Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιμαι ετσι απο τις 19/09

19/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

19/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Ειχα την εντυπωση οτι το δυσκολο ηταν να αποσταλει στον ΟΤΕ. Απο οτι βλεπω απο εσας, με το που αποστελλεται στον ΟΤΕ, σχετικα γρηγορα μπαινει στο τελικο σταδιο ενεργοποιησης. Εγω γιατι κολλησα εκει? Μηπως να τους παρω κανα τηλεφωνο;

Εκανα την αιτηση στη forthnet γυρω στις 14/09

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι αστειο μερικες φορες ποσο γρηγορα γινονται μερικα πραγματα αλλα και ποσο αργα

οταν τελειωνουν ολα ξεχναμε την ταλαιπωρια

παντως βλεπω στο στατους του μοντεμ 768(αν ειχε αλλαξει κατι θα εβλεπα αλλη ταχυτητα?) ακομα που σημαινει οτι δεν ειμαι ετοιμος και περιμενω και τους κωδικους

Δημοσ.

λοιπον.μετα απο μεγαλη περιπετεια στο κεντρο της θεσσαλονικης,(αιτηση τον Απριλιο και ενεργοποιηση στις 2 Οκτωβριου) ολα ρυθμιστηκαν και κατεβαζω πλεον απο τορεντ μεχρι και 1.3 Mbp...φυσικα απο 2-3 αρχεια...αλλα και απο ενα μεχρι 850-900 πηγε...το ζητουμενο ειναι οτι εκανα αιτηση και για το αλλο σπιτι ..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη ειμαι ειδη πελατης της forthnet,μεχρι να ερθει το 2play θα με αφησουν απο ιντερνετ??ξερει κανεις?? η συνδρομη μου ληγει σε 1 βδομαδα,και το 2play λογικα θα ενεργοποιηθει σε κανα 20ημερο

Δημοσ.

04/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

05/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

08/10/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας

Δημοσ.

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:

Αναμενόμενη κάλυψη: 30/11/2007

Δηλαδή άψογη εξυπηρέτηση αλλά ταχύτητα 1024

Δημοσ.
04/10/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

05/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

08/10/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας

Με τον συγκεκριμένο κύριο τι σχέσεις έχεις? ;)

p.s(Τωρα παρατήρησα ότι μεσολάβησε και το Σαββατοκύριακο 6-7/10 οπότε είναι στην ουσία 3 εργάσιμες.) confused0068.gif

Συγχώρεσε με αλλά αδυνατώ να το πιστέψω.

Δημοσ.

και σε μενα τελειωσε η συνδρομη μου η παλια της forthnet αλλα δεν μου εκοψαν τη συνδεση μεχρι να ερθει η νεα στο ιδιοκτητο

Δημοσ.

θυμηστε μου το σωστο πρωτοκολλο για το 2play ειναι PPPoA? H PPPoE?? για να παιξω με τις ρυθμισεις λιγο..thanks ------edit: δε κλειδωνω πλεον ατο adsl2+ ...συνεχεια με πεταει και κλειδωνει μονο στο adsl2.και με βαζει πλεον στα 10330 ,,,,,,,,,αντι να ανεβαινουμε κατεβαινουμε

Δημοσ.

Καλημέρα παιδία...

Ήταν να ενεργοποιηθώ εχτές(10/10) στο 2play ενώ έγινε κανονικά η διακοπή τηλεφώνου έχουν περάσει 24 ώρες και ακόμα δεν έχω ούτε τηλέφωνο και φυσικά ούτε νετ.

Εχτές τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως η ενεργοποιήση παίρνει απο 4 έως 24 ώρες... τις 24 ώρες τις έπιασα, αλλά... ακόμα τίποτα!

Σήμερα δεν μπορ'ω να πιάσω γραμμή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών... να ανησυχήσω? τι να κάνω? είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.
Καλημέρα παιδία...

Ήταν να ενεργοποιηθώ εχτές(10/10) στο 2play ενώ έγινε κανονικά η διακοπή τηλεφώνου έχουν περάσει 24 ώρες και ακόμα δεν έχω ούτε τηλέφωνο και φυσικά ούτε νετ.

to pithanotero einai na energopoiithei simera..emena miamisi mera ekane...

opto einai PPoE..einai VCmux i LLC i alli rythmisi?

Δημοσ.
to pithanotero einai na energopoiithei simera..emena miamisi mera ekane...

opto einai PPoE..einai VCmux i LLC i alli rythmisi?

ηταν LLC

αλλα τωρα που μου το ειπες το αλλαξα για δοκιμη.τι διαφορά εχουν?και ποιο ειναι και καλα το σωστο??thanks

Δημοσ.
ηταν LLC

αλλα τωρα που μου το ειπες το αλλαξα για δοκιμη.τι διαφορά εχουν?και ποιο ειναι και καλα το σωστο??thanks

den ksero ti diafora:-D

pantos oi odigies mou lene vcmux..den ta peirazo tora pia giati mia fora pou to ekana den borousa na syndetho meta..k psaxnomouna..alla imoun k pio asxetos tote..

ti alakse otan to dokimases?

Δημοσ.

από το πρωί δεν έχω τηλέφωνο...

τουλάχιστον έχω internet αλλά με αποσυνδέσεις (όπως πάντα)

Υπάρχει νούμερο να επικοινωνήσω μαζί τους από κινητό?

Η Cosmote λέει πως τα 801-100 9000 και 211 100 9000 δεν υπάρχουν.

Το τηλέφωνο δεν είναι τελείως νεκρό αλλά έχει το χαρακτηριστικό ήχο που χτυπά συνέχεια.

ΥΓ Στο 121 μου λένε απλά να επικοινωνήσω με forthnet

Δημοσ.

perne sinexos tilefono..kleine k ksanaperne synexeia..ego etsi kano k kamia fora piano meta apo ligi ora..:mrgreen:

apo stathero enoo i kartotilefono..gia kinito de ksero alla tosi ora pou tha perimeneis kalytera na min to epixeiriseis apo kinito..

Δημοσ.
den ksero ti diafora:-D

pantos oi odigies mou lene vcmux..den ta peirazo tora pia giati mia fora pou to ekana den borousa na syndetho meta..k psaxnomouna..alla imoun k pio asxetos tote..

ti alakse otan to dokimases?

δεν αλλαξε τιποτα ..παλι ΔΕΝ κλειδωνει στο DSL2+

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...