Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σήμερα που επιτέλους ξεκόλλησε η αίτηση και μπαίνω στην τελική ευθεία, αναρωτιέμαι πότε περίπου να περιμένω το router. Σε σας πότε περίπου ήρθε?

3-4 meres prin tin imerominia energopoiisis..

Δημοσ.

Παιδια εχω 2play και θελω να φτιαξω ασυρματο δικτυο (1 pc - 1 xbox360 - 1 laptop). Στο pc ομως δεν ξερω αν εχω καρτα δικτυου (για ασυρματο με wifi). Αυτο που βλεπω ειναι μια marvell yukon 88E8001/.../... και ενα 1394 net adapter. Επισης στο control panel υπαρχει ενα wireless network setup wizard. Πως μπορω να σιγουρευτω αν υπαρχει καρτα δικτυου με wifi στο pc?

Δημοσ.

Εγώ έχω 2play, στα Μελίσσια (κέντρο Πεντέλης), με το κλασικό ρουτερ SIemens CL-110

Δυστυχώς έχω attainable rate γύρω στα 10/11 και Line rate περίπου στα 9. Υπάρχει κανείς άλλος εδώ κοντά με παρόμοιες ταχύτητες ή κ'ανω κάτι στραβά;

Δημοσ.

Line rate 9Μbps εννοείς? Ποσο κοντα εισαι στον ΟΤΕ Πεντελης? Αν εισαι στα 2,8-3 Km τοτε ειναι λογικό. Πες μας το downsteam line attenuation που έχεις.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα που είναι ο ΟΤΕ Πεντέλης, αν και φαντάζομαι ότι αφού ουσιαστικά είμαι στο δήμο Αμαρουσίου(σύνορα με Μελίσσια), το κέντρο της Πεντέλης θα είναι οπωσδήποτε πάνω από 4-5km

Έχω τα εξής:

Statistics

Upstream

Line Rate 8570 Kbps

Attainable Line Rate 10452 Kbps

Noise Margin 6.6 dB

Line Attenuation 41.5 dB

Output Power 12.4 dBm

Δημοσ.

Ναι, σύμφωνα με το Line Αttenuation ειναι κανονική η ταχυτητά σου. Και εφόσον είσαι στα σύνορα δήμων με μεγάλη έκταση λογικό οποιοδήποτε κεντρο να είναι μακρυά σου. Στο λογαριασμό του οτέ λέει σε ποιό κέντρο υπάγεσαι (ελπίζω να έχει φυλάξει κανένα).

• Super Moderators
Δημοσ.

kai na fantasteis oti to dslam pou kalyptei Nea,Palia Pentelh, Melissia kai Vrilhssia einai sta Melissia (kai as legetai dslam Pentelhs :P )

x8es enas sto adslgr pou menei Nea Pentelh eixe 59.5db line attenuation :(

• Super Moderators
Δημοσ.

nai poly logiko...an oi alloi exoun valei kofth kai den stelnoun panw apo 1-2kb/sec...dokimase private trackers pou ekei tous noiazei na kratane ratio kai etsi seedaroun full...

Δημοσ.
Παιδια εχω 2play και θελω να φτιαξω ασυρματο δικτυο (1 pc - 1 xbox360 - 1 laptop). Στο pc ομως δεν ξερω αν εχω καρτα δικτυου (για ασυρματο με wifi). Αυτο που βλεπω ειναι μια marvell yukon 88E8001/.../... και ενα 1394 net adapter. Επισης στο control panel υπαρχει ενα wireless network setup wizard. Πως μπορω να σιγουρευτω αν υπαρχει καρτα δικτυου με wifi στο pc?

Ξερει κανεις?

Δημοσ.
einai logiko me Downstream Line Attenuation 17 kai 24mbps sto idioktito na katevazeis torrent me dwnld mehri 50??

Nai einai polu logiko, giati paizei rolo, apo poious kai posous ferneis.

Paradeigma pio katw. Taxuthta apo ena torrent mono. An stamathsw to prwto kai arxisw to 2o, h taxuthta (dustuxws) einai 2Kb...

Apo grhgorous servers kai me manager 8a deis pragmatikes taxuthtes, oxi apo p2p.

torhl7.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...