azio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Η Forthnet, επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές της ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο ιδιόκτητο δίκτυο της, το Σαββατο 20/10 μεταξύ 00.01 π.μ.- 07.00π.μ. και την Κυριακή 21/10, μεταξύ 00.01 π.μ.- 07.00 π.μ.Κατά τη διάρκεια των εργασιών και μεταξύ των ωρών 02.00πμ-06.00πμ της κάθε ημέρας, πιθανόν να σημειωθούν ολιγόλεπτες διακοπές στην τηλεφωνία των υπηρεσιών Forthnet 2play. to provlima omos de einai stis ores pou anaferei i anakoinosi..einai apo to mesimeri mexri k tora..
Schiller Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 to provlima omos de einai stis ores pou anaferei i anakoinosi..einai apo to mesimeri mexri k tora.. Akribws... DEN tha to anefera ama eixa problima ta ksimerwmata... Update: Brika epitelous grammi gia to tilefwniko tmima tis Forthnet (20 lepta anamoni apo to kinito) kai me enimerwsan oti to problima einai genikotero se oli tin Ellada. Elpizw na min mou eipan mlkies...
azio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Update: Brika epitelous grammi gia to tilefwniko tmima tis Forthnet (20 lepta anamoni apo to kinito) kai me enimerwsan oti to problima einai genikotero se oli tin Ellada. Elpizw na min mou eipan mlkies... kai poia eksigisi edosan gi ayto??
Schiller Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 kai poia eksigisi edosan gi ayto?? Oti apetixe kapoia anavathmisi kai xreiastikan na ginoun kapoies diergasies... Ipopto....Mallon kamia mlkia me tin broxi mirizei.
azio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Oti apetixe kapoia anavathmisi kai xreiastikan na ginoun kapoies diergasies... Ipopto....Mallon kamia mlkia me tin broxi mirizei. se oli tin ellada??:lol:
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Επειδή δεν μπορώ να βρω στο site της forthnet που ακριβώς πας για να ενημερωθείς για την εξέλιξη του 2play μήπως μπορείτε να μου πείτε που είναι? Φαντάζομαι θα έχει ξαναρωτηθεί πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να το κάνω search.
pkoutsias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Επειδή δεν μπορώ να βρω στο site της forthnet που ακριβώς πας για να ενημερωθείς για την εξέλιξη του 2play μήπως μπορείτε να μου πείτε που είναι? Φαντάζομαι θα έχει ξαναρωτηθεί πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να το κάνω search. http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 @pkoutsias: ευχαριστώ πολύ... 12/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet. Αυτό μου λέει.Έχω πολύ δρόμο ακόμα ε?
nik1992 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 kai stin glifada to idio... kai EPISIS mou kovete to net kai ksanasindeete...
azio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 kai stin glifada to idio... kai EPISIS mou kovete to net kai ksanasindeete... symvainei kairo ayto i mono tora me tis vroxes kai ta erga? des sta statistika tou router ti timi exei sto noise margin downstream..an synexizete pare sti forthent..pithanon na xreiastei na sou periorisoun ligo tin taxytita gia na statheropoiithei..
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 απο οτι φαινεται η ταχυτητα ειναι θεμα ωρας πχ 8 το πρωι κατεβαζα με 1700 τωρα με 300 για την αποκρυψη μου ειπαν οτι ειναι μονο επιλεκτικη τελικα μπορεις να κσλεσεις καποιους αριθμους τυπου 141 ? ενας υπαλληλος μου ειπε οτι δε γινεται και αυτο θα καταλαβετε αν εχει ενργοποιηθει η υπηρεσια του τηλεφωνου αλλος μου λεει ποιος σας το ειπε αυτο το πραγμα ?
MesmerizingGirl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 @pkoutsias: ευχαριστώ πολύ... 12/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet. Αυτό μου λέει.Έχω πολύ δρόμο ακόμα ε? Kanonika tha eprepe idi a exei energopoiithei.Alla afou akoma de fainonati alla stadia sto status profanws kapou kollise.Pare kanena til sti forthnet na matheis gia poio logo mipws ine kamia ekkremotita pou prepei na taktopoiiseis
MesmerizingGirl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 απο οτι φαινεται η ταχυτητα ειναι θεμα ωρας πχ 8 το πρωι κατεβαζα με 1700 τωρα με 300 για την αποκρυψη μου ειπαν οτι ειναι μονο επιλεκτικη τελικα μπορεις να κσλεσεις καποιους αριθμους τυπου 141 ? ενας υπαλληλος μου ειπε οτι δε γινεται και αυτο θα καταλαβετε αν εχει ενργοποιηθει η υπηρεσια του τηλεφωνου αλλος μου λεει ποιος σας το ειπε αυτο το πραγμα ? H taxytita einai kai thema wras kai thema apo poious servers katebazeis. Gia to poious arithmous mporeis na kaleis mporeis na to deis edw http://www.forthnet.gr/media/double_play/applications_2play/Timokatalogos%20Syntomon%20Kodikon%20130207.pdf
mouridis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μήπως ο λογαριασμός της forthnet σας έρχεται φουσκωμένος;;; Μήπως υπάρχουν κρυφές χρεώσεις; Ελέγξατε διεξοδικά την αναλυτική σας χρέωση; Μήπως τελικά η forthnet μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί; Μήπως χρεώνει τηλέφωνα που θα έπρεπε να είναι δωρεάν; Για ρίξτε μια ματιά εδώ... http://arvyla.blogspot.com/2007/10/forthnet-2play-sequel.html
pkoutsias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα! Χθές το πρωί είδα ότι δεν είχα τηλέφωνο και internet και συνδυάζοντας το γεγονός ότι το Σάββατο μού έστειλε η forthnet SMS που έλεγε ότι θα ενεργοποιούσαν τη γραμμή μου άρχισα να συνδέω τον εξοπλισμό. Το πρόβλημά μου είναι ότι συγχρονίζει πολύ χαμηλά! Προσπάθησα και έβαλα μόνο το router στην πρώτη πρίζα αλλά πάλα το attenuation ήταν κοντά στο 42 και συγχρονίζω κοντά στα 3mbps ... Με τα τηλέφωνα συνδεδεμένα το attenuation είναι στο 45... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εκτός από υπομονή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.