Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera...

Ekana aithsh gia 2 play stis 28 aygoystoy

kai ayth thn stigmh sthn diathesimothta ths grammhs mou bgazei...

Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL:

Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στην περιοχή σας.

Αρ. τηλεφώνου: 210 984xxxxx Είδος σύνδεσης: PSTN

Κέντρο: ΚΑΛΑΜΑΚΙ (KALM)

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:

Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη.

Tελευταία ενημέρωση:30/08/2007

enw gia thn katastash ths aithshs mou mou grafei...

Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό

Ti prepei na kanw egw twra???

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τιποτα.

θα περιμενειs να αποσταλει η αιτηση σου αφου καταχωρηθει απο την φορθνετ,στον ΟΤΕ και απο τοτε θα αρχισει να γραφει την προοδο τηs αιτησηs σου.

ετσι γινεται με ολουs.

απλωs κανουν καμμια 10αρια μερεs μεχρι να καταχωρησουν τιs αιτησειs.

Δημοσ.

ontos tous pira til.ex8es kai mou eipan oti peimenoun na anixtoune portes apo ton ote.mou eipan episis oti den xeroun poso kero 8a xriastei mexri na tous anixei portes o ote...(gia kana mina to kovo to 8ema)..gia na doume ti 8a doume.ala vivodi kai i 4net..krima kai tin pernaga gia pio sovari eteria..(ellada to megalio sou)

Δημοσ.
opios einai apo perioxi pirea kalitera na min kanei etisi twra giati 8a exei megalo provlima (me tous mpi...ne...des)pou mplexame..apo parti mou tin vlepw tin doulia na perimeno kana 2mino kai vale oute to router den mou exoun ferei akoma kai perimeno 1mina kai kati akoma lene pws iparxi kalipsei ston pirea fantastite na min ipirxe

Η αλήθεια να σου πω πως πρόβλημα με την αίτηση εγώ δεν είχα μιας και γω απο πειραιά είμαι. Εγώ αντιμετωπίζω χοντρό πρόβλημα με αποσυνδέσεις και με χαμηλή ταχύτητα. Το πρόβλημα είναι πως επανηλημένως ενώ τηλεφωνό και το λέω μου λένε συνεχώς τσεκάρετε το και μετά απο δυο μέρες καλέστε μας. Είπα να το παίξω κινέζος το κάνα δυο φορές και πάλι καλέστε μας μετά απο δυο μέρες. Τη τελευταία φορά δε αγανάκτησα ο άνθρωπος και μου ήρθε να βάλω τα γέλια που μου το ξαναείπαν. Φυσικό την πλήρωσε αυτός απο το τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Του λέω βλαμμένο είσαι παιδάκι μου αυτή τη δουλειά θα κάνω συνεχώς. Τεσπά τον έστειλα και κάπου μακριά. Το πρόβλημα μου είναι τι μπορώ να κάνω που να απευθυνθώ μιας και τμήμα παραπόνων δεν κόβω να έχουν. Και επειδή είμαι και απο τους παλιούς που έβαλαν 2play με τα 10ΜΒ εμάς κανονικά δεν έπρεπε να μας αναβαθμήσουν σε 24ΜΒ όπως ανέφεραν στην ιστοσελίδα τους?

Δημοσ.
ontos tous pira til.ex8es kai mou eipan oti peimenoun na anixtoune portes apo ton ote.mou eipan episis oti den xeroun poso kero 8a xriastei mexri na tous anixei portes o ote...(gia kana mina to kovo to 8ema)

12-13 Σεπτεμβρη μαλλον. Μην ρωτατε πηγη, φημες απ'το adslgr.

Δημοσ.

ama einai file excitakos na antimetopisw to idio provlima kalitera na kanw akirosi..twra oso afora me tis taxitites pisteuw otan tous dwsei portes o ote na li8ei to provlima, giati ama den ftiaxei kai exw provlimata me tis taxitites 8a tous rixw pola kantilia opos stin vivodi(meta apo ta kantilia estrwse i katastasi)

Δημοσ.

Παίδες, έκανα στις 30/9 αίτηση για 2play SoHo και σήμερα (χτες δηλαδή, Σάββατο) εμφανίστηκε στο Broadband Status της Forthnet εγγραφή για παραλαβή και καταχώρηση της αιτήσεώς μου. Θέλω να μου ευχηθείτε τα καλύτερα, και κυρίως να μην έχει καθυστέρηση πέραν της 15/10 το ιδιόκτητο εδώ Γιάννενα.

Άντε να δούμε, όταν έρθει η ώρα πού θα συγχρονίζω, εδώ που είμαι και λίγο παράκεντρο...

Δημοσ.
Θέλω να μου ευχηθείτε τα καλύτερα

Σου ευχομαι τα χειροτερα και η νεα σου συνδεση να σου θυμισει την δοξασμενη εποχη της dialup :mrgreen::mrgreen:

Περα απ'την πλακα, ελπιζω να εισαι απ'τους τυχερους (σαν εμενα :razz:) που ενεργοποιηθηκαν μεσα στο προβλεπομενο διαστημα, χωρις ουτε μια μερα καθυστεριση :-D

Δημοσ.

Receive direction Send direction

Attainable data rate kBit/s 9800 992

ATM data rate kBit/s 768 192

User data rate kBit/s 696 174

Latency path fast fast

Latency ms 0 0

Frame Coding Rate kBit/s 32 32

FEC Coding Rate kBit/s 0 0

Trellis Coding Rate kBit/s 224 56

Negotiation adaptive adaptive

Signal/Noise ratio dB 31 31

Line attenuation dB 15 7

Status 0 0

Πως τα βλεπετε τα στατιστικα μου??

Δημοσ.

kalhspera paidia

exeis kaneis sto mosxato 2play?

menw mosxato k blepw oti uparxei diktuo meso tou kentrou ippodromos!eidh exw to paketo adsl in a box ths forthnet to opoio mou to exoun kanei(loghka)aoristou!kai skeftomai na to kanw 2play giati 8a mou erxete sxedon sta misa lefta!8a exw xeiroteres taxythtes apo twra?

euxarhstw Nikos

Δημοσ.

re paidia ine logiko na katevazo apo torrent me kaloutsikous sedders kai leechers mono me 100-150-200?prepi na kano kati?na anixo kamia thira.na kano pirt forward?to siemens to cl-110 exo .exo piasi vevea kai 600 alla spania.den xero ti na kano.kai exo kai 22mbit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...