Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τηλέφωνο πήρα μετά 3 μέρες. Δέν έπιανα και γραμμη στην τεχνική υποστίριξη. Και φυσικά μόλις ήρθε πολυ θόρυβο. Και πάλι τηλ στήν forthnet.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατέβασα μεγάλα αρχεία από ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/xlivecd που μου είπες, ξεκινάει να κατεβάζει με 270kb/s και σιγά σιγά έπεσε στα 115ΚΒ/s, είναι λογικό?

Το ότι έγινε σήμερα η ενεργοποίηση και σιγά σιγά θα στρώσει είναι αληθές?

(Τι είναι θα μου πεις και θα στρώσει, καινούριο αυτοκίνητο!!)

Με σύνδεση 768 που είχα κατέβαζα με 40-50KB/s,

Με 1024 που έχω στο μαγαζί μου κατεβάζω πάνω κάτω με 100KB/s,

Από τα ίδια site πάντα.

Με το 2Play δεν θα έπρεπε να κατεβάζω με 400KB/s τουλάχιστον?:rolleyes:

το οτι πεφτει μετα δεν νομιζω να ειναι προβλημα τη μεγιστη κοιτα εσυ για να κρινεις...στα site δε θα δεις διαφορα γιατι ειναι θεμα server του site ...δεν μπορει σε ολο τον κοσμο να στελνει ταυτοχρονα τοσο μεγαλο ογκο δεδομενων μια σελιδα..

τωρα εσυ ενεργοποιηθηκες σημερα οποτε περιμενε λιγο..και επισης βαλε το dap απο http://www.speedbit.com αν δεν το εβαλες..επισης, αν εχεις συνδεσει το router με usb ισως επηρεαζει κι αυτο..καλυτερα με ethernet απ οτι λενε..

• Super Moderators
Δημοσ.
Με το 2Play δεν θα έπρεπε να κατεβάζω με 400KB/s τουλάχιστον?:rolleyes:

den yparxei toulaxiston...an eisai stou diaolou thn mana einai anapofeukto to na sygxronizesai xamhla...

an to modem/router sou den einai adsl2+ isws kai na mhn mporeis na ekmetaleuteis sto epakro thn grammh sou...

Δημοσ.
emena to username giati einai .ath kai oxi .the ?

Afou menw thessaloniki.

Simera energopoiithike kai taxitites xalia.

Benw me diko mou eksoplismo(router) to opoio ipostirizi ADSL2+ klp

Και εμένα ath.είναι και εγώ από θες/νίκη.

ενεργοποιήθηκες σήμερα οπότε περίμενε λίγο.. και επίσης βάλε το dap από http://www.speedbit.com αν δεν το έβαλες. <απο azio>

Ο φίλος azio εχει δικειο όταν κατεβαζω με το “dap”, 350KB/s,650KB/s,ετση μαλιστα!

Τηλέφωνο δεν έχεις σωστά?

Δημοσ.
Μια από τα ίδια και γώ. Θεσσαλονίκη είμαι και ath έχω. Άσε που ήμουν χωρίς τηλ για 3 μέρες. το dap κάνι μόνο για download files?

gia kateavsma arxeion apo selides..oxi peer2peer...

Δημοσ.

Ρε παιδια για τι στρωσιμο της γραμμης μιλαμε; Ενοοειται οτι οι τηλεπικοινωνιες γινονται με η/μ κυματα. Το δικτυο τηλεφωνιας καθως και οτι hardware υπαρχει σε αυτο ειναι τσεκαρισμενα πριν δοθουν στο κοινο και εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες (πχ για το bandwith) Απο τη στιγμη που η xyz forthnet σε συνδεει, υποτιθεται οτι το δικτυο με τις υπαρχουσες συνθηκες σε "σηκωνει". Η μεγαλυτερη ταχυτητα (24mpbs) φαινεται σε ταυτοχρονο κατεβασμα αρχειων αφου μονο τοτε ο χρηστης εκμεταλλευεται ολο το ευρος της γραμμης του.

Δημοσ.

Έχω DSL από την Forthnet στα 768kbps και μου τελειώνει κάπου τέλη Δεκεμβρίου. Σκέφτομαι τώρα να βάλω κάποιο πακέτο με Internet και τηλέφωνο μαζί.Συμφέρει να μείνω στην Forthnet και να βάλω το 2play.... ????Με ενδιαφέρει κυρίως να μην μείνω πολύ καιρό χωρίς Internet. Αν κάνω τώρα την αίτηση πόσο περίπου θα κάνει να ενεργοποιηθεί,δεδομένου ότι είμαι ήδη στην Forthnet.... ???

Δημοσ.
ok azio thanks. η free version είναι καλή?

εγω αυτην εχω..τωρα στα option του προγραμματος αν δεις εχει επιλογη acceleration εκει που λεει connection, και δεν μπορεις να βαλεις την επιλογη που λεει extreme

acceleration. Υπαρχει το Dap premium που σου επιτρεπει να το βαλεις..δεν ξερω τωρα αν εχει διαφορα στην πραξη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...