Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

29/9/2007 Κατάθεση αίτησης στο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ02/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet05/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

11/10/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής.

Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:25/10/2007

24/10/2007 Μήνυμα στο κινητό μου <<Η forthnet σας ενημερώνει: Η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί την πέμπτη. Θα υπάρξει ολιγόωρη διακοπή γραμμης & σταδιακά αποκατάσταση εισερχ. Κλήσεων από άλλους παρόχους>>

Όταν πήγα στο πλαίσιο να κάνω την αίτηση μου είπανε ότι η διαδικασία θα διαρκέσει κανένα τετράμηνο, είχα είδη σύνδεση από τον ΟΤΕ οπότε δεν είχα πρόβλημα θα περίμενα έστω και τέσσερις μίνες ούτως ή άλλως το είχα αποφασίσει.

Τώρα πως έγινε μετά από 1 μίνα να γίνει τελικά η σύνδεση μου δεν ξερώ.

Πιστεύω ότι έχει να κάνη με την περιοχή μάλλον.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι μαζί με την αίτηση για το 2play έκανα και μια αίτηση και σύνδεση μόνο Internet πάλη από την forthnet για μια άλλη τηλεφωνική γραμμή που έχω:

29/9/2007 Κατάθεση αίτησης στο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ

04/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

04/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Και έμεινε εκεί????

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia parakoloutho to thema edo kai arketo kairo kai para ta osa asxima akousa ekana kai ego etisi. Ta apotelesmata einai ta exeis:

16/10/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:29/10/2007

05/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

05/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Kala mexri edo!! To problima einai oti den exo parei akoma ton exoplismo! Pira tilefono stin forthnet simera stis 12:30 kai afou perimena giro sta 3 lepta stin anamoni mou apantisan kai ipan oti ton exoplismo den ton estilan akoma kai malon apo tin epomeni eudomada tha ton stiloun. Kai episeis mou eipan oti ton exoplismo tha ton xriasto poli argotera!!

Emena auta den mou aresan. exete na pite kati eseis?:shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Kala mexri edo!! To problima einai oti den exo parei akoma ton exoplismo! Pira tilefono stin forthnet simera stis 12:30 kai afou perimena giro sta 3 lepta stin anamoni mou apantisan kai ipan oti ton exoplismo den ton estilan akoma kai malon apo tin epomeni eudomada tha ton stiloun. Kai episeis mou eipan oti ton exoplismo tha ton xriasto poli argotera!!

Emena auta den mou aresan. exete na pite kati eseis?:shock::shock::shock::shock:

Ton exoplismo ton stelnoun ligo prin ginei i energopoiisi.AN ws ti mera pou tha energopoiitheis den ton exeis labei partous til. goati paizeikai na einai efthyni tou courier.px na ton exei steilei i forthnet kai na min sou ton exei paradwsei to courier.

Oso gia afto to poly argotera pou sou ipan den kserw ti empneusi ixe o ypallilos!Pantws i alitheia einai oti tha ton xreiasteis gia na mpeis sto internet,ara stis 29/10 pou thewritika tha ginei i energopoiisi sou

Δημοσ.
29/9/2007 Όταν πήγα στο πλαίσιο να κάνω την αίτηση μου είπανε ότι η διαδικασία θα διαρκέσει κανένα τετράμηνο, είχα είδη σύνδεση από τον ΟΤΕ οπότε δεν είχα πρόβλημα θα περίμενα έστω και τέσσερις μίνες ούτως ή άλλως το είχα αποφασίσει.

Τώρα πως έγινε μετά από 1 μίνα να γίνει τελικά η σύνδεση μου δεν ξερώ.

Πιστεύω ότι έχει να κάνη με την περιοχή μάλλον.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι μαζί με την αίτηση για το 2play έκανα και μια αίτηση και σύνδεση μόνο Internet πάλη από την forthnet για μια άλλη τηλεφωνική γραμμή που έχω:

29/9/2007 Κατάθεση αίτησης στο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ

04/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

04/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Και έμεινε εκεί????

a.afto pou sou ipan apo to plaisio mallon to eipan apeidi exoun akoustei polla oti se kapoies periptwseis argei poly i energopoiisi,wste na min pas meta kai tous zitiseis to logo gia tyxon kathysterisi.H normal diadikasia diarkei 1 mina.

b.gia tin aitisi pou exeis kanei mono gia adsl kanonika energopoieitai se 25-30 meres apo ti mera pou ginetai apostoli ston OTE.Kai nomizw oti se aitiseis sketou adsl de tha sou bgalei ektimwmeni imerominia energopoiisis.Ara molis perasei enas minas kai deis oti den exeis eidopoiithei me sms gia tin energopoiisi pare til.sti forthnet na deis ti ginetai

Δημοσ.

Τελικά ήρθε η ώρα που η forthnet θα μου κάνη την σύνδεση (2play).

(ελπίζω δηλαδή, τώρα είμαι στην δουλειά μου όταν θα πάω στο σπίτι θα το τσεκάρω)

Έχω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις:

Α) Έχω ένα ασύρματο modem από την προηγούμενη μου σύνδεση (conn-x) μπορώ να το συνδέσω και στο 2play?

Β) Αν χρησιμοποιήσω το ίδιο modem θα πρέπει να κανό αλλαγές στις ρυθμίσεις του modem?

Γ) Πρέπει να βάλω φίλτρα στις τηλεφωνικές συσκευές?

Δ)Αν τελικά χρησιμοποιήσω το modem τις forthnet, πάλη θα πρέπει να κάνω ρυθμίσεις ή το συνδέω και τέλος?

Δημοσ.
Τελικά ήρθε η ώρα που η forthnet θα μου κάνη την σύνδεση (2play).

