JohnnyB Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα που μετά από τρεις μήνες ενεργοποιήθηκε επιτέλους, o router συνχρονίζει κανονικά στα 17 Mbps αλλά δεν μου έχουν στείλει τον κωδικό μου με sms όπως πρέπει τί να πω; Έχω φτάσει στην πηγή και δεν μπορώ να πιω νερό...
ferongr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ζητα ενα demo account απο τη 4νετ. θα σου το δωσουν 99%, μην δεχτεις μα μου σου του.
azio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα που μετά από τρεις μήνες ενεργοποιήθηκε επιτέλους, o router συνχρονίζει κανονικά στα 17 Mbps αλλά δεν μου έχουν στείλει τον κωδικό μου με sms όπως πρέπει τί να πω; Έχω φτάσει στην πηγή και δεν μπορώ να πιω νερό... παρε τηλεφωνο να σου το στειλουν..εγω τους ειχα παρει κ ενω μου ειπαν θα στο στειλουμε αυριο..σε λιγοτερο απο μια ωρα εσκασε sms..
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia ti ginete?apo exthes to mesimeri den exo tilefono.xerete giati?egaleeo meno?internet exo tilefono nekro.den exo piraxi tipota. Το ιδιο κ εγω. Περιοχη Ιλισια.
ptsak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Απάντηση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ... -------------------------------------------------------------------------------- 30/07/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 25/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Εγώ έχω κολήσει εδώ βλέπετε από πότε!!! Τους πήρα 500 τηλέφωνα και μου λένε ότι έχουμε απορίψεις από τον ΟΤΕ λόγω λάθους στοιχείων της αίτησης. Ύστερα από 2 εβδομάδες ανακάλυψαν οτι το λάθος είναι οτι ο προηγούμενος πάροχος ήταν shared llu και όχι αυτό που είχε αναγραφεί. Τους ξαναπήρα 500 τηλ και μαιλ για νέα αιτήματα στον ΟΤΕ και περιμένω να δω τι σκατά θα γίνει (αν έχουν σταλεί ποτέ προς τον ΟΤΕ). ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ? (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓ. ΠΑΡΟΧΟ)
hydrogen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγω ταλαιπωρηθηκα λιγο μαζι τους, αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος, ειδικα η γυναικες δεν ξερουν τι τους γινεται, με τους αντρες κατι βγαζεις. Με αυτην την εταιρεια ειχα την αισθηση οτι εγω ειμαι υποχρεωμενος απεναντι τους επειδη θελησα να γινω πελατις τους, ενω με αλλους που μιλησα : 1.εβγαιναν αμεσως στο τηλ 2. επαιρναν οι ιδιοι τηλ να μου πουνε προσφορες Η μονη επικοινωνια που ειχα με τη forthnet , απο την πλευρα τους ηταν το sms. Νομιζω οτι μεγαλωσαν αποτομα
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δεν το πιστευω καναμε προοδο !!!! 13/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet για το πρωτο βημα χρειαστηκαν 3μιση μηνες ποσο θελω ακομα?
hydrogen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 1 μερα μαλλον, σε εμενα τοσο τους πηρε
tdlabr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δεν το πιστευω καναμε προοδο !!!!13/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet για το πρωτο βημα χρειαστηκαν 3μιση μηνες ποσο θελω ακομα? se kamia 20aria meres tha eisai on....alla min nomizeis oti den tha synexiseis na brizeis!!!
AWERAWER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia imarton.sta torrent katevazo me poli mikri taxitita kai exo 22 mbit.deuteron den exo tilefono akoma edo kai 4 meres.apo exthes peripou kathe ora kani epanekinisis to router.ti ginete gamoto?varethika na mpeno sto live kai panta na me petai meta apo ligo kai na vlepo sto router to ppp[pou den xero ti simeni]na svini kai gia na anixi na theli kana 10lepto.ti ine to ppp pou anagrafete pano sto router tis siemens?
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 30/08/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:13/09/2007 24/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 31/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Χθες μου ηρθαν αποτην ForthNet 14 μυνηματα που εγραφαν το εξης στο κινητο : Η Forthnet σαε ενημερωνει¨ : Η Υπηρεσια θα ενεργοποιηθει την Πεμπτη . Θα υπαρξει ολιγοωρη διακοπη γραμμης & σταδιακα αποκατασταση εισερχ.κλησωεων απο αλλους παροχους προβληματα ? ακομα δεν εχει κοπει η γραμμη .... δεν ξερω τι παιζει ειναι 3:30 ....βραδιατικ θα την κοψουν !!!! και τι εννοει σταδιακα αποκατασταση εισερχομενων απο αλλους παροχους ? δηλαδη αν θελει η μανα μου που εχει ΟΤΕ Να με παρει τηλεφωνο μεχρι να γινει αυτη η αποκατασταση δεν θα μπορει ?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 oxi genikotera kata thn diarkeia ths diadikasias ths forhtothtas den exeis thlefwno...emena phre gyrw stis 8-10 wres
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ti wra sou thn kopsan esena ? giati 4:15 pou einai twra to speedtest.net mou dinei akoma 2 MBPS grammh kai oxi 24 ... perierga pragmata
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 arxise prwi...10:00-11:00 kai eixa thlefwno to vrady 22:00 panw katw... (to net eixe energopoih8ei prwi prwi...)
ghadhika Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Κατά περίεργο τρόπο έπιασα γραμμή σε 4-5' και ήρθαν τα μαντάτα. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην περιοχή (στο προηγούμενο τηλεφώνημα δεν είχαν πόρτες) και δε ξέρουμε πότε θα συνδεθείτε, πάντως σίγουρα όχι μεστον Σεπτέμβρη...:(:( Περιοχή Καλαμαρια,Κέντρο Βυζάντιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.