kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 και γω συνδεθηκα χτες τηλεφωνο οκ καθολου παρασιτα και ταχυτητα 800ΜΒ/sec download αυριο θα τεσταρω το upload
mariosCS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 και γω συνδεθηκα χτες τηλεφωνο οκ καθολου παρασιτα και ταχυτητα 800ΜΒ/sec downloadαυριο θα τεσταρω το upload Περιοχή ?? Attinuation?! Βύσμα!? :mrgreen:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 και γω συνδεθηκα χτες τηλεφωνο οκ καθολου παρασιτα και ταχυτητα 800ΜΒ/sec downloadαυριο θα τεσταρω το upload ZOMG IMBA SHIT!
xolloth Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ενεργοποιηθηκα και εγω πριν καμια βδομαδα..Προβληματα δεν εχω,κατεβαζω με 650-700KB/s (χωρις ομως να εχω ακομη συνδεσει το ρουτερ με Ethernet).Το μονο περιεργο που βλεπω ειναι πχ. στο Yοutube,τα βιντεακια κανουν πολυ περισσοτερη ωρα να φορτωσουν απ'οτι θα επρεπε(σε επιπεδα τις 768 που ειχα). Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο; μην περιμενειs να δειs τεραστιεs διαφορεs στο σερφαρισμα και γενικα στο ανοιγμα σελιδων.
Erunildo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ναι,ε; Περιμενα ενα κατιτις παραπανω,αλλα whatever..Το download να ειναι καλα:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 einai kyriws provlhma twn sites kai oxi twn ISPs...pantws se sites pou exoun megales memonomenes photos h flashakia 8a anoigoun arketa pio grhgora...
Thanos!!! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Θα βαλω και εγω Forthnet να φυγω επιτελους οπο τον οτε,η Forthnet απο οτι ξερω εχει την καλυτερη προσφορα και καλυπτει το δυκτιο μου. Μην βαλετε ποτε Vivodi πολλα προβληματα ακουγονται...
fabiawrc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 8ανο για μενα πλεον το τι θα επιλεξεις ειναι θεαμ τυχης.μπορει πχ να βαλεις ον και να εχεις μυρια προβληματα μπορει να βαλεις 4νετ και να εχεις περισοτερο μπλεξιμο.ολα ειναι ρουλετα. παντως φιλη μου που επιασε δουλεια στην 4νετ εκτος οτι δεν ξερουν τι τους γινεται εκει μεσα την ρωτησα ποσα ατομα εχουν προσωπικο για τηλεφωνικη υποστηριξη. για πεστε ενα νουμερο??
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 παντως φιλη μου που επιασε δουλεια στην 4νετ εκτος οτι δεν ξερουν τι τους γινεται εκει μεσα την ρωτησα ποσα ατομα εχουν προσωπικο για τηλεφωνικη υποστηριξη. για πεστε ενα νουμερο?? Χμμμ... Πάνω από 5 ανά βάρδια αποκλείεται, λέω εγώ...
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 30 άτομα σε κάθε βάρδια; Πωπω, έπεσα εντελώς έξω...
Bougas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 εγω παντος οποτε πιανω γραμμη,ολο με τον ιδιο μιλαω.τον κυριο θεοδ....
zoi13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 apo pu katavazeis me 200?? Συνηθως κατεβάζω απο το μtorrent....To θεμα ειναι γιατι εγω κατεβαζω με 200 το πολύ και αλλοι με 600 και πάνω...Τι μπορει να φταίει? Μπορω να κάνω κάτι γι αυτό,να το βελτιώσω? Βασικά εχω και 2 υπολογιστές και όσο να ναι μοιράζεται κάπως η ταχύτητα..Παντως εμενα απ'οτι ειδα απο τα 10Mbps που δυνητικά μπορω να φτάσω με τη forthnet2play πιάνω 2-3Mbps...
azio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Συνηθως κατεβάζω απο το μtorrent....To θεμα ειναι γιατι εγω κατεβαζω με 200 το πολύ και αλλοι με 600 και πάνω...Τι μπορει να φταίει? Μπορω να κάνω κάτι γι αυτό,να το βελτιώσω? Βασικά εχω και 2 υπολογιστές και όσο να ναι μοιράζεται κάπως η ταχύτητα..Παντως εμενα απ'οτι ειδα απο τα 10Mbps που δυνητικά μπορω να φτάσω με τη forthnet2play πιάνω 2-3Mbps... to oti exeis 10 mbit den simainei oti tha katevazeis apo torrent me megales taxytites..den boreis na krineis apo ayto giati sta torrent paizei rolo posoi to exoun to arxeio, posoi sou stelnoun se mia dedomeni stigmi, poso sou stelnei o kathenas klp..an valeis polla arxeia poly pithano na katevazeis kai pio poly se kbyte synolika..gia na deis to megisto download pou pianeis pigene ftp://ftp.ntua.gr/pub/X11/xlivecd kai katevase kai ta dyo megala arxeia..gia ligo asto mono na deis poso pianei kai meta kane cancel.. episis tha prepi na katevaseis ena programma pou kovei to download se komatia gia na katevenei pio grigota otidipote katevazeis..p.x. to dap accelerator..sto google patas kai to katevazeis free.. a kai sto programma torent na valeis periorismo sto upload gyro sta 10kb..isos kanei ki ayto kati..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.