AWERAWER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 paidia ipa megali blakia mallon.piga sta conections kai mou evgaze topiki sindesi patisa pano kai elege 12 mbit taxytita.alla meta piga ston browser mou kai piga sto router kai egrafe afta. Line Mode ADSL2+ Line State Show Time Line Power State L0 Line Up Time 00:01:11:52 Line Coding Trellis On Line Up Count 1 Statistics Downstream Upstream Line Rate 17654 Kbps 509 Kbps Attainable Line Rate 18584 Kbps 1272 Kbps Noise Margin 8.7 dB 30.5 dB Line Attenuation 14.0 dB 5.2 dB Output Power 12.4 dBm 19.0 dBm diladi exo 17mbit? diladi exo 17mbit?
azio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 paidia ipa megali blakia mallon.piga sta conections kai mou evgaze topiki sindesi patisa pano kai elege 12 mbit taxytita.alla meta piga ston browser mou kai piga sto router kai egrafe afta. Line Mode ADSL2+ Line State Show Time Line Power State L0 Line Up Time 00:01:11:52 Line Coding Trellis On Line Up Count 1 Statistics Downstream Upstream Line Rate 17654 Kbps 509 Kbps Attainable Line Rate 18584 Kbps 1272 Kbps Noise Margin 8.7 dB 30.5 dB Line Attenuation 14.0 dB 5.2 dB Output Power 12.4 dBm 19.0 dBm diladi exo 17mbit? diladi exo 17mbit? kala to fantastika...gi ayto s eipa p eides to 12mbit... NAI re kalomoiri exeis 17mbit!!!:-D:-D:-D a omos gia dokimase na kaneis ena download apo ftp.ntua.gr na deis taxytita download...isos to usb sou kovei taxitita...
dali13gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Το USB θα του κόψει ταχύτητα μόνο από Ρ2Ρ και εφόσον πέσουν πολλές συνδέσεις μαζί. Αυτό είναι το αρνητικό τους σε σχέση με Ethernet. Κατά τ' άλλα το bandwidth της USB θύρας είναι υπεραρκετό ακόμα και για τα 24mbit.
antreaslam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ως συνέχεια της καταγγελίας μου, ΣΗΜΕΡΑ, 31 ημέρες μετά , και "όλως τυχαίως", η αίτησή μου βρέθηκε, καταχωρήθηκε, και την έστειλαν και στον οτε. τους απέστειλα 2ο μαίηλ , εξηγώντας τους ότι δε με ενδιαφέρει να γίνω πελάτης τους, και ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσουν τη διαδικασία να πάρουν τη γραμμή μου απο οτε+ΗΟΛ, και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να τους σταματήσω....
xolloth Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ως συνέχεια της καταγγελίας μου, ΣΗΜΕΡΑ, 31 ημέρες μετά , και "όλως τυχαίως", η αίτησή μου βρέθηκε, καταχωρήθηκε, και την έστειλαν και στον οτε.τους απέστειλα 2ο μαίηλ , εξηγώντας τους ότι δε με ενδιαφέρει να γίνω πελάτης τους, και ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσουν τη διαδικασία να πάρουν τη γραμμή μου απο οτε+ΗΟΛ, και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να τους σταματήσω.... δεν νομιζω να μπορειs να kaνειs κατι. απο την στιγμη που καταχωρηθηκε η αιτηση δεν μπορειs να την διακοψειs . οταν σε συνδεσουνε μπορειs να διακοψειs πληρωνονταs ενα μικρο προστιμο. ετσι εχω ακουσει οτι γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουροs για αυτο παρτουs και ρωτα τουs.
AWERAWER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 azio thanks.afta pou sas edosa ine kala? px noisy margin
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 δεν νομιζω να μπορειs να kaνειs κατι.απο την στιγμη που καταχωρηθηκε η αιτηση δεν μπορειs να την διακοψειs . οταν σε συνδεσουνε μπορειs να διακοψειs πληρωνονταs ενα μικρο προστιμο. ετσι εχω ακουσει οτι γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουροs για αυτο παρτουs και ρωτα τουs. oxi apo thn stigmh pou kataxwrh8hke alla apo thn stigmh pou stal8hke sto ote...
azio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 azio thanks.afta pou sas edosa ine kala? px noisy margin den ksero na sou po...alla logika tha einai ok, afou pianeis 17mbit...download ekanes?me posa kbyte/s katevazeis?dokimase an thes na katevaseis kati apo site px msn messenger kai apo ftp.ntua.gr. Το USB θα του κόψει ταχύτητα μόνο από Ρ2Ρ και εφόσον πέσουν πολλές συνδέσεις μαζί. Αυτό είναι το αρνητικό τους σε σχέση με Ethernet. Κατά τ' άλλα το bandwidth της USB θύρας είναι υπεραρκετό ακόμα και για τα 24mbit. emena m exoun pei oti kovei...pezei k i ekdosi tou usb...ego exo mallon 1.1. kai katevazo me 660kbyte/s exontas 13mbit...
