Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tis teleutaies 15 meres ta p2p programmata katevazoun me poli mikrh tahitita.ehw 23456kb/s kai sta torrent panw apo 30-50 den katevazw!!To idio kai soulseek..Router kai portforwarding komple...Mhpws ehei valei kofti h forthnet???Apo kolono h syndesh

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

nai mia periodo sernontousan kai se mena oso den phgaine allo...eidika kapoies wres htan xeirotera apo 384kbit...

meta phra invite se apsogo private tracker kai katevazw ews kai 1mb/sec (apo ena torrent parakalw...)

pantws shmera kai apo public eida megales taxythtes (500kb/sec)

to encryption einai gia to upload oxi gia to download nomizw :(

Δημοσ.

Επιτελους..

30/08/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:13/09/2007

28/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

28/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

και σημερα 13/9 ηταν η μερα ενεργοποιησης.

Το πρωι εφεραν ρουτερ siemens,το μεσημερι εκοψαν τηλ για λιγες ωρες και το απογευμα το μνμ με login στοιχεια.

Απο rapid(free) σταθερα στα 450-500.

Λογω βιστα δε μπορω να δω ποσο συγχρονιζω αλλα υποθετω 14mb/s.

Εχω ενα ερωτημα για οσους γνωριζουν.

Η προηγουμενη υπηρεσια TELLAS που ειχα με αφηνει ακομα να μπω στο site της και να στελνω sms-mail.

Ειναι συνηθες αυτο?

Θα περιμενω μεχρι κυριακη,αλλιως μετα θα παρω κανα τηλ μπας και θελει ακομα καμια εξτρα διαδικασια αποδεσμευσης.

Δημοσ.

...to encryption einai gia to upload oxi gia to download nomizw :(

Δουλεύει και στο download, τσεκαρισμένο με packet sniffer

...Λογω βιστα δε μπορω να δω ποσο συγχρονιζω αλλα υποθετω 14mb/s...

Άνα έχεις το router με USB τοτε κανεις μεγαλο σφαλμα, βαλτο σε Ethernet. Αμα οντως το έχεις σε Ethernet, χτυπα την IP του router σου στον browser και κανε login, μετα πηγαινε στην καρτελα Status και θα δεις ποσο συγχρονίζεις. (Υποθέτω πως έχεις το Siemens CL-110)

Δημοσ.

13/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:27/09/2007

10/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

03/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Grhgoroi mou fainontai...

Δημοσ.

ειμαι 10 μερες τωρα με 8-10 kbps download απο microsoft - tucows - rapidshare.

προσπαθω 10 μερες να επικοινωνισω με το τεχνικο τμημα αλλα τιποτα,δεν το σηκωνουν.

σε περιπτωση που παω αυριο απο τα γραφεια της forthnet στη συγγρου,και κανω ετηση διακοπης,ποσες μερες θα παρει?

μετα δεν θα εχω καθολου τηλεφωνο,η με βαζει κατευθειαν ξανα στον οτε?

ο οτε μετα ποσες μερες περιπου θα κανει να με συνδεσει και παλι?

Δημοσ.
13/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:27/09/2007

Που μενεις; Γιατι και εμενα σε 5-6 μερες στειλανε την αιτηση στον οτε, και τωρα περιμενω ημερομηνια ενεργοποιησης. Ακουγα απο δω και απο κει για τρελες καθυστερησεις,οποτε μαλλον ημασταν τυχεροι.:) Μενω Θεσσαλονικη,κεντρο.

Δημοσ.

Άνα έχεις το router με USB τοτε κανεις μεγαλο σφαλμα, βαλτο σε Ethernet. Αμα οντως το έχεις σε Ethernet, χτυπα την IP του router σου στον browser και κανε login, μετα πηγαινε στην καρτελα Status και θα δεις ποσο συγχρονίζεις. (Υποθέτω πως έχεις το Siemens CL-110)

Με εθερνετ τοχω,τελικα(siemens) ειναι στα 11-13 μβ τις τελευταιες 6ωρες.

thnx mate.

Δημοσ.

Afti einai i fysiologiki diadikasia

Δημοσ.
17/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

ΕΛΕΟΣ!Προσπαθώ εδώ και 2 ημέρες να τους πάρω τηλέφωνο,αλλά το μόνο που ακούω είναι ότι όλες οι γραμμές είναι busy!Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά?Δηλαδή ποιόν πρέπει να σκοτώσω για να σοβαρευτούν λιγάκι??Είμαι στο τηλ.κέντρο της Πεντέλης και είδα την ειδοποίηση για τις 12/9 (Τεχνικές εργασίες) και είπα να περιμένω λιγάκι μπαααας και με βάλουν και εμένα σε κανα DSlam....αλλά που!Στο μέρος που δεν πιάνει ο ήλιος με βάλανε και εμένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...