Erunildo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Η ιδια λογικη δεν ισχυειι με τα παγια του ΟΤΕ(προπληρωνω τους επομενους 2 μηνες); Οταν ενεργοποιηθει η 4νετ θα γινει επιστροφη χρηματων απο οτε;
sagalk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια εχει ενεργοποιηθει κανενας στην περιοχη της Τουμπας Θεσσαλονικη; Περιμενω απο τον Ιουνιο και μου λενε εχει προβλημα η περιοχη με τις πορτες.
azio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Η ιδια λογικη δεν ισχυειι με τα παγια του ΟΤΕ(προπληρωνω τους επομενους 2 μηνες); Οταν ενεργοποιηθει η 4νετ θα γινει επιστροφη χρηματων απο οτε; tous 2 proigoumenous mines den plironeis me ton ote?? sto tilefono de les?
cbr600RR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας σημερα πηγα και εκανα την αιτηση για το 2play με μεταφορα ιντερνετ/τηλεφωνου απο ΟΤΕΝΕΤ/ΟΤΕ αντιστοιχα. την αιτηση την εκανα σε ενα καταστημα συνεργατων της forthnet και μου ειπαν απο εκει οτι στελνουν τις αιτησεις που μαζευουν, μια φορα την εβδομαδα.. καθε τεταρτη..δλδ αυριο θα σταλει στην forthnet η αιτηση.. Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ειναι αν θα με πιανει αυτη η προσφορα του πακετου "Με δωρεάν εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (προσφορά έως 30/09)".. δλδ η αιτηση μου θα πρεπει να εχει σταλει μεχρι τις 30/09 στην forthnet.. ή ισχυει απο την στιγμη που την παρεδωσα στο συνεργαζομενο καταστημα? ρωτησα τον τυπακο εκει δεν ηξερε και στα σιγουρα.. ξερει κανεις?
azio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ειναι αν θα με πιανει αυτη η προσφορα του πακετου "Με δωρεάν εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (προσφορά έως 30/09)" αυτη η "και καλα" προσφορα ισχυει απο τοτε που ξεκινησε το 2play και καθε φορα η προθεσμια ανανεώνεται ;-). Το κανουν για να βιαστεις να προλαβεις την προσφορα που υποτιθεται θα ληξει και μετα θα πρεπει να πληρωσεις ενεργοποιηση και εξοπλισμο..Μεχρι στιγμης τουλαχιστον ετσι γινεται..την ανανεωνουν συνεχεια..οποτε μην ανησυχεις.
cbr600RR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 thanks .. τι να πω ρε παιδια εχω διαβασει αυτα που γραφουν για την forthnet και εχω φρικαρει αχαχα ελεος δλδ ξεφτιλα για εταιρια που βγαζει τοσα δις. Ας ελπισω να μην μπλεξω κιεγω ετσι.. :/ επισης διαβασα σε καποια post οτι θα εχω νετ απο την ΟΤΕΝΕΤ και θα μου κοποει για κανα 48ωρο οπου μετα θα γινει η μεταβιβαση σε forthnet.. ισχυει αυτο?
myminimusic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα ελαβα αυτο το γλυκουλικο μηνυματακι που μου λεει οτι θα ενεργοποιηθω μεθαυριο πεμπτη.Απο router ομως ουτε ιχνος :???: Παιρνω τηλ την 4thnet?
giorgos_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα ελαβα αυτο το γλυκουλικο μηνυματακι που μου λεει οτι θα ενεργοποιηθω μεθαυριο πεμπτη.Απο router ομως ουτε ιχνος :???: Παιρνω τηλ την 4thnet? γλυκουλικο? lolol καλο Επιτέλους κι εγώ έφτασα στην τελική ευθεία 20/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:04/10/2007 13/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 08/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
myminimusic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 giorgos_g κατσε να σου ερθει και σενα και θα ειναι σαν να σου το εχει στειλει η κοπελα που χρονια γουσταρεις
kostasbm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ολοι 4/10/2007 ετσι και δεν γινει κατι θα εχει πολυ γελιο γιατι και γω την ιδια ημερομηνια εχω περιοχη τερψιθεα
ktiniatros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εδώ και 2 χρόνια περίπου έχω adsl από forthnet. Μου δίνει την εικόνα οργανωμένης εταιρίας. Μάλιστα την ενεργοποίησή μου την είχα κάνει σε περίοδο προσφορών που ο όγκος των αιτήσεων ήταν αυξημένος. Δεν υπήρξε όμως καμία καθυστέρηση. Το τηλεφωνικό κέντρο το θεωρώ καλό από την άποψη ότι με όσους τηλεφωνητές έτυχε να μιλήσω ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν και να ψάξουν ό,τι θέμα τους έθετα. Το μόνο κακό είναι η μεγάλη αναμονή που συνάντησα. Αυτό όμως απ' όσο γνωρίζω υπάρχει σε όλες τις εταιρίες παροχής internet. Από θέμα ταχυτήτων δεν έχω κανένα παράπονο. lol poso exoun alla3ei ta pramata 8 mines meta..
giorgos_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ολοι 4/10/2007 ετσι και δεν γινει κατι θα εχει πολυ γελιο γιατι και γω την ιδια ημερομηνια εχω περιοχη τερψιθεα Kι εγω τερψιθεα ειμαι
androu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 εμένα που μου λένε κάθε βδομάδα εδώ και 2.5 μήνες πως την στέλνουν και ακόμα εκεί βρίσκονται.. grr
kostasbm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 να δουμε ποιος θα παρει πρωτος απο περιεργεια Kι εγω τερψιθεα ειμαι
konskarg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ παιδία έκανα αίτηση 5 απριλίου Κ μου ήρθε προχθές(23-9) η σύνδεση ... Η συνδεσή στο ίντερνετ δέν έιναι πάντα σταθερή. Κ Στο τηλέφωνο με ακούνε πολύ "βαθιά" Το χει υποψη κανείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.