spirosta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Το usb θέλει drivers-συνήθως κακογραμμένους. Θέλει πολλούς πόρους από το σύστημα... Είναι αντικειμενικά πολύ πιο αργό και θα φανεί η διαφορα.. Το ethernet δεν θέλει extra drivers. Δεν σκαλώνει στις πολλές συνδέσεις. Καμία καθυστέρηση και κανένα μα κανένα κόλλημα λόγω windows. Εγώ ούτε καν θα δοκίμαζα usb. Δείτε και ένα σχετικό άρθρο εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Το ethernet δεν θέλει extra drivers. Δεν σκαλώνει στις πολλές συνδέσεις. Καμία καθυστέρηση και κανένα μα κανένα κόλλημα λόγω windows. nai to ethernet den skalwnei stis polles syndeseis alla ta routers (an den einai kala) skalwnoun...
AWERAWER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 apo torrent piano 500 kbit to deuterolepto.kala ine?tha anevi?aa kai epidi exo 17 mbit mporite na mou pite poso upload na dino?exo vali na dino mexri 25.
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 To έχω γράψει και στο thread του DC++. Τις τελευταίες μέρες (αν και πάντοτε ήμουν σε passive mode) οι ταχύτητες που πιάνω για download είναι max 50kb/sec ενώ παλιότερα έπιανα εώς και 500. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάποιας μορφής traffic shaping - αν το λέω σωστά;
xolloth Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 apo torrent piano 500 kbit to deuterolepto.kala ine?tha anevi?aa kai epidi exo 17 mbit mporite na mou pite poso upload na dino?exo vali na dino mexri 25. το upload sto mtorrent να ειναι 10.
harry_fyt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω καποιον απο εσάς που εχετε βαλει 2play (γιατι δε υπαρχει περιπτωση να πιασω γραμμη στη 4thnet), τι εξοπλισμο δίνει? Τις τηλεφωνικές συσκευές τις συνδέουμε πάνω στο router ή κανονικά στις τηλεφωνικές μπρίζες με φίλτρα? Το rοuter εχει ethernet και usb μονο, ή και WiFi? Ευχαριστώ!!
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω καποιον απο εσάς που εχετε βαλει 2play (γιατι δε υπαρχει περιπτωση να πιασω γραμμη στη 4thnet), τι εξοπλισμο δίνει? Τις τηλεφωνικές συσκευές τις συνδέουμε πάνω στο router ή κανονικά στις τηλεφωνικές μπρίζες με φίλτρα? Το rοuter εχει ethernet και usb μονο, ή και WiFi? Ευχαριστώ!! Δωρεάν δίνει ένα ADSL2+ router χωρίς WiFi. Αν το δηλώσεις στην αίτηση σου και με κάποιο επιπλέον κόστος μπορούν να σου δώσουν WiFi router. Μάρκα για το δωρεάν router μάλλον παίζει, εγώ πήρα ένα της AirTies. Τις τηλεφωνικές συσκευές τις βάζεις στην πρίζα του τηλ. αφού μεσολαβήσει φίλτρο. Εναλλακτικά αν στην ίδια πρίζα θέλεις να βάλεις το router σου, μπορείς να βάλεις σ'αυτήν splitter το οποίο θα δίνει ένα καλώδιο στη συσκευή τηλεφώνου σου και άλλο ένα στο router σου. To splitter ενδεχομένως και κάποιο φίλτρο, σου το δίνει δωρεάν η forthnet. Ανάλογα φίλτρα πρέπει να βάλεις σε κάθε πρίζα με συσκευή τηλ. πάνω της. Αυτό που εννοείς εσύ μάλλον είναι VoIP συσκευές τηλεφώνου και όχι κλασικές, οι οποίες (oi VoIP) μπαίνουν συνήθως πάνω στο router. Οι συσκευές αυτές με κάποιο λογισμικό "συμπιέζουν" τα φωνητικά δεδομένα - τρόπος που ούτως η άλλως χρησιμοποιείται από τη Forthnet. Το συμπέρασμα είναι ότι μπορείς να κάνεις κανονικά τη δουλειά σου χρησιμοποιώντας μια κανονική συσκευή τηλ. και ένα φίλτρο ή splitter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.