Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν θελετε να υσηχασετε μια και καλη ενα 3play ναναι και οτι ναναι.Τα αλλα κατα την γνωμη ημιμετρα σε δουλεια να βρισκομαστε καθε λιγο και λιγακι.

Δημοσ.
Ποτε εκανες αιτηση scullyist;

03/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

17/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

20/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:04/10/2007

------------------------------------------------------------

Όπως βλέπεις φίλε anthony, 2 μήνες από την ημέρα της αίτησης έως την ενεργοποίησηση. Κοντά στον 1μιση μου είχαν πει έτσι κι αλλιώς, οπότε να πω την αμαρτία μου, δεν 'γεννούσα' στην αναμονή. Έκανα την αίτηση και δεν το σκεφτόμουν μετά, παρα μόνο τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Και πάλι για να τα αναφέρουμε όλα, 2 μήνες περίμενα και όταν είχα βάλει οτενέτ 1mbps ενώ είχαν πει 20μέρες. Τότε όντως είχαν σπάσει τα νεύρα μου γιατί όσο περίμενα ήμουν σε dialup και πλήρωνα τα κέρατα μου + αγωνιούσα να φύγω από την βασανιστική κατάσταση των 56k.

Τώρα τη δουλειά μου την έκανα έτσι κι αλλιώς, οπότε το βίωσα ανώδυνα.

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια συνδεθηκε κανεις στην περιοχη της τουμπας

Θεσσαλονικη;

Περιμενω απο τον Ιουνιο αρχες και μου λενε οτι υπαρχει

προβλημα με τις πορτες...

Τι λετε αξιζει να περιμενω η θα περιμενω πολυ οποτε καλυτερα να τους

κοψω απο τωρα;

ευχαριστω...

Δημοσ.

Εμενα ειναι ετσι:

19/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

19/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Περιμενα οτι το hard part ηταν να σταλει στον ΟΤΕ. Μετα απο οτι βλεπω γενικα κυλαει γρηγορα. Ωστοσο, εμενα κολλησε εκει...

Δημοσ.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!!

Σε λογικό διαστημα το βράδυ που θα πάω σπιτι θα τσεκάρω και ποσο κατεβάζει.

Παντως νιωθω πολύ χαρούμενος γιατι παιδεύομαι απο τις 27 Ιουλίου με αιτησεις που είτε χαθηκαν ειτε είχαν λάθος στοιχεια!!!

Δημοσ.

Παιδια γεια σας. Μολις σημερα συδεθηκα. Εχω τηλεφωνο αλλα δεν εχω ιντερνετ.

Στο μοντεμ Siemens πρέπει να ανάβουν και το DSL και το PPP για να έχω σύνδεση?

• Super Moderators
Δημοσ.

nai prepei na anavoun kai ta 2...alla gia na anavei to PPP prepei na sou exei steilei username kai password h Forthnet mesw sms :)

Δημοσ.

ρε παιδιά πόσο καιρό κάνουν περίπου να καταχωρήσουν την αίτηση???

την έστειλα μεσω ''πλαισίου'' την προηγούμενη Πέμπτη και δεν με έχουν ειδοποιήσει ότι καταχωρήθηκε...

Να περιμένω κι άλλο? Παίζει να χάθηκε??? όχι τπτ άλλο, αλλά φοβάμαι πως αν χάθηκε, θα χάσω και την προσφορά που είχε μέχρι το τέλος του μήνα... :(

Δημοσ.

Δεν έχεις το αποδεικτικό που λέει πότε την έδωσες?

Και μην περιμένεις να σε ειδοποιήσει κανένας, απλά μια μέρα σου κόβουν το τηλέφωνο.

Εσύ μπορείς να κοιτάς στο σάιτ της Φόρθνετ μήπως καταχωρήθηκε η αίτηση σου και σε ποιο στάδιο είναι. Από κει και πέρα δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Δημοσ.

στο πλαίσιο δεν μου έδωσαν καμμία απόδειξη, και μου είπαν πως θα με πάρουν στο κιν. ή θα με ειδοποιήσουν με sms για την καταχώρηση... θα κοιτάξω τώρα στο site να δω τι παίζει με αυτό που λες..

μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο που να ψάξω???

Δημοσ.

ξέρει κανένας να με διαφωτίσει που να κοιτάξω στο site της forthnet για την κατάσταση της αίτησης και αν έχει καταχωρηθεί??? κανείς???

Δημοσ.

thanx, αλλά λέει ''Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό'' ...

και επίσης από κάτω λέει πως ''η εφαρμογή αφορά αποκλειστικά αιτήματα ενεργοποίησης ΝΕΩΝ γραμμών.

Η εφαρμογή δεν καλύπτει αιτήματα που αφορούν σε μετατροπές ή μεταφορές των υπαρχόντων γραμμών.'' δεδομένου ότι εγώ έχω otenet εδώ και 1 χρόνο, μετράει σαν ''μεταφορά'' ???

μετά ακολουθεί το πιο τρομακτικό απ'ολα!

''παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801-100-8000 & 211-100-8000'' :???::(:neutral:

edit/ άκυρο, τα στα συγκριμένα απαντούν (μαλλον), τα μπέρδεψα με τα 801-100-9000 που δεν πιάνεις ποτέ γραμμη..

Δημοσ.
thanx, αλλά λέει ''Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό'' ...

Επειδή δεν έχει καταχωρηθεί ακόμη η αίτησή σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...