Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

efoson yparxoun dia8esimes portes kai den yparxoun texnika provlhmata 20-30 ergasimes meres peripou...

o 3aderfos mou sthn Boula mesa se 23 meres (kanonikes oxi ergasimes) eixe energopoih8ei (o kwlofardos...)

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαίρε παίδες...

Έχω κάνει κι'εγώ αίτηση για 2play από τις 3 Ιουνίου και μέχρι τώρα ήλπιζα ότι...έ, πόσο μπορεί να αργήσει, θα συνδεθώ...

Μέχρι πριν 2-3 μέρες που κατάφερα να πιάσω γραμμή για να ρωτήσω πότε θα συνδεθώ, με αφοπλιστική άγνοια μου είπαν οτί υπάρχουν "τεχνικά προβλήματα" και δε ξέρουν πότε. Επέμενα στην ερώτηση...τουλάχιστον να μου πει περίπου πόσο, 1-2 μήνες? Και φυσικά η απάντηση της βαριεστημένης τσιχλομασούσας τηλεφωνήτριας ήταν...Δεν έχω ιδέα. Και έτσι, νάμαι κι'εγώ εδώ προσπαθώντας να μάθω τπτ πάραπάνω απο σας...

Είμαι απο Καλαμαριά Θεσσαλονίκης (κέντρο Βυζάντιο) και η κατάσταση της αίτησης είναι από τις 3/8(μέχρι τότε ούτε φώνη, ούτε ακρόαση) στο ελεεινό "Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet". Επειδή ρίχνοντας μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες είδα μπόλικους από Θεσσαλονίκη νάχουν κάνει την αίτηση ίδια εποχή με μένα, έχει προχωρήσει καθόλου η κατάσταση αίτησης ή και σε σας ακόμα στην παραλαβή?

Τουλάχιστον το θετικό στην περίπτωσή μου είναι οτί είχα Forthnet768 η οποία έληγε 27/6 και από τότε μου κάνουν δωρεάν παράταση μέχρι να συνδεθώ.

Άντε να δούμε...Υπομονή.

Δημοσ.
αυτο το περι δωρεαν παρατασηs εισαι σιγουροs οτι ειναι δωρεαν;

Ναι. μου τηλεφώνησαν(!!!!) περίπου τέλος Ιουλίου και μου είπαν ότι μέχρι να συνδεθώ στην 2play θα πάρει ΔΩΡΕΑΝ παράταση η 768.

Δημοσ.

Οσον αφορα την αιτηση, εκει που κανουμε εξουσιοδοτηση τι πρεπει να επιλεξω? Που ξερω εγω αν ειμαι εγω στο ΑΡΥΣ ΟΤΕ ή οχι?

Εχω onDsl της otenet και ενα προγραμμα σταθερης tellas που παταει στον ΟΤΕ.

Μπορει να με βοηθησει καποιος, τι να επιλεξω?

Δημοσ.

Ακούστε.... (2play)

Την παρασκευή μου είχε διορθωθεί το πρόβλημα που συγχρόνιζα στα 10 με θόρυβο και όχι στα 17.

Χθες το απόγευμα πάλι τα ίδια και δηλώνω βλάβη..

Σήμερα το πρωί όλα καλά...

Το απόγευμα πάλι χάλια... Τους παίρνω τηλέφωνο... Μου λένε ότι ο ΟΤΕ έκλεισε την βλάβη γιατί λέει δεν με βρήκαν σπίτι... Ε τελικά ξαναδηλώθηκε βλάβη... Το θεικό είναι ότι βλέπουν ότι ήμουν στα 17 μετά στα 10 μετά πάλι στα 17. Και γύρισε και μου είπε ότι η γραμμή μου αντέχει μέχρι 10 λόγω attenuation. Με attenuation 20 του λέω έπρεπε να είχα 19 όχι 17 και όχι 10. Και δεν είναι δυνατόν τη μία στιγμή να είμαι στα 17 και την άλλη στα 10.

Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο??? ¨Εχω εκνευριστεί... Δεν μπορώ να μιλάω με τηλεφωνητές... Οι τεχνικοί παίρνουν μόνο αν έχουν την καλοσύνη.

Δημοσ.

paidia to line rate ine i taxitita mou.giati prin se afto to simio ixa 17500 kai mou ipan pos ine afti i taxitita kai tora mou grafi afta.

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time

Line Power State L0 Line Up Time 00:02:38:19

Line Coding Trellis On Line Up Count 2

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 19544 Kbps 509 Kbps

Attainable Line Rate 23424 Kbps 1291 Kbps

Noise Margin 11.3 dB 31.0 dB

Line Attenuation 14.0 dB 5.3 dB

Output Power 12.4 dBm 18.9 dBm

diladi anevika sta 19mbit?

Δημοσ.

ti ginete re padia.tora piga na do sto broswer stin selida tou router mou kai grafi afta.

System Up Time 00:00:07:14

ADSL Speed (DS/US) 22616/509 Kbps

LAN IP Address 192.168.1.1

Default Gateway 194.219.231.35

Primary DNS server 193.92.150.3

Secondary DNS server 194.219.227.2

Firmware Version 3.61r

Boot Loader Version 1.0.37-6.8.5

ADSL Driver Version A2pB022f.d20d

Ethernet MAC Address 00:1B:9E:26:2B:1E

USB MAC Address 00:1B:9E:26:2B:1F

Memory Size 4MB Flash / 16MB SDRAM

diladi exo tora 22mbit?

• Super Moderators
Δημοσ.

eleos re san mikro paidi kaneis...dld twra se ka8e au3omeiwsh 8a postareis kai 8a mas to les?

kai emeis eimaste sto idiokthto den kanoume etsi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...