Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
..Επί 3 μήνες είχα πάρει πολλές φορές τηλέφωνο και η απάντηση ήταν πάντα η ίδια. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην περιοχή σας....

Sunadelfe 3mhnith, epi ena mhna to problhma htan oti "kanoume anaba8mish taxuthtas -sth perioxh sas-" (oxi genikws. "Sthn perioxh sas").

Meta alla3an sto "h perioxh sas exei problhma".

Bebaia otan kate8eta thn aithsh ola htan kala, xrusa kai apsoga "sthn perioxh mou"... kai htan upo8esh 30-40 hmerwn. (stis 83 anasthsame omws)

Basika hmoun etoimos na paw sth nauarinou kai na thn akurwsw proswpika, otan ema8a oti eixe ftasei -epitelous!- ston ote.

Δημοσ.

Εγω πηγα πριν καμια εβδομαδα και προχτες καταχωρηθηκε και εσταλη στον ΟΤΕ.

Το θεμα ειναι οτι τρεχει συνδεση vivodi. Να την κοψω μεχρι τελος Σεπτεμβρη ή το τελος Οκτωβρη? Λεω να το αφησω μεχρι Οκτωβρη μιας και δεν το βλεπω να ενεργοποιειται νωριτερα.

Τελικα, δε νομιζω παντως να εχω προβλημα εφοσον ενεργοποιηθω, αν και τελευταια ακουω πολλα παραπονα οχι μονο για ενεργοποιησεις αλλα και αργες ταχυτητες. Παντως, η περιοχη μου δεν ειναι ιδιαιτερα αναβαθμισμενη ως προς τις ADSL και δη τις συνδεσεις στο 2Play της Forthnet.

Και για του λογου το αληθες:

19/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

19/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Ποτε λετε να ενεργοποιηθει?? Να την κοψω τη vivodi τελος Σεπτεμβρη?

Δημοσ.

anthony_88 , σύμφωνα με το νέο RUO,δε χρειάζεται να την κόψεις εσύ τη βίβοντι.

όταν έρθει εκείνη η τιμημένη στιγμή, και "ζητήσει" τη γραμμή σου η φόρθνετ, θα σου κοπεί το νετ, για 24 με 48 ώρες τουλάχιστον έτσι υποτίθεται)!

Δημοσ.

Μου απάντησαν στο μαιλ που τους είχα στείλει

Αξιότιμε κύριε ΧΧΧ,

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στη Forthnet και τις υπηρεσίες της.

Σας ενημερώνουμε ότι η ενεργοποίηση του αιτήματος σας έχει καθυστερήσει, λόγω του ότι στη γραμμή σας φαίνεται ότι λειτουργεί κάποιος άλλος πάροχος.

Παρακαλούμε κάντε τις απαραίτητες ενέργειες διακοπής από τον άλλο πάροχο και ενημερώστε μας ώστε να επαναπροώθησουμε το αίτημά σας.

Ευχαριστούμε κι είμαστε σε αναμονή της απάντησής σας.

Με εκτίμηση,

ΧΧΧ ΧΧχ

Άλλος παροχός μπορεί να είναι ο ΟΤΕ ? Επειδή έχω γραμμή adsl από τον ΟΤΕ και forthnet telephony τα οποία και τα συμπλήρωσα στην αίτηση πίσω και η κοπέλα στην οποία κατέθεσα την αίτηση μου είπε πως είναι σωστά!

Εντωμεταξύ απο προχθές (μετά που έστειλα το εμαιλ) εχει ξεκινήσει να γράφει στο status

κ σήμερα είναι στο εξής

20/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

19/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Η forthnet δεν αναλαμβάνει να κόψει την γραμμή του ΟΤΕ (adsl) και να κάνει την φορητότητα στην pstn????

Δημοσ.
Σας ενημερώνουμε ότι η ενεργοποίηση του αιτήματος σας έχει καθυστερήσει, λόγω του ότι στη γραμμή σας φαίνεται ότι λειτουργεί κάποιος άλλος πάροχος.

Παρακαλούμε κάντε τις απαραίτητες ενέργειες διακοπής από τον άλλο πάροχο και ενημερώστε μας ώστε να επαναπροώθησουμε το αίτημά σας.

Ακριβώς τα ίδια είπαν και σε εμένα, αλλά από τηλεφώνου. Έστειλα e-mail με copy-pasted τις παραγράφους 3, 4, 5 της 2ης σελίδας από την αίτηση (Εξουσιοδότηση προς την Forthnet να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες κλπ), ζητώντας διευκρίνιση. Άντε να δούμε τί θα απαντήσουν...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Αλλά μπορεί να σου πει κάποιος σήμερα και άλλα κάποιος άλλος αύριο. Γνωστό πρόβλημα στην τηλ.επικοινωνία με τους παρόχους...

Δημοσ.

πήρα και μου είπε οτι αναλαμβάνουν αυτοί την μεταφορά απο τον ΟΤΕ οτι εχει απορριφθεί μια φορά η αίτηση και έγινε επαναπροώθηση επειδή πατούσε η γραμμή σε άλλο παροχό.

Τη ρώτησα αν ειναι δικιά τους δικαιοδοσία για να την διακόψουν και να την μεταφέρουν και λέει ναι δικιά μας είναι. υπολογίζει για 1 μήνα περίπου για ενεργοποίηση. περιμένω απο 9/7 και τα νεύρα μου .... οσο να ναι !!

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το SIEMENS CL-110. Τελικά είναι καλό router? Η FORTHNET έδινε κάποιο καλύτερο? Και αν ναί υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν?

Δημοσ.

Εννοείς τι ταχύτητα είναι η σύνδεσή σου ή τι ταχύτητα πιάνεις τη συγκεκριμένη στιγμή?

Αν ψάχνεις το πρώτο, μέσα απτο router.

Σε περίπτωση που έχεις Zyxel, πας στο System Status και πατάς το Show Statistics. Αν έχεις κάποιο άλλο, δε μπορώ να ξέρω.

Αν ψάχνεις το δεύτερο, με κάποιο app όπως το DU Meter, Netlimiter, cFosSpeed, Bandwidth Mmonitor...Υπάρχουν αμέτρητα.

Δημοσ.

Χε χε, red7genius, μην τα θελουμε ολα δικα μας. 24Mbit φοιτητικο? :razz:

s.xaris: Τη ταχυτητα την βλεπεις απ'το web interface του ρουτερ σου.

soiramk: Αυτο δινει και η forthnet. Καλο ειναι, εμενα δεν μ'αρεσει γιατι εχει μονο μια ethernet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...