Bougas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 παντος εμενα η συνδεση εστρωσε.απο τα 5-10 kbps download,τωρα εδω και 2 εβδομαδες ειμαι με rapidshare 3 αρχεια ταυτοχρονα με 300-400 το καθενα,και απο microsoft.com κατεβαζω 2 αρχεια με 450-800 το καθενα.
LePRoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν αφού έπιασα το τεχνικό τμήμα χτες στις 1:00 το βράδυ δηλώσα βλάβη και σήμερα ανάβει κανόνικά το λαμπάκι dsl...έκανα τις ρυθμίσεις και μετα connect αλλά ενώ συνδέομαι κανονικά μπορώ να μπώ μόνο στην σελίδα της forthnet...πουθενά αλλού!!καμιά ιδέα απο κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα??
LePRoS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 α επίσης...είπαν πως θα με πάρουν τηλ. το απόγευμα
azio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 α επίσης...είπαν πως θα με πάρουν τηλ. το απόγευμα emena pantos de me piran pote otan m eipan tha me paroun..tora de ksero an esena se paroun..min eisai k sigouros pantos..
Bougas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 α επίσης...είπαν πως θα με πάρουν τηλ. το απόγευμα ποιο απογευμα? γιατι αυτο το απογευμα περιμενω και εγω.
harrys23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Είναι πολλές 176 σελίδες φίλοι μου εχει κάποιος 2play στους Αμπελόκηπους θεσ/νίκης ??από ταχύτητα τι λέει ?? ευχαριστώ.
ellinas13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Diladi gia na katalavw osoi exete idioktito 4net poianete max download speed 1 me 1.5mbit!!! Sa poly argo den einai ayto re paidia me to 24mbit poy yposxetai h 4net?? An einai na poianeis mexri 1.5mbit stin kaliteri tote poios o logos na valw 2play ti stigmi poy o ote dinei 8mbit kai poianeis aneta ta idia mbit download me ayta poy poianoyn osoi exoyn 2play. Egw pisteva oti me 2play kai ta 24mbit poy yposxontai tha poianoyne apo 1.5mbit mexri 2.4mbit download speed kai oxi mexri 1.5mbit poy katevazeis twra me 2play.
LePRoS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ΓΙΟΥΠΙ....Τελικά με πήραν το απόγευμα και όλα καλά..με πολλά αρχεία μαζί κατεβάζω συνολο 800-850.. ))
scullyist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν επειδή εδώ και καιρό πολλά διαβάζω είχα τρομοκρατηθεί. Και επειδή υποτίθεται η σύνδεση μου ενεργοποιείτε σε 2 μέρες και ακόμη εξοπλισμό δεν πήρα, λέω άντε τώρα να πιάσω γραμμή στη forthnet. Να μην τα πολυλογώ, πήρα μια φορά, κατηλημένη η γραμμή. Πήρα μετά από 5 λεπτά ξανά και περίμενα μόλις 1.5 λεπτό να με συνδέσουν. Όλα καλά και άκρως εξυπηρετική η κοπέλα. Υπήρχε και ένα θέμα γιατί δεν είχα δώσει κινητό όταν έκανα την αίτηση αλλά σταθερό. Της έδωσα το κινητό τώρα, αλλά βέβαια μου είπε πως δεν είναι απολύτως σίγουρο αν προλάβει να καταχωρηθεί στο σύστημα μέσα στις 2 μέρες ώστε να λάβω τους κωδικούς εκεί. Τεσπα, αν δεν με πετύχουν στο σταθερό τις ώρες που είμαι σπίτι, θα τους πάρω εγώ να μου τα δώσουν. Κατανοητό νομίζω. Αnyway, μου έδωσε τον αριθμό φόρτωσης στην ACS, πήρα την ACS και μου λέει η κοπέλα, "εδώ είναι αλλά δεν αποστέλονται όλα μαζί γιατί είναι μεγάλος ο όγκος (τα δέματα της forthnet υποθέτω). "Μέσα στη βδομάδα" λέει. Ναι, της λέω αλλά εγώ συνδέομαι σε 2 μέρες και εξοπλισμό δεν έχω, υποτίθεται το παίρνω πριν, όχι μετά. "Αααααα" μου λέει η κοπέλα (LMAO) και φυσικά με ρώτησε αν θα με βόλευε, αν είμαι κοντά, να πάω να το πάρω. 'Οταν διάβαζα αντίστοιχες ιστορίες, είχα πει πως αν μου πουν να πάω να το πάρω θα τους έλεγα 'εσείς είστε η courier, αυτή είναι η δουλειά σας' και άλλα συναφή LOL. Αλλά το ριμάδι το κατάστημα είναι μόλις 2 λεπτά από το σπίτι και προς τα 'κει πάω για τη δουλειά. Οπότε, ντέφι να γίνει που λέμε, σιγά μην περιμένω να μου 'ρθει -και ίσως και μετά τη σύνδεση. Ίσως αν είχα ταλαιπωρηθηθεί με το τηλ. κέντρο της forthnet και είχα νεύρα να είχα αρνητική διάθεση, αλλά όλα γίναν άμεσα. Στην acs θα κολλήσω που είναι και δίπλα στο σπίτι? Αυτά για την ώρα, για να μην ακούμε μόνο αρνητικά
nt2376 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ολα καλα με την 4νετ και το 2 play αλλα δεν πρεπει πρωτα να ξεκινησουν να αναβαθμισουν και λιγο το δικτυο τους? εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα θα ηθελα να εχω καποια ενημερωση για τα επομενα βηματα τους! τι θα γινει με το tripple play? εχουν τιποτα στα σκαρια?
anthony_88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 υποτίθεται η σύνδεση μου ενεργοποιείτε σε 2 μέρες Ποτε εκανες αιτηση scullyist;
alpanex21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 παιδιά, επειδή δεν ξέρω ποιο post να πρωτοκοιτάξω από ολόκληρο το thread, κάνω την ερώτηση εδώ και όποιος μπορεί ας απαντήσει... αν στην περιοχή σου έχει ιδιόκτητο η forthnet (χολαργός), και κάνεις σήμερα αίτηση για 24 Mbps σε νούμερο pstn. Από την αρχή τα πάντα δηλαδή. Σε πόσο καιρό μέσο όρο θα έχω ενεργοποίηση;; πάνω κάτω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 to ligotero se 20-30 ergasimes...max agnwsto...
myminimusic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ολα καλα με την 4νετ και το 2 play αλλα δεν πρεπει πρωτα να ξεκινησουν να αναβαθμισουν και λιγο το δικτυο τους? εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα θα ηθελα να εχω καποια ενημερωση για τα επομενα βηματα τους! τι θα γινει με το tripple play? εχουν τιποτα στα σκαρια? Re tha fame to kefali mas!! Edw me to 2play kai den ta vgazoun pera!Fantasou na valoun kai 3play h kamia anavathmish...e re glentia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.