Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Να και η δική μου ιστορία λοιπόν όσον αφορά το 2play.

Έχω κόψει τον ΟΤΕ εδώ και 6 μήνες. Παίρνω το τηλέφωνο ενός γείτονα

από την πολυκατοικία και το κουμπώνω στον adslwizard της forthnet

(σημειώστε εδώ ότι στο site τους λέει "Δείτε τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, εδώ.").

Οπότε λέω για να δω αν είμαι στο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ δίκτυό τους.

Το αποτέλεσμα ήταν θετικό (μένω Ηράκλειο Κρήτης btw).

"Εδώ είμαστε" αλαλάζω και πάω βουρ στον ΟΤΕ για δημιουργία σύνδεσης.

Σήμερα το πρωί παίρνω τηλέφωνο στη forthnet Αθήνας και μου λένε πως

"Κακώς το site σας πληροφορεί πως έχετε διαθέσιμη την υπηρεσία στην περιοχή σας. Μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη υποστηρίζεται προς το παρών."

#@%!^$#&%$*@*%^*%&*@^^

Μετά από αυτό το ευχάριστο διάλλειμα, άρχισα να ψάχνω για συμβατικά ADSL box mox sox fox και όλες αυτές οι αηδίες.

Ξάφνου, έρχεται το κερασάκι στην τούρτα...

Ένας reseller της forthnet στο Ηράκλειο με παίρνει τηλέφωνο (είχα επικοινωνήσει εγώ μαζί του πιο πριν)

και μου ανακοινώνει πως ναι μεν δεν είμαι στο δίκτυο της forthnet αλλά εάν βάλω 2play μέσω του ΟΤΕ πάλι ΔΕ θα πληρώνω

το πάγιο της pstn αφού θα είμαι πια πελάτης της forthnet.

Υποστήριζε με λίγα λόγια πως η μόνη διαφορά μεταξύ είσαι/δεν είσαι στο ιδιόκτητο είναι το bandwidth της adsl και τίποτα άλλο.

Η χρέωση θα είναι 39,90?. Μάλιστα υποστήριξε με σθένος πως είναι 500% σίγουρος...

Καπάκια παίρνω Αθήνα και μου λένε τα αναμενόμενα. No Martini... Pay OTE.

Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

Μετά από λίγο ψάξιμο, ανακάλυψα ότι για να είσαι όντως στο δίκτυό τους, το wizard

πρέπει να γράψει από κάτω:

"Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:

Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη."

Όταν βάζω το δικό μου τηλέφωνο, γιατί δε μου γράφει:

"Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:

Αναμενόμενη κάλυψη: 15/07/2007." ???????????????????????????????????

Σε άλλους λέει ναι ή όχι, σε άλλους όχι. Και η κατάσταση που βρίσκομαι τώρα?

Πατροπαράδοτος λογαριασμός ΟΤΕ που για τόσο καιρό είχα ξεφορτωθεί +

ότι να 'ναι κουτάκια taibox saibox choco loco !@#@%#&^%&

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια σιγουρα?

κομένο τηλεφωνο εδω και μήνες...

και μου βγάζει (θεσσαλονίκη-καλαμαριά) οτι οκ υπάρχει το ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου...

but i mean.... really????

οντως παροτι εχω κοψει τον οτε, μπορω να εχω adsl????

μου φενεται σα παραμύθι...

αλήθεια?

και δεν χρειαζονται στην fothrnet να δηλώσω νούμερο?

δλδ το κομένο?

και αν οχι πως θα με "βρουν"???

Δημοσ.

tilefoniko noumero prepei na iparxei gia na se broun apla malon prepei na pezei gia na energopiithei kai meta den iparxei provlima NOMIZO.APLA Plironeis25 euro gia ta 4 mbps kai to tilefono tha einai me xronoxreosi.no use kai ise ok.

Δημοσ.

καλα για το 2play soho λεω ετσι και αλλιως με τα 25ε.

απλά εχω κόψει τον οτε. εκει ειναι ολη η υποθεση.

δε γινεται να τους πω το κομμενο νουμερο και διευθυνση κλπ?

στην τελική με τον οτε η πρωτη συνδεση που δεν εχουμε τηλεφωνο πως γινεται?

ετσι να με βρουν και αυτοι...

αααμα πια!!!!

θα τους κανω ενα τηλ αυριο.... :P

Δημοσ.
καλα για το 2play soho λεω ετσι και αλλιως με τα 25ε.

απλά εχω κόψει τον οτε. εκει ειναι ολη η υποθεση.

δε γινεται να τους πω το κομμενο νουμερο και διευθυνση κλπ?

στην τελική με τον οτε η πρωτη συνδεση που δεν εχουμε τηλεφωνο πως γινεται?

