Gibs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Εχθές μου ήρθε και εμένα....τι να πώ....απογοήτευση....λέτε να φτιάξει το τοπίο? DSL Status: ConnectedDSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 11253 kbps Upstream Rate: 509 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 27 db Downstream Line Attenuation: 34 db Upstream Line Attenuation: 8.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db Για download speed ούτε λόγος....σε torrent με 400 seeders και 2 leachers έπιασα....200....Τσάμπα!
pkoutsias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Έχει κανένας πρόβλημα εδώ και καμία ώρα στην τηλεφωνία στα Βόρεια Προάστια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 nai yparxei problem me kapoies (arketes!) perioxes pali me ta thlefwna... Gibs pio panw den prokeitai na sygxronisteis...
pkoutsias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 nai yparxei problem me kapoies (arketes!) perioxes pali me ta thlefwna... Gibs pio panw den prokeitai na sygxronisteis... Ακούω και από γνωστούς που έχουν 4νετ πρίν από εμένα (αυτή τη βδομάδα ενεργοποιήθηκα) να μου λένε ότι παρασκευές βράδυ δεν έχουν τηλέφωνο...Τώρα ευτυχώς το διόρθωσαν απ' ότι φαίνεται...
Tasos V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Τα ίδια και τα ίδια. Κάθε τρείς και λίγο πρόβλημα με το σταθερό, το internet χάλια και στο τηλέφωνο τεχνικής υποστύριξης δεν βγαίνει ποτέ κανείς. Απο την άλλη και αυτά να μήν υπήρχαν, μόνο και μόνο που σε βάζουν στο trip οτι θα έχεις καλές ταχύτητες (έως 24Mbps, αλλά απο πόσο μεχρι 24?) και τηλεφωνία που δεν έχει διαφορά απο τον ΟΤΕ (ενώ είναι ένα βρωμοVOIP με αισχρό θόρυβο) και μετά σου ζητάνε να πληρώσεις τα άντερά σου για να σε αποδεσμεύσουν και να πάς όπου γουστάρεις αρκεί.
Tasos V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ξέχασα να ρωτήσω πόσοι απο εσάς έχουν πρόβλημα σήμερα με την τηλεφωνία και αν έχει διορθωθεί.
giorgosa5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ξέχασα να ρωτήσω πόσοι απο εσάς έχουν πρόβλημα σήμερα με την τηλεφωνία και αν έχει διορθωθεί. ας μην βιαζοσουνα να πας στην forthnet ας περιμενες να δεις απο κανενα φιλο σου και αμα εβρισκες κατι καλυτερο να πηγαινες εκει. οχι οτι τους δικαιολογω, απλως και ο οτε και η ον τα ιδια σκατα ειναι τουλαχιστον στην περιοχη μου. το κακο ειναι που στην ελλαδα δεν τιμωρειτε ποτε το δημοσιο και οι μεγαλες εταιριες παρα μονο ο πολιτης.
Gibs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ThreSh@ θεωριτικά πάντα,υπάρχει περίπτωση να κλειδώνω τόσο λίγο γιατί έχω κάνει βλακεία με τα φίλτρα?Γιατί με το που έβαλα το Sagem Fast 1500 WG που είχα,κλείδωσε στα 14 σχεδόν,χωρίς φίλτρα.Με το που έβαλα το Linksys Wag200 μου κλείδωσε στα 8 και πολλές ρυθμίσεις έπαιξα μέχρι να μου βγάλει 11ΜBps. Σύμφωνα και με το τέστ του ADSL.gr για την μέγιστη ταχύτητα κάπου εκεί πήγαινε,14-15.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 kapoia routers sygxronizoun ypshlotera apo alla... px to tapeino Siemens pou dinei h Forthnet sygxronizei psilotera (idia grammh etsi) apo Linksys kai Zyxel... to exoun anaferei arketes fores sto adslgr
EVANBEST Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Ακουστε και απο μενα που με συνδεσανε μολις σημερα! ΕΙΧΑ forthnet 2048 και κατεβαζα με 200 περιπου! Απο σημερα εχω forthnet 2play 13800 και κατεβαζω με 240 μεσω ορο. Πως γινεται αυτο μονο ο θεος ξερει!!! Εχω 6 φορες παραπανω συνδεση και κατεβαζω σχεδον οσο και με την 2048!!! Μου φενεται οτι η forthnet ειναι μεγαλη μουφα τελικα! Ολο υποσχεσεις!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ: Υποθετω οτι η γραμμη μου εστρωσε, αφου κατεβαζω με 1200-1450. Η συνδεση που μου δινουν μπορει να ειναι στα 13900 και οχι στα 25mbps οπως λενε αλλα τουλαχιστον το 13900 το δινουν απολυτα (μεχρι καποια στιγμη να ερθει και το 25). Να διευκρινησω οτι το 1500 το δινει εαν κατεβαζω ταυτοχρονα πολλα αρχεια. Εγω χρησιμοποιω το flashget. Αν κατεβασω ενα μονο αρχειο τοτε η ταχυτητα πεφτει, αναλογα. Το δια ταυτα ειναι οτι η γραμμη μου εστρωσε και ελπιζω να ερθει συντομα και το 25 mbps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 fainetai den sou eixan kanei upgrade to account 24mbit den prokeitai na deis pote pantws xairomai epitelous pou kapoios "kainourios" sto 2play xrhsimopoiei download manager apo thn arxh (xwris na poume tpt ) gia na a3iopoiei sto full thn grammh
Gibs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 24mbit den prokeitai na deis pote Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι γουστάρεις την φράση! Κάτι άσχετο,αν δεν βάλω φίλτρο στο ρούτερ,υπάρχει περίπτωση να μήν συνχρονίζω?Επίσεις,λέτε να τσεκάρω το φίλτρο τηλεφώνου μήπως και τα έχει παίξει? *Μην με παρεξηγείτε,απλώς είμαι ψιλοκολημένος ότι Sony και καλά πρέπει να πιάσω 15-16 Μbps....Γιατί τα 11 είναι πάρα πολύ λίγα! Q_Q *
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 e sto router den vazeis filtro...mono splitter AN 8elei na exeis thlefwno sthn idia mpriza me to router... to filtro kovei thn syxnothta tou adsl wste na mhn exei parasita to thlefwno...sthn periptwsh tou router den 8a sygxronizei me to dslam giati 8a "kovei" thn adsl to filtro...
EVANBEST Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 fainetai den sou eixan kanei upgrade to account 24mbit den prokeitai na deis pote pantws xairomai epitelous pou kapoios "kainourios" sto 2play xrhsimopoiei download manager apo thn arxh (xwris na poume tpt ) gia na a3iopoiei sto full thn grammh Μαλλον κατι τετοι επαιζε! Οσο για τα 24mbps ελπιζω να κανεις λαθος!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 dystyxws den kanw...to poso 8a sygxroniseis paizei rolo apo thn apostash pou exeis me to dslam...o monos tropos gia na sygxroniseis parapanw (efoson den yparxoun provlhmata sta kalwdia tou spitiou sou) einai na metakomiseis pio konta sto dslam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.