άλλαξε το σκηνικό...

βασικά δεν ασχολούμαι πια, όποτε θέλει ας έρθει..:whistle:

Δημοσ.
Join the club!Τα μαστίγια είναι πρώτη πόρτα δεξιά!:-D

Να σου πω την αλήθεια ικανοποιημένος είμαι.Την Τρίτη που μας πέρασε έκανα την αίτηση και σήμερα μου έβγαλε ότι έγινε η παραλαβή.6 μέρες,μια χαρά....

Edit:Παιδιά απίστευτο μόλις ξαναμπήκα να δω την πρόοδο της αίτησης έτσι από περιέργεια και να τα αποτελέσματα:

29/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Yeah baby yeah !!

Δημοσ.

29/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Yeah baby yeah !!

αυτό θα το βλέπεις για καιρό ακόμα... :-)

edit: τους κακοχαρακτήρισα... με σημερινό update που μόλις τσέκαρα, μου έβγαλαν Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:12/11/2007... B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...