PETERANOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Τελικά η ενεργοπoίηση έγινε κανονικά!:-):-):-) Το modem τις forthnet δεν το έχω παραλάβει ακόμα. Τους πήρα τηλ. και θα μου το στείλουν είπαν την άλι εβδομάδα,(σκέφτομαι να τους το χαρίσω!!!!). Έκανα σύνδεση με το προηγούμενο modem που είχα, ένα SPEEDTOUCH 585 ασύρματο, δεν κατάφερα να βρω εάν είναι 24bit, αλλά μάλλον είναι (24bit) γιατί συνδέθηκε κατευθείαν. Μόνο που δεν έχω τηλέφωνο!
jimpapaspans Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Φίλε petranos μήπως μπορείς να μου πεις σε πια περιοχή βρίσκεσαι και σε σύνδεσαν; Γιατί εγώ μένω τούμπα και έχω κάνει αίτηση από 17/9 και ακόμα τίποτα. Έχω πάρει τηλ. και αυτό που μου λένε είναι ότι δεν υπάρχει ελεύθερη πόρτα.
LORD12345 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Yparxei tropos na epitaxineis tin diadikasia apo ti stigmi poy tha kaneis aitisi mexri ti stigmi poy tha se energopoihsoyn? An nai poios? Telos exei valei kaneis apo petroypoli to 2play tis 4net? An nai as mas pei entypwseis giati skeftomai na valw ki egw 2play poy menw petroypoli. A lot of thangs.
PETERANOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Φίλε petranos μήπως μπορείς να μου πεις σε πια περιοχή βρίσκεσαι και σε σύνδεσαν; Γιατί εγώ μένω τούμπα και έχω κάνει αίτηση από 17/9 και ακόμα τίποτα. Έχω πάρει τηλ. και αυτό που μου λένε είναι ότι δεν υπάρχει ελεύθερη πόρτα. Καλαμαριά.
EVANBEST Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ακουστε και απο μενα που με συνδεσανε μολις σημερα! ΕΙΧΑ forthnet 2048 και κατεβαζα με 200 περιπου! Απο σημερα εχω forthnet 2play 13800 και κατεβαζω με 240 μεσω ορο. Πως γινεται αυτο μονο ο θεος ξερει!!! Εχω 6 φορες παραπανω συνδεση και κατεβαζω σχεδον οσο και με την 2048!!! Μου φενεται οτι η forthnet ειναι μεγαλη μουφα τελικα! Ολο υποσχεσεις!!!
azio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ακουστε και απο μενα που με συνδεσανε μολις σημερα!ΕΙΧΑ forthnet 2048 και κατεβαζα με 200 περιπου! Απο σημερα εχω forthnet 2play 13800 και κατεβαζω με 240 μεσω ορο. Πως γινεται αυτο μονο ο θεος ξερει!!! Εχω 6 φορες παραπανω συνδεση και κατεβαζω σχεδον οσο και με την 2048!!! Μου φενεται οτι η forthnet ειναι μεγαλη μουφα τελικα! Ολο υποσχεσεις!!! εξαρταται απο που κατεβαζεις με 240...αν ειναι απο ιστοσελιδες τοτε δεν προκειται να δεις διαφορα γιατι ειναι θεμα server του site. αν ειναι απο torrent, κι εκει παιζουν αλλοι παραγοντες ρολο οποτε μεγαλη ταχυτητα θα δεις κατεβαζοντας πολλα αρχεια μαζι ή απο private tracker..αν θες να δεις την πραγματικη ταχυτητα download πηγαινε ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/xlivecd και κατεβασε καποιο μεγαλο αρχειο. *βαλε και ενα download manager αν δεν εχεις (πχ dap, free απο http://www.speedbit.com) για να κατεβαζεις γρηγορα... *ισως καποια πραγματα τα ξερεις απλα εγω τα αναφερω...
christofer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 00:04:18:52 Line Coding Trellis On Line Up Count 1 Statistics Downstream Upstream Line Rate 9952 Kbps 512 Kbps Attainable Line Rate 11296 Kbps 1360 Kbps Noise Margin 6.8 dB 28.0 dB Line Attenuation 25.0 dB 11.0 dB Output Power 10.3 dBm 19.8 dBm Παίδες πολύ χαμήλα δεν κλειδώνει? Ρίχτε καμμιά πρόταση
azio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 00:04:18:52 Line Coding Trellis On Line Up Count 1 Statistics Downstream Upstream Line Rate 9952 Kbps 512 Kbps Attainable Line Rate 11296 Kbps 1360 Kbps Noise Margin 6.8 dB 28.0 dB Line Attenuation 25.0 dB 11.0 dB Output Power 10.3 dBm 19.8 dBm Παίδες πολύ χαμήλα δεν κλειδώνει? Ρίχτε καμμιά πρόταση an kai exeis poly kalo attenuation exeis megalo noise margin..exeis valei filtra se ola ta tilefona etsi? gia dokimase na vgaleis ola ta tilefona apo tin priza na deis mipos alaksei tpt...