(ελπίζω δηλαδή, τώρα είμαι στην δουλειά μου όταν θα πάω στο σπίτι θα το τσεκάρω)

Έχω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις:

Α) Έχω ένα ασύρματο modem από την προηγούμενη μου σύνδεση (conn-x) μπορώ να το συνδέσω και στο 2play?

Β) Αν χρησιμοποιήσω το ίδιο modem θα πρέπει να κανό αλλαγές στις ρυθμίσεις του modem?

Γ) Πρέπει να βάλω φίλτρα στις τηλεφωνικές συσκευές?

Δ)Αν τελικά χρησιμοποιήσω το modem τις forthnet, πάλη θα πρέπει να κάνω ρυθμίσεις ή το συνδέω και τέλος?

α.τα ρουτερ που δινει η forthnet ειναι για 24μβιτ, αν υποστηριζει κ το δικο σου τοσο μπορεις..β.αλλα θελει ρυθμισεις..να βαλεις δηλαδη τον κωδικο που θα σου δωσουν και κατι αλλα..γ.φιλτρα πρεπει να βαλεις..αλλα δεν ειχες απο πριν?? πως ειχες αδσλ χωρις φιλτρα? δ.οχι θελει ρυθμισεις και το μοντεμ της forthnet...

Δημοσ.
α.τα ρουτερ που δινει η forthnet ειναι για 24μβιτ, αν υποστηριζει κ το δικο σου τοσο μπορεις..β.αλλα θελει ρυθμισεις..να βαλεις δηλαδη τον κωδικο που θα σου δωσουν και κατι αλλα..γ.φιλτρα πρεπει να βαλεις..αλλα δεν ειχες απο πριν?? πως ειχες αδσλ χωρις φιλτρα? δ.οχι θελει ρυθμισεις και το μοντεμ της forthnet...

Α) Πως θα δω αν είναι 24bit το modem μου?

Β) Είχα φίλτρα απλά ήθελα να το τσεκάρω.

Γ) που θα βρω τους κωδικούς?

Azio εσύ έχεις forthnet 2play ?

Είσαι ευχαριστημένος? (αν έχεις)

Δημοσ.
Α) Πως θα δω αν είναι 24bit το modem μου?

Β) Είχα φίλτρα απλά ήθελα να το τσεκάρω.

Γ) που θα βρω τους κωδικούς?

Azio εσύ έχεις forthnet 2play ?

Είσαι ευχαριστημένος? (αν έχεις)

a.an grafei adsl2+ tha einai ok..

g.sou tous stelnei i forthnet meta tin energopoiisi me sms..an deis oti argei pare til ka zita to..

ego tora ne, eimai arketa eyxaristimenos..stin arxi eixa kapoia provlimata me aposyndeseis kai xamili akoustikotita sto tilefono..alla tora ok..vevea yparxoyn polloi pou exoun parapona..to oti den exo ego provlima tora de leei tpt..i eksypiretisi einai ligo xalia..an thes na rotiseis kati k exeis kapoio provlima tha perimeneis anamoni (afou prota kaneis 2 ores na piaseis grammi) meta tha s poun na se ksanaparoun alla den tha se paroun pote k kati tetoia...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες azio.

Μου κόψανε το τηλ. στο σπίτι, καλό σημάδι.

Για να δούμε, για να δούμε....

Δημοσ.

Ριχνοντας μια ματια στα posts μπερδευτικα ακομα περισσοτερο. Μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν της αποψης οτι η Forthnet ειναι απο τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων που στεκονταν επαξια στο ελληνικο χωρο. Ειχα μαλιστα σκοπο να κανω αιτηση και εγω για το 2play την επομενη βδομαδα. Τελικα 2 φιλοι μου δεν μιλησαν με τα καλυτερα λογια αφου ο ενας ειχε παραπονα με την ταχυτητα( τα 24Mbps φαινεται

πως ηταν μετα βιας 1-2Mbps) και ο αλλος ειχε παραπονα για το μεγαλο χρονο ενεργοποιησης(πανω απο 3 μηνες, τελικα το ακυρωσε). Δεν ξερω αν φταιει η περιοχη (μενουμε Πειραια), παντως θα ηθελα να με βοηθησετε με τις προσωπικες σας αποψεις για το θεμα.

Δημοσ.
Ριχνοντας μια ματια στα posts μπερδευτικα ακομα περισσοτερο. Μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν της αποψης οτι η Forthnet ειναι απο τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων που στεκονταν επαξια στο ελληνικο χωρο. Ειχα μαλιστα σκοπο να κανω αιτηση και εγω για το 2play την επομενη βδομαδα. Τελικα 2 φιλοι μου δεν μιλησαν με τα καλυτερα λογια αφου ο ενας ειχε παραπονα με την ταχυτητα( τα 24Mbps φαινεται

πως ηταν μετα βιας 1-2Mbps) και ο αλλος ειχε παραπονα για το μεγαλο χρονο ενεργοποιησης(πανω απο 3 μηνες, τελικα το ακυρωσε). Δεν ξερω αν φταιει η περιοχη (μενουμε Πειραια), παντως θα ηθελα να με βοηθησετε με τις προσωπικες σας αποψεις για το θεμα.

Φίλε cra_dra όπως θα διάβασες και παραπάνω, εγώ έκανα αίτησι στις 29/9/2007 και στις 25/10/2007 είχα internet από την forthnet, λιγότερο από μίνα δηλαδή, τώρα για την ταχύτητα δεν μπορώ να σου απαντίσω, η πρώτη εικόνα δεν είναι και πολύ καλή, η ενεργοποίησης μου έγινε πριν λίγη ώρα (:lol:) από ότι έχω ακούσει όμως χρειάζεται λίγη ώρα για να στρώσει η γραμμή , αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...