adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εμενα ηταν για σημερα να συνδεθω αλλα τιποτα ακομα παραμενω με την 768
ghadhika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εμενα ηταν για σημερα να συνδεθω αλλα τιποτα ακομα παραμενω με την 768 Και ευχαριστώ να λες. Πραγματικά απίστευτο σύρσιμο. Ούτε τις ταχύτητες της παλιάαας μου 384 δε πιάνω.
JIML Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 γιατί ρε φίλε να φταίνε οι χρήστες δηλαδή? το ακούω συνέχεια αυτό. εγώ που αγόρασα και πληρώνω πακέτο internet 24ωρης βάσης, έχω κάθε δικαίωμα να το χρησιμοποιώ. γιαυτό και το αγόρασα. αν δεν το ήθελα, θα πήγαινα μια φορά την εβδομάδα σε ενα net cafe να κατεβάσω τον όγκο που θέλω, και θα είχα την dialup για τις καθημερινές ψευτοδουλειές. πηρα το μεγάλο πακέτο των 24Μbits, σε κόσμο ονειρικά πλασμένο, δεν ζω. 24 δεν θα είχα ποτέ. αλλά νομίζω ότι με ενα 60% θα έπρεπε να είμουν ικανοποιημένος. ε, ούτε το 10% δεν έχω τις τελευταίες μέρες. και φταίω εγώ και εσύ γιαυτό? ε δε νομίζω. αν δεν μπορεί η forthnet και η κάθε forthnet να στηρίξει και να δώσει αυτό που πούλησε στους πελάτες της, να μήν το προσφέρει καν. να μεγαλώσει τα δίκτυά της, να μην εγγράφει νέους πελάτες ή δε ξέρω και εγώ τι. είναι καθαρά δικό της πρόβλημα αλλά με επηρρεάζει γιαυτό δυσανασχετώ. αλλά στο κέρδος δεν μπορείς πάντα να σκέφτεσαι ανθρωπιστικά. καταλάβετε επιτέλους ότι δε φταίνε οι χρήστες που προσπαθούν να "απολαύσουν" το γρήγορο και μόνιμα σταθερό Internet που πληρώνουν. αυτά. +1 απο εμενα... Στην αρχη επιανα 9mbit περιπου...και οσο παει πεφτουν...τωρα ειμαι στα 7mbit! Nα δουμε που θα το πανε πια!!!Η forthnet ειναι οτι χειροτερο εχω αντιμετοπισει σε τεχνικη εξυπηρετιση!Γραμμη στο τεχνικο τμημα δεν πιανεις για κανεναν λογο...Ελεος! Αν δεν φτιαξουν τα δικτυα τους...που δεν προκειται, γιατι απλα θα τα αναβαμθισουν για να παρουν και αλλους πελατες και οχι για να εξυμηρετισουν τους υπαρχοντες...σε λιγο θα ειναι οπως οταν ειχαμε 1mbit και πιαναμε 512k! Oμαδικο κραξιμο απο το ιντερνετ και μποϊκοταζ μπας και φιλοτιμηθουν και κανουν οτι ΠΡΕΠΕΙ!
djtas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 paidia simera ekana diakopi ston ote kai thelw na valw 2play. mou ipan pws to internet tha kopei se 5 meres? pote prepei na kanw diadikasies me ti forthnet kai ti? mporei kapoios na me voithisei?
Japan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν έπρεπε να κόψεις τον ΟΤΕ, αυτά τα κάνει η Forthnet, και έχεις ίντερνετ μέχρι την ημέρα που θα σε ενεργοποιήσουν.
harry_fyt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει να κανω ενεργοποιήση της συνδρομής μου για να μπορώ να μπω στο ιντερνετ? Μέσα απο τη σελιδα της φορθνετ στο My Forthnet??
APatewnas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Γιατι συνδεομαι τοσο χαμηλα?? Τι μπορω να κανω??
soiramk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Έχεις πολύ χαμηλό Noise Margin! Νομίζω υπάρχει ένα προγραμματάκι που μπορείς να το "πειράξεις" λίγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 pragmati syndeese xamhla gia to attenuation pou exeis...elpizw na exeis valei filtra se oles tis thlefwnikes syskeues tou spitiou sou...
APatewnas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ναι ολα εχουν φιλτρο και μονο το router συνδεεται ξερα στην μπριζα. Να βαλω το φιλτρο που ειχε το router στην υποδοχη adsl?? Εχω το Siemens CL-110 και το Fritz!box. Τι να προτιμησω??
soiramk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 κάπου το είχα διαβάσει κ εγώ δε το ξέρω.. Δε μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 filtro den vazeis pote sto router...giati kovei to adsl shma pragma to opoio den 8es sthn periptwsh tou router paizei kapoio filtro/thlefwno na sou vazei parapanw 8oryvo kai gia auto na sygxronizesai toso...kleise to router (proteinw to Siemens na exeis) vgale OLA ta thlefwno kai anoi3e to na deis sta posa 8a sygxronistei...an eisai parapanw (pou prepei na eisai me 20.5db attenuation) tote arxise na vazeis ena ena ta thlefwna
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.