christofer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 φίλε θα το δοκιμάσω. να πω όμως οτι η forthnet με απογοητευσε. ευχαριστώ
PETERANOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν έχω τηλέφωνο?(pstn) Έχω συνδέσει μια τηλ. συσκευή με φίλτρο σε μια πρίζα και το modem (ασύρματο) σε αλι πρίζα χωρίς φίλτρο. Και οι ταχύτητες μου δεν είναι και τρομερές. Έκανα κάτι λάθος? Το modem είναι αυτό που είχα πάντα όχι τις forthnet.
systematic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδια σε περιπτωση νεου σπιτιου μπορω να κανω κατευθειαν αιτηση στην Forthnet η πρωτα πρεπει στον οτε και μετα απο καποιο διαστημα στην 4νετ?Ευχαριστω.
azio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν έχω τηλέφωνο?(pstn)Έχω συνδέσει μια τηλ. συσκευή με φίλτρο σε μια πρίζα και το modem (ασύρματο) σε αλι πρίζα χωρίς φίλτρο. Και οι ταχύτητες μου δεν είναι και τρομερές. Έκανα κάτι λάθος? Το modem είναι αυτό που είχα πάντα όχι τις forthnet. τηλεφωνο απο αυριο μαλλον θα εχεις..δεν ενεργοποιειται την ιδια μερα συνηθως..οσο για την ταχυτητα μην περιμενεις 24mbit, αναλογα με το ποσο απεχεις απο το dslslam και την ποιοτητα των καλωδιων...
PETERANOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 τηλεφωνο απο αυριο μαλλον θα εχεις..δεν ενεργοποιειται την ιδια μερα συνηθως..οσο για την ταχυτητα μην περιμενεις 24mbit, αναλογα με το ποσο απεχεις απο το dslslam και την ποιοτητα των καλωδιων... Ευχαριστώ για την πληροφορία του τηλεφώνου, γιατί άρχισα να αγχώνομε! Δεν περίμενα να έχω 24mbit, αλλά όχι και να κατεβάζω με 100kb/s Και 50kb/s!!!! Στην καλύτερη περίπτωση κατεβάζω με 150-200kb/s
azio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 οπως ειπα κ πριν...εξαρταται απο που κατεβαζεις...αν ειναι απο ιστοσελιδες τοτε δεν προκειται να δεις διαφορα γιατι ειναι θεμα server του site. αν ειναι απο torrent, κι εκει παιζουν αλλοι παραγοντες ρολο οποτε μεγαλη ταχυτητα θα δεις κατεβαζοντας πολλα αρχεια μαζι ή απο private tracker..αν θες να δεις την πραγματικη ταχυτητα download πηγαινε ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/xlivecd και κατεβασε καποιο μεγαλο αρχειο. *βαλε και ενα download manager αν δεν εχεις (πχ dap, free απο http://www.speedbit.com) για να κατεβαζεις γρηγορα...
PETERANOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 οπως ειπα κ πριν...εξαρταται απο που κατεβαζεις...αν ειναι απο ιστοσελιδες τοτε δεν προκειται να δεις διαφορα γιατι ειναι θεμα server του site. αν ειναι απο torrent, κι εκει παιζουν αλλοι παραγοντες ρολο οποτε μεγαλη ταχυτητα θα δεις κατεβαζοντας πολλα αρχεια μαζι ή απο private tracker..αν θες να δεις την πραγματικη ταχυτητα download πηγαινε ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/xlivecd'>ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/xlivecd και κατεβασε καποιο μεγαλο αρχειο.*βαλε και ενα download manager αν δεν εχεις (πχ dap, free απο http://www.speedbit.com) για να κατεβαζεις γρηγορα... Κατέβασα μεγάλα αρχεία από ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/xlivecd που μου είπες, ξεκινάει να κατεβάζει με 270kb/s και σιγά σιγά έπεσε στα 115ΚΒ/s, είναι λογικό? Το ότι έγινε σήμερα η ενεργοποίηση και σιγά σιγά θα στρώσει είναι αληθές? (Τι είναι θα μου πεις και θα στρώσει, καινούριο αυτοκίνητο!!) Με σύνδεση 768 που είχα κατέβαζα με 40-50KB/s, Με 1024 που έχω στο μαγαζί μου κατεβάζω πάνω κάτω με 100KB/s, Από τα ίδια site πάντα. Με το 2Play δεν θα έπρεπε να κατεβάζω με 400KB/s τουλάχιστον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.