Nik0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 To filtro to thelei prin apo to tilephono gia poio logo akrivws? a) Ti tha ginei na kapoiso syndesei mia tilephonikio syskleui kateuthian stin mpriza enos tilephonou xwris filtro? To router gia paradeigma otan einai mono tou giati den xreiazetai filtro otan syndeetais tin priza?
antreaslam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 δεν νομιζω να μπορειs να kaνειs κατι.απο την στιγμη που καταχωρηθηκε η αιτηση δεν μπορειs να την διακοψειs . οταν σε συνδεσουνε μπορειs να διακοψειs πληρωνονταs ενα μικρο προστιμο. ετσι εχω ακουσει οτι γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουροs για αυτο παρτουs και ρωτα τουs. έχουν αθετήσει την υπόσχεσή τους . Ακόμα και προφορική συμφωνία να υπάρχει μόνο, πάλι υπάρχει "αθέτηση", και ειδικά από τη στιγμή που τόσες φορές έχω ζητήσει να σταματήσει η όλη διαδικασία, ΠΡΙΝ να στείλουν την αίτηση στον οτε... Εάν δε με αποζημιώσουν με οποιονδήποτε τρόπο, θα γίνει χαμός, αποκλείεται να τους αφήσω να περάσουν έτσι ότι θέλουν... (ΥΓ:παρτους κ ρώτα τους???? Τι λες καλέ?΅που ζεις???? εδώ και 4 ημέρες, το τηλ κεντρο τους είναι down,ενώ όταν ΔΕΝ είναι down,έχεις μέσο χρόνο αναμονής στα 30-40 λεπτά)!!!!
soiramk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δωρεάν δίνει ένα ADSL2+ router χωρίς WiFi. Αν το δηλώσεις στην αίτηση σου και με κάποιο επιπλέον κόστος μπορούν να σου δώσουν WiFi router. Που το δηλώνεις αυτο ακριβώς, γιατί εγω δεν είδα κάπου στη αίτηση τέτοια επιλογή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 To filtro to thelei prin apo to tilephono gia poio logo akrivws? a) Ti tha ginei na kapoiso syndesei mia tilephonikio syskleui kateuthian stin mpriza enos tilephonou xwris filtro? To router gia paradeigma otan einai mono tou giati den xreiazetai filtro otan syndeetais tin priza? filtro prepei na exeis prin apo ka8e thlefwnikh syskeuh sto spiti dioti auto kovei thn syxnothta ths adsl wste na mhn yparxoun parasita sto thlefwno...epishs xwris filtro paizei na aposygxronizesai otan kapoios sto spiti shkwnei to thlefwno... to router den 8elei filtro giati den prepei na kovetai h syxnothta ths adsl...pws 8a mpainei net?
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Που το δηλώνεις αυτο ακριβώς, γιατί εγω δεν είδα κάπου στη αίτηση τέτοια επιλογή. Σ'αυτό έχεις δίκιο, και εγώ τώρα που το κοίταξα δεν το είδα κάπου. Ενδεχομένως να είναι στο έντυπο για ADSL (σκέτο) το οποίο δεν σε αφορά φυσικά με το 2play. Απο εκεί και πέρα είδα ότι στην αίτηση του 2play, αναφέρουν στον εξοπλισμό ADSL Modem. Τώρα αν εγώ είμαι τυχερός που πήρα router ή αυτό γίνεται σε όλους, δεν ξέρω...
