Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ta speedtests asta...teleiws ana3iopista...

sta 768k den xreiazesai download manager...alla apo 3-4mbit kai panw einai anagkaios gia na a3iopoieitai h grammh sto full...

DownLoad manager οπως GetRight ? καποιο καλο ξερουμε ? γιατι το τελευταιο d/l manager που χρησιμοποιησα ηταν πισω στο 1998 και φυσικα πρεπει να εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε :(

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω . στο θεμα του 2play τωρα . με πηρε απο την φορτηνετ ενας <<ΤΕΧΝΙΚΟΣ>> και μου ειπε οτι η γραμμη μοθ κλειδωνει μια χαρα στα 2MBPS που κλειδωνει χθες το βραδυ και οτι δεν θα πιασει παραπανο γιατι το pc μου ειναι γεματο ιους . Οταν του ειπα οτι το pc ειναι formarismeno χθες το απογευμα μου ειπε οτι βαλατε μετα το format cd με ιους μεσα και το κανατε παλι χαλια . Οταν του ειπα οτι ειμαι τεχνικος δικτυων και γνωριζω 5 - 10 πραγματα μου ειπε οτι φταιει ο χαλκος του σπιτιου και δεν μπορει να γινιε τπτ .... οταν αρχισα να φωναζω αποφασισε να μου πει οτι θα το κοιταξει και θα το δηλωσει σαν βλαβη να δουν τι μπορει να γινει .... τα συμπερασματα δικα σας....

Δημοσ.

Nai se ayto den antilegw an den toys deixeis me to kalo h' me to kako(Sinithws me to kako) oti skampazeis merika pragmata sxetika me ypologistes kai diktia tote se gam... kanontas se pasa sti pasa h' legontas soy paramithia tis xalimas....

Eytixws egw me 4net mesw ote pros to paron. Den exw sinantisei tetoio provlima giati opote toys pira tilefwno kai moy lysane amesws to provlima kai itane poly evgenikoi. Twra oso afora alles etaires opws hellas on line kai on filoi moy eixane(Isws epeidi den itane gnwstes twn ypologistwn) akrivws to provlima poy anaferw poio panw.

Δημοσ.
μου ειπε οτι βαλατε μετα το format cd με ιους μεσα και το κανατε παλι χαλια

ναι και μετα ειδα οτι πηγατε και στην τουαλετα και δεν τραβηξατε καζανακι

τι ακουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

εχω οτενετ και σκεφτομαι να το αλλαξω σε forthnet 2play.. βεβαια με ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα δε ξερω ψιλοκολλαω... αλλη εναλλακτικη ειναι η HOL..

τι προτεινετε οσοι εχουν βαλει καποια απο τις δυο?

Δημοσ.
tous ious pws tous diegnwse?

e3 akohs?

:mrgreen:

mallon perase kanenas ios mesa apo to akoustiko tou thlefonou tou kai kolhse kruologhma o tupos .... den peirazei ta pragmata einai apla ....8a kanw mia episkepsh sta grafeia tous aurio to prwi na piw ena cafedaki :D

Δημοσ.

19/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/10/2007

14/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

11/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

28/08/2007 Καταθεση αιτησης στο Πλαισιο του Πειραια.

Κέντρο: ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Φτανουμε???

Δημοσ.

Το ίδιο θέλω να ρωτήσω κιεγώ. Σήμερα προχώρησε η αίτηση μου στο τελευταίο βήμα. Συνήθως ισχύει αυτή η "Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης" ή είναι...νάχαμε να λέγαμε?

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ένα εχω να σας συμβουλεύσω!!Οτι πρόβλημα εχετε με τη συνδεση με το ποτε θα ενεργοπιηθει κτλ περαστε μια βολτα απο τα γραφεια στην Καλλιθεα!!Θα λυθει σιγουρα το προβλημα σας και δεν θα ταλαιπωρηθειτε!!!!

Δημοσ.

Έχεις ακούσει ποτέ για κάτι που λέγεται τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών??

Άσε που δε μένουν όλοι Αθήνα αλλά όπου και να μένουν, αφού "υπάρχει" 24ωρη εξυπηρέτηση πρέπει ότι θες να σου απαντάνε από εκεί.

Αυτό το "Θα λυθει σιγουρα το προβλημα σας" ήταν όμως το πιο πετυχημένο. Επί 3 μήνες είχα πάρει πολλές φορές τηλέφωνο και η απάντηση ήταν πάντα η ίδια. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην περιοχή σας και δε ξέρουμε πότε θα συνδεθείτε. Ούτε καν ποιό μήνα!!

Σοβαρέψου zoocra.

Edit:Αλλά τώρα που το προσέχω καλύτερα μάλλον μιλάς ειρωνικα (γιαυτό και τα πολλά !!!) άρα sorry για το πέσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...