BLISS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Egw to exw sto 40 to upload....Otan les manager ti ennoeis???? 40?? Na ena la8os... balto 10. Egw an balw panw apo 15 mpoukwnei to mpouri kai fernw sto 1/5 ths taxuthtas. (fusika an 8es na prosfereis, ase to torrent na stelnei AFOY to fereis.) Manager = Download accelerator. Proswpika xrhsimopoiw mia palia ekdosh tou DAP, kai pianw panw apo 2Mb se wres mh aixmhs. btw, oi managers den exoun sxesh me p2p (torrents emule klp). Psa3e sto net 8a breis pollous.
nikos_lef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ok ths.... 2 meres to exw k me thn douleia asxoloume meta tis 6 to apogeuma k exw thn es8hsh oti den prolabenw na koita3w tpt... apo torrent katevaza me 100 k kati me 6 seeks k katevasa k apo microsoft me 1.2 M kapoia stigmh....8a 3anakoita3w tis ru8mishs na dw ti fteei... A eimai sta 17 Mbps peripou....
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 molis sunde8hke to 2play spiti ....ana 1 lepto h grammh offline to modem online offline sunexws ta exei peksei .... thlefona sthn forthnet sthn arxh mou eipe 8a sas parw se 30 lepta na to elegksw exoun perasei 4 wres....kanena thlefono .... kai malista mou eipe sto kinhto pou to epibebaiwse oti einai auto gia sigouria....fusika edw kai 40 lepta to 8011009000 MILAEI sunexws...den mporw na piasw grammh....
ferongr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 molis sunde8hke to 2play spiti ....ana 1 lepto h grammh offline to modem online offline sunexws ta exei peksei .... thlefona sthn forthnet sthn arxh mou eipe 8a sas parw se 30 lepta na to elegksw exoun perasei 4 wres....kanena thlefono .... kai malista mou eipe sto kinhto pou to epibebaiwse oti einai auto gia sigouria....fusika edw kai 40 lepta to 8011009000 MILAEI sunexws...den mporw na piasw grammh.... Σίγουρα παίζει να είναι προβλημα στο χαλκο η στην εγκατάσταση. Ελεγξε οτι όντως ολες οι συσκευες εχουν φιλτρα (ακόμα και ο συναγερμος), έλεγξε την μπρίζα που καρφώνεται το router, επίσης έλεγξε και την κατάσταση του καλωδίου που πάει στο router. Ελπίζω να μην εχεις καμια μπριζα παλαιου τύπου και να μην συνδεεις το router με κανα προσασμογέα της κακιας ωρας. Στη χειρότερη μπορεί να είναι προβλημα στον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου, η στην χειριστη περίπτωση πρόβλημα στο πολύκλωνό του OTE που περνάει πάει μεχρι το κέντρο.
ntinos82st Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia eimai 1 xiliometro apo to dslam kai exw poli megala noumera noisi margin & attenuation mipws xerei kaneis pws mporei na diorthothei auto? Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type --- Fast Path [Go Top] Data Rate: Stream Type Actual Data Rate Upstream 508 (Kbps.) Downstream 14195 (Kbps.) [Go Top] Operation Data / Defect Indication: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 25 dB 4 dB Attenuation 29 dB 32 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator Fast Path FEC Correction 0 0 Interleaved Path FECCorrection 0 48094224 Fast Path CRC Error 0 0 Interleaved Path CRC Error 0 259991 Loss of Signal Defect 0 --- Fast Path HEC ERROR STR 0 0 Interleaved Path HEC ERROR 0 0 [Go Top] Statistics: Received Cells 27496275 Transmitted Cells 9537680
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Σίγουρα παίζει να είναι προβλημα στο χαλκο η στην εγκατάσταση. Ελεγξε οτι όντως ολες οι συσκευες εχουν φιλτρα (ακόμα και ο συναγερμος), έλεγξε την μπρίζα που καρφώνεται το router, επίσης έλεγξε και την κατάσταση του καλωδίου που πάει στο router. Ελπίζω να μην εχεις καμια μπριζα παλαιου τύπου και να μην συνδεεις το router με κανα προσασμογέα της κακιας ωρας. Στη χειρότερη μπορεί να είναι προβλημα στον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου, η στην χειριστη περίπτωση πρόβλημα στο πολύκλωνό του OTE που περνάει πάει μεχρι το κέντρο. nai alla den 8a eprepe ta idia problhmata me ton idio xalko tis idies prizes ta idia filtra o idios katanemhths kai to idio poluklwno na ta eixa kai mexri prox8es pou eimoun me Forthnet 2MBPS ?
Sorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Χθες ενεργοποιήθηκε στο σπίτι του πατέρα μου. Η σύνδεση αν και δεν είχε disconnects ήταν πολύ ασταθής. Κατέβαζα απο 10Kb(!) μέχρι 350Kb max. Φυσικά είναι νούμερα πολύ χαμηλά. Απο το παρακάτω, μπορεί να μου πεί κανείς αν η ποιότητα της γραμμής είναι καλή η όχι;
Sorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Η γραμμή σου είναι πάρα πολύ καλά... OK, σε ευχαριστώ πολύ. Θα το αφήσουμε να δούμε πως θα πάει και ελπίζω να "στρώσει" σιγά σιγά. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί με 768Kbps σύνδεση που είχε πρίν πάλι απο Forthnet, έπιανε περίπου το 85% της ταχύτητας και με πολύ μεγάλη σταθερότητα όλο το 24ωρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia eimai 1 xiliometro apo to dslam kai exw poli megala noumera noisi margin & attenuation mipws xerei kaneis pws mporei na diorthothei auto? Dokimase xwris na exeis oute mia thlefwnikh syskeuh syndedemenh stis mprizes...kane restart to router kai des pali stats... epishs elpizw na exeis valeis filtrakia se oles tis thlefwnikes syskeues (otan tis exeis syndedemenes) telos to oti les pws eisai 1km makrya apo to dslam den leei tpt...den shmainei oti erxetai apo thn kontinoterh dynath diadromh to kalwdio... Χθες ενεργοποιήθηκε στο σπίτι του πατέρα μου. Η σύνδεση αν και δεν είχε disconnects ήταν πολύ ασταθής. Κατέβαζα απο 10Kb(!) μέχρι 350Kb max. Φυσικά είναι νούμερα πολύ χαμηλά. Απο το παρακάτω, μπορεί να μου πεί κανείς αν η ποιότητα της γραμμής είναι καλή η όχι; tis taxythtes autes tis pianate me download mananger (getright dap flashget ktlp ktlp) h xwris? kai apo poio site?
Sorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 tis taxythtes autes tis pianate me download mananger (getright dap flashget ktlp ktlp) h xwris? kai apo poio site? Ναι έχεις δίκιο. Δεν χρησιμοποίησα download manager. Κατευθείαν απο τον ΙΕ7 ή Firefox. Δοκίμασα να κατεβάσω αρχεία απο την microsoft, download.com και διάφορες εταιρίες λογισμικού. Συγκεκριμένα το Media Player 11 απο την microsoft στην μέση κόλλησε. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα απο download.com. Τα χειρότερα όταν πήγα να κατεβάσω το ad-aware απο το site της εταιρίας. Στο http://www.speedtest.net μου έδειχνε 1Mbit, ενώ στο speedtest.forthnet.gr έλεγε 15(!)Mbit. Άντε βγάλε άκρη.... Πάντως ακόμα και χωρίς download manager έπιανα πολύ καλές ταχύτητες με 768 (80-85kb).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ta speedtests asta...teleiws ana3iopista... sta 768k den xreiazesai download manager...alla apo 3-4mbit kai panw einai anagkaios gia na a3iopoieitai h grammh sto full...
harry_fyt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Όταν πρωτοσκεφτηκα να φυγω απο τον Π.ΟΤΕ το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα φυσικα ηταν να ψαξω προσφορες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αφου ειδα τι παιζει πανω κατω με βαριά καρδιά (ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικός!!!) αποφασισα να κανω αιτηση στη φορθνετ με τη λογικη : το μη χειριστον βελτιστον... Συμπληρωσα την αιτηση και την εστειλα ταχυδρομικώς λεγοντας στον εαυτό μου καλή υπομονη (3μηνο και αν σκεφτομουν)... Ισως αυτο να μου εφερε γουρι τελικά... 11/09/2007 Αποστολή αίτησης ταχυδρομικώς 14/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 14/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 19/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/10/2007 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να μην το γρουσουζεψω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 harry OPWS EISAI pas kai paizeis lotto joker stoixhma KAI propo...
socbar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Όταν πρωτοσκεφτηκα να φυγω απο τον Π.ΟΤΕ το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα φυσικα ηταν να ψαξω προσφορες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αφου ειδα τι παιζει πανω κατω με βαριά καρδιά (ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικός!!!) αποφασισα να κανω αιτηση στη φορθνετ με τη λογικη : το μη χειριστον βελτιστον...Συμπληρωσα την αιτηση και την εστειλα ταχυδρομικώς λεγοντας στον εαυτό μου καλή υπομονη (3μηνο και αν σκεφτομουν)... Ισως αυτο να μου εφερε γουρι τελικά... 11/09/2007 Αποστολή αίτησης ταχυδρομικώς 14/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 14/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 19/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/10/2007 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να μην το γρουσουζεψω... ρε παιδιά εντάξει δεν έχει σημασία και το πού βρίσκεσαι; εγω πχ εκανα 35 μερες να ενεργοποιηθω(ζωγραφου) κι ενα φιλαρακι εκανε αιτηση 5 μερες πριν απο μενα και ακομα περιμενει, αλλα μενει κεντρο αθηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.