ετσι να με βρουν και αυτοι...

αααμα πια!!!!

θα τους κανω ενα τηλ αυριο.... :P

De mporeis na kaneis syndesi me forthnet xwris na exeis tilefwno apo ton OTE akoma kai an einai kainourio to spiti.Prepei prwta na baleis tilefwniki grammi apo OTE. To Soho de mporeis na to baleis giati einai mono gia etairies.

Dyo epiloges exeis gia 4Mbps:

a.2play

b.ADSL 1bill 4mbps me 25 euro/mina alla tha prepei na plirwneis pagio tilefwnikis grammis ston ote kai o,ti kliseis kaneis tha einai mesw ote(i allou forea pou tha kaneis proepilogi)

Pantws internet xwris grammi ote de tha deis.

Δημοσ.

Quick Question:

Παρακολουθω το θεμα αλλα δεν νομιζω οτι αυτο που ψαχνω ειναι καπου.Ρωταω λοιπον , αυριο το πρωι θεωρητικα κανω αιτηση και ζηταω και φορητοτητα (θεωρητικα με καλυπτει συμφωνα με το site ). Ποσες μερες θα παρει περιπου να μεταφερθω στην 4νετ για τηλεφωνο?Κατα την μεταφορα μενω χωρις τηλεφωνο πανω απο μερα?Πληρωνω για την φορητοτητα την 4νετ ή οχι? Ποσες μερες θελει το νετ για να ενεργοποιηθει?

και τελος μπορειτε να μη με βριζετε για τις τοσες ερωτησεις :)

Tnx in advance αλλα δεν εμπιστευομαι το help desk της 4net

Δημοσ.
Quick Question:

Παρακολουθω το θεμα αλλα δεν νομιζω οτι αυτο που ψαχνω ειναι καπου.Ρωταω λοιπον , αυριο το πρωι θεωρητικα κανω αιτηση και ζηταω και φορητοτητα (θεωρητικα με καλυπτει συμφωνα με το site ). Ποσες μερες θα παρει περιπου να μεταφερθω στην 4νετ για τηλεφωνο?Κατα την μεταφορα μενω χωρις τηλεφωνο πανω απο μερα?Πληρωνω για την φορητοτητα την 4νετ ή οχι? Ποσες μερες θελει το νετ για να ενεργοποιηθει?

και τελος μπορειτε να μη με βριζετε για τις τοσες ερωτησεις :)

Tnx in advance αλλα δεν εμπιστευομαι το help desk της 4net

Gia ti foritotita den plirwneis.Xwris tilefwno mporei na meineis apo liges wres ews 2-3 meres.To 2play thelei peripou 3-4 ebdomades na energopoiithei.

Min agxwnesai gia tis erwtiseis,oloi exoume apories;)

Δημοσ.

νομίζω σε κάποιο post είπε ο poulinos ότι μένεις χωρίς τηλέφωνο για λίγες ώρες μόνο.

Η forthnet λέει ότι χρειάζεται 3 εβδομάδες για να ενεργοποιηθεί το internet οπότε πες κανένα μήνα για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.
νομίζω σε κάποιο post είπε ο poulinos ότι μένεις χωρίς τηλέφωνο για λίγες ώρες μόνο.

Η forthnet λέει ότι χρειάζεται 3 εβδομάδες για να ενεργοποιηθεί το internet οπότε πες κανένα μήνα για να είσαι σίγουρος.

Eksartatai.Se kapoies periptwseis exei diakopei kai 2-3 meres.Synithws bebaia mono liges wres.

Δημοσ.

sleepy head long time to cu here.allo poso meneis xoris tilefono kai allo poso meneis xoris internet.sto tilefono iparxoun foritotites kai se oles tis DIADIKASIES iparxei a.panta to aproopto b.stupid ote.

Δημοσ.

kala kai emene mou elege to site oti tha mpo sto idioktito diktio tis4net stis 15/4/07 kai patao simera kai ti mou leei 15/ 7 / 07 an einai dinaton kai mexri ton ioulio tha plirono sa m....s ton ote kala einai poli ante mi po.

Δημοσ.
kala kai emene mou elege to site oti tha mpo sto idioktito diktio tis4net stis 15/4/07 kai patao simera kai ti mou leei 15/ 7 / 07 an einai dinaton kai mexri ton ioulio tha plirono sa m....s ton ote kala einai poli ante mi po.

Dystyxws kaneis de mporei na problepsei ti tha gini me to idioktito diktyo!Tis teleftaies meres alles perioxes mpikan sto programma na ginoun pio grigora ap o,ti elege to site ws twra kai alles tha kathysterisoun perissotero.

Ypomoni thelei ap olous mas :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...