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών στις 11/09/2007 και 12/09/2007 03/09/2007 H Forthnet, επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet Telephony που λαμβάνουν τις υπηρεσίες μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, ότι την Τρίτη 11/09/2007 και την Τετάρτη 12/09/2007, μεταξύ των ωρών 05.15 π.μ. – 07.00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, είναι πιθανόν να παρατηρηθεί ολιγόλεπτη δυσλειτουργία των υπηρεσιών σε όσους συνδρομητές υπάγονται στα ακόλουθα A/K: • Την Τρίτη 11/09/2007 θα επηρεαστούν τα Α/Κ: (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΔΑΓΚΛΗ, ΚΟΛΩΝΟΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑΣ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΟΛΩΝΟΣ, ΙΛΙΣΣΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΑΦΝΗ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΙΛΙΟΝ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΡΟΛΟΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΜΟΥ • Την Τετάρτη 12/09/2007 θα επηρεαστούν τα Α/Κ: (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΨΥΧΙΚΟ, ΡΕΝΤΗ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΩΛΛΕΤΗΣ, ΑΡΗΣ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΒΟΥΛΑ, ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΡΟΣΤΑΝ, ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, Ν. ΒΑΡΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Πάμε για αναβάθμιση άραγε;
xolloth Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 τι αναβαθμιση; το μονο που μπορουν να δωσουν ειναι διπλασιασμο του upload. μακαρι δηλαδη για να μπορουμε να δινουμε σε κανενα privet trecker γρηγορα και να μην μενει το pc ανοικτο ολη νυχτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ανακοίνωση τεχνικών εργασιών στις 11/09/2007 και 12/09/200703/09/2007 H Forthnet, επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet Telephony που λαμβάνουν τις υπηρεσίες μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, ότι την Τρίτη 11/09/2007 και την Τετάρτη 12/09/2007, μεταξύ των ωρών 05.15 π.μ. – 07.00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, είναι πιθανόν να παρατηρηθεί ολιγόλεπτη δυσλειτουργία των υπηρεσιών σε όσους συνδρομητές υπάγονται στα ακόλουθα A/K: • Την Τρίτη 11/09/2007 θα επηρεαστούν τα Α/Κ: (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΔΑΓΚΛΗ, ΚΟΛΩΝΟΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑΣ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΟΛΩΝΟΣ, ΙΛΙΣΣΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΑΦΝΗ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΙΛΙΟΝ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΡΟΛΟΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΜΟΥ • Την Τετάρτη 12/09/2007 θα επηρεαστούν τα Α/Κ: (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΨΥΧΙΚΟ, ΡΕΝΤΗ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΩΛΛΕΤΗΣ, ΑΡΗΣ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΒΟΥΛΑ, ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΡΟΣΤΑΝ, ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, Ν. ΒΑΡΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Πάμε για αναβάθμιση άραγε; arghses to postara x8es kamia 30ara posts prin logika vazoun nees portes...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 τι αναβαθμιση;το μονο που μπορουν να δωσουν ειναι διπλασιασμο του upload. μακαρι δηλαδη για να μπορουμε να δινουμε σε κανενα privet trecker γρηγορα και να μην μενει το pc ανοικτο ολη νυχτα. den prokeitai na diplasiasoun to upload...ase pou 8a to eixan anakoinwsei... opws eipa nees portes 8a valoun kata pasa pi8anothta...
harry_fyt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη αν κανω αυριο μια αιτηση, πέρα απο τη πλακα, ποτε να περιμενω να εχω ιντερνετ και τηλεφωνο, για γραμμη στο Πειραια? Κανα 2μηνο?
xolloth Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ασχετο! για πρωτη φορα κατεβασα με mtorrent ενα αρχειο με 1,9ΜΒ/s. ειναι τελικα και θεμα ποσο γρηγοροs ειναι ο server. απο αυτο το λινκ ολα κατεβαινουν γρηγορα.
soiramk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω που την πήγα εχθές στα γραφεία τους, θεωρώ δεδομένο το 3μηνο!!
xolloth Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη αν κανω αυριο μια αιτηση, πέρα απο τη πλακα, ποτε να περιμενω να εχω ιντερνετ και τηλεφωνο, για γραμμη στο Πειραια?Κανα 2μηνο? κανε εσυ την αιτηση και βλεπουμε.
kos210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εμενα η γραμμη μου ειναι οτε και εχω συνδεση internet απο την οτενετ.Επειδη θελω να βαλω το 2play τι πρεπει να κανω πριν την αιτηση?Πρεπει να διακοψω την συνδεση internet και να προχωρησω αφου καθαρισει η γραμμη?
Timwros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη αν κανω αυριο μια αιτηση, πέρα απο τη πλακα, ποτε να περιμενω να εχω ιντερνετ και τηλεφωνο, για γραμμη στο Πειραια?Κανα 2μηνο? Πάρα πολύ λες. Εμένα την έκαναν πολύ γρήγορα το καλοκαίρι. Έχω να πω, όμως, πως η Forthnet έχει την χειρότερη εξυπηρέτηση + αρκετά προβλήματα στις γραμμές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.