Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia ti ginete?apo exthes to mesimeri den exo tilefono.xerete giati?egaleeo meno?internet exo tilefono nekro.den exo piraxi tipota.

τουs πηρα εγω σημερα .

εχουνε βλαβη σε ολη την περιοχη[Νικαα-Κορυδαλλοs-Aiγαλεω-Αγ.Βαρβαρα-Νεαπολη-Κερατσινι κ.λ.π.].

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τουs πηρα εγω σημερα .

εχουνε βλαβη σε ολη την περιοχη[Νικαα-Κορυδαλλοs-Aiγαλεω-Αγ.Βαρβαρα-Νεαπολη-Κερατσινι κ.λ.π.].

Επιβεβαιωνω κι εγω απο Κορυδαλλο. Υπαρχουν προβληματα (τηλεφωνο+ιντερνετ).

Δημοσ.

exoume poria akoma ...egw primeno konta 1.5 mina kai akoma exw poli dromo apo ta legomena tous...perioxi pirea pou ipoti8ite oti exei kalipsei sto idioktito tous...(makris kai agnostos o dromos tis 4net)san ergo epistimonikis fantasias exoume katalixei magkes me tis pa...pa..ries pou mas lene

Δημοσ.

Παιδια για δωστε τα φωτα σας.

Εχω vivodi προπληρωμενη shared llu στα 2 Mbit και ληγει την 1η Νοεμβριου. Θελω να αλλαξω σε forthent 2Play. Μπορω να κανω την αιτηση απο τωρα, ωστε να μη χρειαστει να περιμενω πολυ; Και αν ενεργοποιηθει νωριτερα συνεννοουνται με τη vivodi για να κοψουν τη συνδεση; Γενικα, κατι τετοια τα αναλαμβανει η ιδια η Forthnet?

Παραδειγμα: Κανω αιτηση αυριο και ενεργοποιειται στις 10 Νοεμβριου. No Problem η vivodi θα εχει ληξει.

Παραδειγμα 2 και σημαντικοτερο: Κανω αιτηση τωρα, ενεργοποιουν στις 20 Οκτωβριου με τη vivodi ακομα να τρεχει. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

Γενικα πώς τα βλεπετε, αν εξαιρεσουμε τις καθυστερησεις στην ενεργοποιηση, απο θεμα ταχυτητων κλπ παμε καλα? Επισης αν ξερετε στην περιοχη Αλεξανδρας (Γκυζη-Αμπελοκηποι) ποσο καιρο περιπου θα κανει να ενεργοποιηθει;

Ευχαριστω! Ελπιζω να μου απαντησετε συντομα!!

Δημοσ.

8a stileis esy fax stin vivodi gia sou kopsoun tin sindesi...gia tin kalipsei kita sto site tis 4net an ipostirizese apo to idioktito tis ..gia tis taxitites den xerw na sou pw ala exw akousei kala logia...oso afora tin energopioisi egw perimeno 1.5 mina...telos kai egw eimouna stin vivodi kai exw akoma sindesi

Δημοσ.
exoume poria akoma ...egw primeno konta 1.5 mina kai akoma exw poli dromo apo ta legomena tous...perioxi pirea pou ipoti8ite oti exei kalipsei sto idioktito tous...(makris kai agnostos o dromos tis 4net)san ergo epistimonikis fantasias exoume katalixei magkes me tis pa...pa..ries pou mas lene

Σε ποιο μερος του Πειραια βρίσκεσαι? Δηλαδη οταν βαζεις το τηλεφωνο σου στο wizard που σου λεει οτι ανηκεις?

Δημοσ.

re pedia pira til tin forthnrt na rotiso epidi ime neos sindromitis gia ton logariasmo pote tha erthi.kai mu lene exi ekdothi kai ine 79,80 .alla ego exo 2play apo 23-8-07 pos ginete na ekdothi afu den perasane 2 mines?

Δημοσ.

Γεια σας γεια σας!:-D Στο θεμα 03/9 καταχωρηθηκε η αιτηση στην forthnet κ χτες 10/9 σταλθηκε στον οτε.

Η απορια μου ειναι η εξης

Ιντερνετ δεν εχω απο τις 30/8.Διαβασα που λετε οτι σου παρεχουν δωρεαν συνδεση μεχρι να ενεργοποιηθεις.Αυτο ισχυει?Δλδ αν τους παρω τηλ τι να τους πω?Θελω τσαμπα ιντερνετ? :mrgreen:

Τωρα ειμαι με νετ καρτα :( Πανακριβη :(

• Members
Δημοσ.

Μάλλον εννοείς το demo. Αν θες να κάνεις μια προσπάθεια, πάρε και πες τους ότι θες μια demo σύνδεση, μέχρι να ενεργοποιηθείς. Τον καιρό που τη χρησιμοποιούσα εγώ (πριν από έναν χρόνο περίπου) η demo σύνδεση διαρκούσε 3 μέρες και μετά έπρεπε να ξαναπάρω τηλέφωνο και να ζητήσω να μου την ανανεώσουν. Φαντάζομαι πως και τώρα κάτι παρόμοιο θα γίνεται...

Δημοσ.

eisai apo tous tixerous pou mesa se 7 meres pigeni ston ote..ti na poume kai emeis pou perimenoume 1.5 mina kai aloi pou perimenoun 4-5 mines..oso gia ti dorean sindesi to xerw kai egw sou paraxoron apo tin 4net, partous til.gia peretero odigies

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...